tommas4 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 V rámci boje s přebujelou civilizací jsem vzal juniora koupat postaru k řece. Řádil tam jak ho neznám, naučil jsem ho házet žabky placákama. Žije, otrávená ta voda zatím není Vlastně - je to přesně takový jako za mého mládí. Akorát asi více člověk vnímá nějakou tu ekohysterii nebo co to vůbec je
Maxmillian Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Naprosto neuveritelny pan chirurg, ktery nejen, ze si na me behem nekolika hodin udelal cas a jeste jednim svihnutim nuzek vyresil co bylo treba, ale navic je to jeste "chronomagor"! :-) Diky!!!
Hasňa Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 (upraveno) tommas4: Jestli ti je mezi 30 a 50, tak ti garantuji, že ta řeka je daleko čistší, než byla za tvého mládí. A taky z části díky oné zatracované ekohysterii, která, živena lidmi nespokojenými se stavem prostředí, dotlačila společnost a průmysl k výdajům na ekologii. Není to tak černobílé, jako že každý ekolog je pruda a zbytečná komplikace na cestě k hmotnému blahobytu. České řeky dnes a české řeky v roce 1990 jsou dva úplně jiné světy. Upraveno 7. července 2015 uživatelem Hasňa
tommas4 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Věk by seděl Jsem pro ekologii, poznal jsem v zahraničí a začal aplikovat u nás (zaměstnanci ale už nevyhodí kov, plasty sklo a papír do směsného odpadu - hurá - dalo to práci).Moc se mi líbí "panty" na plechovkách a pet lahvích na severu, to je dost dobrý.Ale všeho moc škodí, pokud se i na malý podnik vztahují předpisy jako pro velkou továrnu tak je to zlý - z praxe, kdy je složitost administrativy pro továrnu požadována pro malou kotelnu, nutná znalost neustále se měnící legislativy je nad schopnosti člověka co není z oboru, ale vztahuje se na něj.Plus systém skrytých daní - poplatky za odběr podzemní vody (platí se celnímu úřadu) například. Eko ano, byro ne. Asi tak Ale z toho odpoledne u řeky jsem byl příjemně překvapen.
Hasňa Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 (upraveno) Jasný, debata ano, zlepšovat je vždycky co, i zelení musí být pod veřejnou kontrolou, musí obhájit své návrhy a některé jejich kroky a tahy jsou na hlavu postavené, o tom žádná. Ja jen chtěl jemně poukázat na i zde často se objevující, moderní, paušální plivání na cokoliv a kohokoliv, kde se objeví slovo eko. To je hloupé a omezené a české řeky, Krušné hory, nebo Beskydy jsou toho důkazem. A abych šel s tématem vlákna, tak mě taky velmi těší raci téměř ve všech řekách kolem za bolševika nepředstavitelně znečištěného Těšína. Ještě to nějak zásadně pořešit s polským znečišťováním vzduchu, mají výjimku EU, a bude to v cajku. Upraveno 7. července 2015 uživatelem Hasňa
Maxel Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Spíš dojalo, ale taky potešilo mě dnes tohle (sem trochu cíťa no).
Zlý Jabko Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Spíš dojalo, ale taky potešilo mě dnes tohle (sem trochu cíťa no). Vyhravas 1000 internetu.
mAra_ Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 No já nevim, ale potkat chlapka co stojí na ulici s nápisem dotkni se mě... Tak ho fakt raději obejdu. A to by tam nemusel nic psát o HIV...
sery.vlk Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Vyhravas 1000 internetu. Díky za hezký ráno .-)
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 huh, tak som sa dopracoval k tak sialenemu cislu - asi som uz ukecany stary trulo!
montemar Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 huh, tak som sa dopracoval k tak sialenemu cislu - asi som uz ukecany stary trulo! b l a h o p r e j i .. pro mne jsi takova studnice moudrosti fora.. (bez ironie)
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 dakujem!!!uz sedim so super doutnikem a tak si vegetim.... a pripijem si aj na tvoje zdravie!
utrejch Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Ze jsem se definitivne rozhodl emigrovat ... ted uz to jen zrealizovat! Tak od prvniho zari uz budu pryc ;-) vyslo to nakonec o mesic driv nez plan a uplne jinam nez byl plan, ale tak se aspon treba poznam s hasnou ...
F.B. Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Dnes som na Štartovači narazil na super projekt: Pebble - injektor pre pacientov s roztrúsenou sklerózou, a potešilo ma že sa ho ľudia rozhodli podporiť: /https://www.startovac.cz/projekty/pebble-injektor-pro-pacienty-s-rs/ F.
matt81 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 dakujem!!!uz sedim so super doutnikem a tak si vegetim.... a pripijem si aj na tvoje zdravie!image.jpg vsetko sedi, len dufam ze si tu kavu neznesvetil smotanou
docent Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Dnešní výsledky magnetické rezonance. Nevím, jestli se mám smát nebo brečet. V každém případě, si budu muset s nákupem nějakých těch vintážních chron, pohnout.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 vsetko sedi, len dufam ze si tu kavu neznesvetil smotanou ale ano, kopec smotany!to uz bolo davno, ked som pil take male ohnive talianske kavicky....teraz uz len kakao, mam rad ked ten nikotin zmiesam s kofeinom, ked nefajcim, tak ani kavu nechcem
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Dnešní výsledky magnetické rezonance. Nevím, jestli se mám smát nebo brečet. V každém případě, si budu muset s nákupem nějakých těch vintážních chron, pohnout.neblazni - to akoze si na tom aj ty tak zle?
docent Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Jak si něco pořídím, tak se to určitě zlepší.
Doporučené příspěvky