Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V rámci boje s přebujelou civilizací jsem vzal juniora koupat postaru k řece. Řádil tam jak ho neznám, naučil jsem ho házet žabky placákama. Žije, otrávená ta voda zatím není :)

Vlastně - je to přesně takový jako za mého mládí. Akorát asi více člověk vnímá nějakou tu ekohysterii nebo co to vůbec je :D

Odesláno

Naprosto neuveritelny pan chirurg, ktery nejen, ze si na me behem nekolika hodin udelal cas a jeste jednim svihnutim nuzek vyresil co bylo treba, ale navic je to jeste "chronomagor"! :-)

Diky!!!

Odesláno (upraveno)

tommas4: Jestli ti je mezi 30 a 50, tak ti garantuji, že ta řeka je daleko čistší, než byla za tvého mládí. A taky z části díky oné zatracované ekohysterii, která, živena lidmi nespokojenými se stavem prostředí, dotlačila společnost a průmysl k výdajům na ekologii. Není to tak černobílé, jako že každý ekolog je pruda a zbytečná komplikace na cestě k hmotnému blahobytu. České řeky dnes a české řeky v roce 1990 jsou dva úplně jiné světy.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Věk by seděl ;)

Jsem pro ekologii, poznal jsem v zahraničí a začal aplikovat u nás (zaměstnanci ale už nevyhodí kov, plasty sklo a papír do směsného odpadu - hurá - dalo to práci).

Moc se mi líbí "panty" na plechovkách a pet lahvích na severu, to je dost dobrý.

Ale všeho moc škodí, pokud se i na malý podnik vztahují předpisy jako pro velkou továrnu tak je to zlý - z praxe, kdy je složitost administrativy pro továrnu požadována pro malou kotelnu, nutná znalost neustále se měnící legislativy je nad schopnosti člověka co není z oboru, ale vztahuje se na něj.

Plus systém skrytých daní - poplatky za odběr podzemní vody (platí se celnímu úřadu) například.

Eko ano, byro ne. Asi tak :)

Ale z toho odpoledne u řeky jsem byl příjemně překvapen.

Odesláno (upraveno)

Jasný, debata ano, zlepšovat je vždycky co, i zelení musí být pod veřejnou kontrolou, musí obhájit své návrhy a některé jejich kroky a tahy jsou na hlavu postavené, o tom žádná.

Ja jen chtěl jemně poukázat na i zde často se objevující, moderní, paušální plivání na cokoliv a kohokoliv, kde se objeví slovo eko. To je hloupé a omezené a české řeky, Krušné hory, nebo Beskydy jsou toho důkazem. A abych šel s tématem vlákna, tak mě taky velmi těší raci téměř ve všech řekách kolem za bolševika nepředstavitelně znečištěného Těšína. Ještě to nějak zásadně pořešit s polským znečišťováním vzduchu, mají výjimku EU, a bude to v cajku.

Upraveno uživatelem Hasňa
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

huh, tak som sa dopracoval k tak sialenemu cislu - asi som uz ukecany stary trulo!

:eek:

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

dakujem!!!

uz sedim so super doutnikem a tak si vegetim.... a pripijem si aj na tvoje zdravie!post-1887-0-35213800-1436376161_thumb.jpg

Odesláno

Ze jsem se definitivne rozhodl emigrovat ... ted uz to jen zrealizovat!

Tak od prvniho zari uz budu pryc ;-) vyslo to nakonec o mesic driv nez plan a uplne jinam nez byl plan, ale tak se aspon treba poznam s hasnou ...

Odesláno

dakujem!!!

uz sedim so super doutnikem a tak si vegetim.... a pripijem si aj na tvoje zdravie!attachicon.gifimage.jpg

vsetko sedi, len dufam ze si tu kavu neznesvetil smotanou :)

Odesláno

Dnešní výsledky magnetické rezonance. Nevím, jestli se mám smát nebo brečet. V každém případě, si budu muset s nákupem nějakých těch vintážních chron, pohnout.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

vsetko sedi, len dufam ze si tu kavu neznesvetil smotanou :)

ale ano, kopec smotany!

to uz bolo davno, ked som pil take male ohnive talianske kavicky....

teraz uz len kakao, mam rad ked ten nikotin zmiesam s kofeinom, ked nefajcim, tak ani kavu nechcem :lol2:

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Dnešní výsledky magnetické rezonance. Nevím, jestli se mám smát nebo brečet. V každém případě, si budu muset s nákupem nějakých těch vintážních chron, pohnout.

neblazni - to akoze si na tom aj ty tak zle?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...