skalis Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Tak nahoď foto,ať se také pokocháme.Stolář mi řekl,že dub zakázkově 80x 120 cm /síla desky 4cm/ cca kolem 10 papírů.Stul neni celomasivni. Deska je smrkova sparovka (kvuli hmotnosti a pruhybum) odyhovana 2mm dubem. Luby a nohy jsou masiv. Fotky jsou mobilovy bez denniho svetla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Velmi pěkný.Sice mám raději zaoblebé krany a nohy,ale i tak paráda.Zítra postnu ten můj /jsem teď mimo/,jen pro info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Pekny to mate, ale masiv je masiv.Velkej je nas stul a stolek pod TV ve stejnem duchu a jeden co se delal pro kamaradku. Zadna dyha:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Nosim jedny okuliare uz cca 10 rokov, stale rovnaky model. Mam dvoje rovnake. Starsie pouzivam v praci, novsie nosim po vonku. Chcel som si urobit radost a kupit nove, ale trvalo by to strasne dlho najst, ktore by mi sedeli, tak som si povedal, ze si kupim moj osvedceny model, ale v inej farebnej kombinacii. Kukam na web, okuliare sa chvalabohu este predavaju/vyrabaju. Ceny astromonicke cca 180EUR oplastovany krivy drotik. Kuknem na ebay a tu kurv.a stastie. V anglicku v stave MINT za 100eur alebo best offer. Takze skusim ponuknut nizsiu ciastku, trosku potarhujeme a zhodneme sa na niekde na nizsej sume ako v Krosne na targoch. Posielam ponuku 40eur a cakam, cakam a cakam. Po 5min OFFER ACCEPTED. Obratom platim Pajpalkou, typek pise, ze je v nemocnici, ze to posle o tyzden, ale nejakou rychlejsou postou. Ok. Po troch tyzdnoch okuliare dorazia. Radost velka, rozbalim balik, puzdro krasne a v nom okuliare. Ako nove, len obidve nozicky prasknute v zahybe pri uškach. Vytahujem najlepsi telefon na svete iphone, nafotim to, posielam fotky predajcovi, ze asi sa zlomili v puzdre v ktorom ich poslal, lebo bolo velmi uzke. Nic viac som nepisal, ze uvidime co sa stane. Po 5min odpoved. Sorry, posielal som Vam prachy spat. Pip pip email od paypalu, ze mi peniazky boli restituovane. Vsetko dobre dopadlo. Pisem, ze dakujem, ze aku ma adresu na poslanie torza okuliaroveho. Pip pip nemam si robit starosti a ze mam to vyhodit do kosa. V rodnom meste som zalarmoval rodinu, nech skocia optiky, kde som kupil moje sucasne okuliare, ze kolko by stalo objednanie nahradnych noziciek. Vravim si, ze max 20eur za kus a to sa este budem cukat dat tie prachy za to. Omyl, cena je 72EUR!! teraz som sa vratil z mesta (Bazilej) z nakupovania darcekov a v centre som nakukol cez vylohu do optiky a tam vidim moju znacku, vchadzam dnu a tam moje krasne "anglicke" okuliare. Obdivujem, skusam, robim selfie, sexi jak James Bond. Pytam sa na cenu. 360EUR bez skiel. Vyjdem von a volam domov, ze nozicky za 72eur beriem, ze prave som usetril takmer 300eur a budem mat okuliare s pribehom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Nové 180zánovní 100a on akceptoval lowball na 40? Jsi měl štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Tak 40 za brejle bez nozicek zase neni tak malo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Koukam na Top Gear special z Patagonie a nad tou prirodou jen slintam. Po dlouhy dobe je zbytek hodne v pozadi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Koukam na Top Gear special z Patagonie a nad tou prirodou jen slintam. Po dlouhy dobe je zbytek hodne v pozadi.On je dnes docela peknej i fotbal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 On je dnes docela peknej i fotbal...LM,ja zapomel. Ale tohle fakt bavi. African by mel koukat skoro povine :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Pekny to mate, ale masiv je masiv.Velkej je nas stul a stolek pod TV ve stejnem duchu a jeden co se delal pro kamaradku. Zadna dyha:)tlLíbí,je pěkný a samo masív je top.Za jaké prachy se to dá sehnat,ten televizní stolek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Jak jsem slíbil,zde je ten náš jídelní stůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Bohusu, mam ho uz asi 5let a uz nepamatuju co stalo drevo. A byl tusim hotovej za sobotu. Vypilo se nejaky pivko a kdyz neco delame, tak si doprejem i nejakou mnamku. Vic to nestalo:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Můj první inhouse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 V létě jsem v Itálii zapomněl manželčinu 2A nabíječku k mobilu. Tak jsem ji hned objednal novou. Jelikož to trvalo nějak dlouho, tak jsem se dotazoval dodavatele, ten to reklamoval u ČP, ale zásilka se nenašla a nic se nevyřešilo. Dodavatel si nabíječku odepsal, já koupil novou na krámě a víc se to neřešilo...Včera zvoní pošťák a nese mi balíček. Otevřu ho a vypadne na mě dávno ztracená nabíječka. Nevím, kde se potvůrka toulala, už jsem fakt nečekal, že ji někdy uvidím Tak jsem hned psal dodavateli, že nabíječka po 3 měsících dorazila a že mu pošlu peníze, nebo ji vrátím. Odepsal obratem, poděkoval, popřál hezké Vánoce a prý si ji mám nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Že jsem včera přežil 84 dřepu + 40kg činka a 84 polovičních přítahů na hrazdě. Jen dnes, mě manželka bude muset krmit. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 7 sérií po 12? Nejedeš ty náhodou crossfit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 (upraveno) Bylo to 21-18-15-12-9-6-3 dřepy s činkou a přítahy na hrazdě. Jo jo crossfit už skoro rok se trápím :-D Upraveno 10. prosince 2015 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 A potěšil tě výsledek anebo přesedláš na vyšší váhy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Predvanocni vylet to Bangkoku. Nechtelo se mi, ale nakonec jsem rad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Predvanocni vylet to Bangkoku. Nechtelo se mi, ale nakonec jsem rad!Se máš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky