African Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Vedra, vedra a zase vedra, jsem ve svém živlu Děti, bazén, pívo, kolo, gril a stále do kola až se mi z toho hlava bude točit....
SCIFI Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Kdyby kazdej den v roce bylo 38 tak jsem šťastnej. Jen na vánoce sníh
Filip.J Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Ať je klidně 50°C, ale potřebuju vynalézt akumulátor velikosti nanejvýš ledničky, který to vedro z celého baráku vytáhne a buďto uloží na zimu, nebo převede na elektřinu...
Návštěvník Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Vedra, vedra a zase vedra, jsem ve svém živlu Děti, bazén, pívo, kolo, gril a stále do kola až se mi z toho hlava bude točit.... Kdyby kazdej den v roce bylo 38 tak jsem šťastnej. Jen na vánoce sníh Hele s tímhle běžte někam
tommas4 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Tak jak jsem do druhého vlákna psal o patáliích s firmou na realizaci zahrady, a někdo mi radil vzít rýč a kolečka . . .tak to bude skoro svépomocí nakonec, aspoň část.Nakreslil jsem to, zaplatil si člověka co tomu rozumí aby mi to celý přemaloval udělal si prodloužený víkend, před chvílí mi z půjčovny přivezli "nářadí", namatlám se opalovacím krémem a jde se na to
Boudy Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Na kolik to tak asi přijde?30.000,- pro jednu místnost - LG ... Hoši, chladí to, paráda, v paneláku nezdechnu ... Jinak dnes opět po 2 letech STK na mé 10let staré Laguně, opět v pořádku bez vad, jen, že jsem s ní za 2 roky najel jen asi 1500km ...
mondeo2 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 ....................., jen, že jsem s ní za 2 roky najel jen asi 1500km ... no a právě proto je bez závad......
Americkej Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Taky mi Britové udělali hezký ráno.
malacko Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Koukám, že vy jste opravdoví odborníci, no povíme si za pár let... Dnes mě potěšili Angličani. Taky mi Britové udělali hezký ráno.
African Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Mě také, diktátor dostal přes prsty A je mi jasné, že místo toho aby se EU trochu ponaučila a chytla za rypák z toho co se tady děje, zkusí Brity dusit ze všech stran....
bobi Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Jéjej .. stará dobrá Anglie.Konečně mě taky po ránu něco jednou potěšilo ...
Kluk jako buk Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Škoda, že už neběží těch -15 %
Bukoowsky Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 jestli mě letos něco překvapilo, je to odhlasovaný Brexit Spousta zemí teď hodně poupraví svou politickou rétoriku směrem k EU, uvidíme, co to přinese
African Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 (upraveno) Aneb, jak se poprat s vedrem Upraveno 24. června 2016 uživatelem African
kuncák7 Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Jen závidím Afri. V práci do 16, ale asi ještě budu muset jít zkontrolovat dopravní značení okolo plavečáku :-), na což se docela těším. Jen nevím, jak vyjdou fotky těch značek ( budu to mít dost rozmazaný ) :-)
Návštěvník Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Mě také, diktátor dostal přes prsty A je mi jasné, že místo toho aby se EU trochu ponaučila a chytla za rypák z toho co se tady děje, zkusí Brity dusit ze všech stran....Nechci tu řešit politiku. Nicméně celou kampaň jsem poměrně silně sledoval. Vtipné je, že v česku jsou ty proti EU nálady v rámci uprchlické krize. V Británii byla taky velkým tématem migrace, ale ne proti lidem z Afriky. Pro ně jsou ti "špinavci" východoevropané, tam berou i nás. Obecně například potom v severských zemích, když člověk řekne, že je čech tak ještě jakžtakž. Nicméně Slovák/polák/Maďar už je něco méně. Možná je dobré si to uvědomit.
African Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Souhlasím, každý stát by měl mít svoji migrační politiku ve své režii a koho budu mít rád a koho ne, to by mělo být taky na každém Já osobně se nechci nikomu líbit, proč bych měl, ať si každý udělá obrázek sám.
Doporučené příspěvky