Americkej Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Že nám konečně opravili silnici do vsi komplet novým finišem. Né to věčný záplatování. Za 4 dny měli frézování a finiš, přes víkend začištěný okraje a namalovaný krajnice. Zhruba 3 a půl kiláku, no paráda!
kuncák7 Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Že nám konečně opravili silnici do vsi komplet novým finišem. Né to věčný záplatování. Za 4 dny měli frézování a finiš, přes víkend začištěný okraje a namalovaný krajnice. Zhruba 3 a půl kiláku, no paráda!Tak si to rychle projed, dokud je to tak hezky a novy. Pockej za mesic a pak po zime.
Americkej Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Tak ono nic není nafurt, to je jasný. Ale horší než ten sflikovanej pruh zoufalství, co vydávali za silnici 3. třídy, nemůže bejt nic. Jsem vždycky musel povolit útlum na tlumičích a po najetí na nedojebanou silnici zas utahovat zpátky. Pruda, no. Ale stejnou opravu provedli ob dvě vesnice vedle a už to drží čtvrtým rokem. Ne teda že by to bylo furt jak nový, sem tam je mírně zvlněný povrch, ale zatím bez děr a zvedlejch záplat. Taky máme pouze 15 obyvatel, takže zátěž je minimální, krom zemědělský techniky.
PepaSFI Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Tak ono nic není nafurt, to je jasný. Ale horší než ten sflikovanej pruh zoufalství, co vydávali za silnici 3. třídy, nemůže bejt nic. Jsem vždycky musel povolit útlum na tlumičích a po najetí na nedojebanou silnici zas utahovat zpátky. Pruda, no. Ale stejnou opravu provedli ob dvě vesnice vedle a už to drží čtvrtým rokem. Ne teda že by to bylo furt jak nový, sem tam je mírně zvlněný povrch, ale zatím bez děr a zvedlejch záplat. Taky máme pouze 15 obyvatel, takže zátěž je minimální, krom zemědělský techniky.obávám se že nemáš moc představu co se silnicí dělá ta zemědělská technika. Když se zadaří a začnou hnojit, může se snadno stát že tady budeš příští týden psát že sinice je nadranc rozbitá. Až uvidíš takovou tu velkou fekální cisternu na šesti kolech, tak to často váží víc než kamion a má to rozměry neslučitelné s šířkou vozovky. Takže to při vyhýbání spolehlivě rozláme krajnice. V zatáčkách a hlavně v křižovatkách to trhá asfalt na kusy. Oni by to správně na jízdu po silnici měli plnit jen do určité váhy ale protože to nikdo nekontroluje, venkov nikoho nezajímá, jezdí to plné na maximum a ničí cesty. Bohužel právě ty cesty které nikoho nezajímají a tak není naděje na opravu.
Americkej Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 (upraveno) Jako chlapci, se mě snažíte dostat do sesterskýho vlákna, nebo co? Člověk má radost z nový silnice a tady mi vysvětlíte, že je to úplně načíču. Upraveno 29. srpna 2017 uživatelem Americkej
leebauer Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Jako chlapci, se mě snažíte dostat do sesterskýho vlákna, nebo co? Člověk má radost z nový silnice a tady mi vysvětlíte, že je to úpně načíču.Ne. Načíču ne. Tam patří p.
Americkej Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Ne. Načíču ne. Tam patří p.Mi to přišlo moc vostrý, tak jsem editoval, hm.
leebauer Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Mi to přišlo moc vostrý, tak jsem editoval, hm.Si slušnej. To je dobře. Na rozdíl vodemě. Já holt tu číču vidim všude.
kuncák7 Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Jako chlapci, se mě snažíte dostat do sesterskýho vlákna, nebo co? Člověk má radost z nový silnice a tady mi vysvětlíte, že je to úplně načíču. Ne, mame radost s tebou, jen nechcem, abys byl casem moc zklamanej :-).Ja ti navic tise zavidim, u nas to vypada na tankodrom, zmena v nedohlednu.
African Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Výborná předpověď počasí Využíval jsem ji dřív, ale nějak na ni zapomněl a dnes ji znova objevil. Takže pokud se někam chystáte, můžu doporučit, velmi přesná záležitost.... https://www.windy.com/?50.437,14.928,4
PepaSFI Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Ne, mame radost s tebou, jen nechcem, abys byl casem moc zklamanej :-).Ja ti navic tise zavidim, u nas to vypada na tankodrom, zmena v nedohlednu.nápodobně. jen u nás to není tankodrom ale něco mezi Mosulem a Kocourkovem. Po opravě kanalizace nám v obci udělali nový povrch. pak se zdálo že budou postupovat dál ale ne. Končí to u značky konec obce, pokračuje asi 200m zóna pro výcvik terminátorů a pilotů vznášedel a pak je demoukázka jak by to mohlo vypadat kdybysme nebyli v Kocourkově. 30 metrů nového povrchu.
kuncák7 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Dneska se byla v praci podivat jedna pani na vypsanou pozici a vypada nadejne. Na rozdil ode me plna empatie- ze socialky aby ne :-) a zbytek ji rad naucim.At to vyjde a ja se tech duchodcu zbavim ( a prevoznicke zezlo zustane u nekoho jineho :-)). Celou dobu jsem byl milej, az sem se sam divil :-).
Murphy97 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Na CT2 bezi pekny dokument o Martine Navratilove
Návštěvník Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 (upraveno) Dnes jsem vstal a krásné ráno, ptáci se kymaceji,stromy zpívají. Tak jsem zvědav jak dlouho mi to vydrží :-D Upraveno 31. srpna 2017 uživatelem vojta1
Tondaa73 Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Dnes jsem vstal a krásné ráno, ptáci se kymaceji,stromy zpívají. Tak jsem zvědav jak dlouho mi to vydrží :-DJá to měl včera podobně...ráno jsem vstal, a večer se krásně kymácel a zpíval. Vydrželo mi to do půlnoci...zhruba...myslím.
AndyAaron Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Dnes jsem vstal a krásné ráno, ptáci se kymaceji,stromy zpívají. Tak jsem zvědav jak dlouho mi to vydrží :-DKoukam, ze jsme ve stejnym klubu
Bells Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 (upraveno) Dnes jsem vstal a krásné ráno, ptáci se kymaceji,stromy zpívají. Tak jsem zvědav jak dlouho mi to vydrží :-D Dej vědět po obědě, jak ti je Upraveno 31. srpna 2017 uživatelem Bells
zbuddy Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Dali jsme předevčerem s manželkou burčák z Pálavy, odrůdu jsem přeslechl, ale nebyl to Irsay nebo muškát. Za cca hodinku, hodinku a půl dali každý po litru, v sedm šli domů, v osm spát a spali až do rána.
Kuba13 Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Dnes jsem vstal a krásné ráno, ptáci se kymaceji,stromy zpívají. Tak jsem zvědav jak dlouho mi to vydrží :-DVojto ..................... a mobil máš ? :-) :-) :-)
Návštěvník Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Mobil právě od pondělí moc nemám No a ten nový co jsem objednal si musím vyzvednout o víkendu v Ostravě, takže v pohodě.Ráno jsem se ještě na snídani úplně necítil ale teď jsem dojedl jogurt s ovocem, tak myslím, že to bude dobré
Doporučené příspěvky