dissidentagressor Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Tak ráno zpráva že Omegy jsou na cestě Zítra nebo ve středu je mám doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 ze som si kupil toto : http://wornandwound.com/2013/03/08/helmut_sinn_documentary_giveaway/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 AC dostalo bídy a byla to zase stará Barca jaká se nám všem líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 Tak večer se mi nechtělo už zapínat komp, takže Barca vs AC, nádhernej fotbálek Kucíí Katalanský mě zas udělali radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 Po letech série vyšetření, které ukázali, že jsem zdravý jak rybička, musím pouze na chvíli ubrat v mých aktivitách, než se tělo vyhrabe ze zánětu, který mi o sobě dá ještě bolestmi občas věděti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 Po letech série vyšetření, které ukázali, že jsem zdravý jak rybička, musím pouze na chvíli ubrat v mých aktivitách, než se tělo vyhrabe ze zánětu, který mi o sobě dá ještě bolestmi občas věděti Snad to bude všechno zase brzo OK a nebudeš se muset šetřit tak na chvilku uber, zdraví je jen jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 Po letech série vyšetření, které ukázali, že jsem zdravý jak rybička, musím pouze na chvíli ubrat v mých aktivitách, než se tělo vyhrabe ze zánětu, který mi o sobě dá ještě bolestmi občas věděti tak to je super zprava,chlape..;-) na chvilku uberes a pak se zase budes moct toulat v noci po krajine polske :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 Dneska přišly kroužky....v kombinaci s koupí novýho bajku, to na nový hodinky vidím tak za 100 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 to beru jako pozvánku na hositnu :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 (upraveno) celej Chronomag.... a jako zápisný musí každej člen přinést svůj nejlepší hodinkovej kousek Upraveno 13. března 2013 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 celej Chronomag.... a jako zápisný musí každej člen přinést svůj nejlepší hodinkovej kousek jj a budu moct sníst a vypít co hrdlo ráčí? na mě bys s kvarcovejma casiama prodělal pytel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 třeba se to vykompenzuje nějakýma Roládama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 Tak .... a YPO s tím praštili, důvody jsou známé, komentovat netřeba. Potřebujeme tak 2-3 moderátory, imho. Navrhujte členy, prosím, já bych pak s nimi probral, jestli mají zájem nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 že už nám to tu trochu funguje a neseká se to jako dřív. Uvidíme, jak dlouho to vydrží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 Pokud bereš i Béčka, už si balím kufr Jinak díky kluci za přání dobrého zdraví, no a co mě potěšilo, no že už jede fórum, juchů třeba se to vykompenzuje nějakýma Roládama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 Konečně si můžu dát na blacklist lidi, u kterejch mi to před tím hlásilo, že je ignorovat nemůžu. JUCHAJDÁ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 Tapatalk Sent from my HTC using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denyhami Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 že je venku krásně.. jde se na lyže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 že je venku krásně.. jde se na lyže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 (upraveno) Včera zapsaný Pav do TP, várka doutníků a dneska dorazila nová retro helma na motocykl. Otevřená klasika, matná černá, bez zbytečných pičičinek. Tak jsem celý večer ladil, které brýle na ní sedí a jak se to dá kombinovat. Už aby ten bílej hajlz slezl, udělalo se hezky a můžeme si konečně pořádně zajezdit. Upraveno 14. března 2013 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky