PepaSFI Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 včera mě potěšil Kachlička Eduard z Rapotic. To je takový fiktivní důchodce na rádiu Vysočina. Každý den někam zavolá a na něco se ptá. Má to perfektně zmáknutý, skvěle hraje takovou tu seniorskou naivitu a svérázné názory. Tentokrát volal do autoškoly že by potřeboval kondiční jízdy, že už dlouho nejezdil v provozu a tak by se rád trošku zdokonalil. A když se ho ta dáma na druhé straně ptala s jakým by to mělo být vozidlem, začal obšírně vysvětlovat že soused Koloník mu daroval starý bicykl a on že dlouho nejezdil a tak si netroufá do provozu. Ta dáma nepochopila že je to sranda, vysvětlila mu že na kole s ním žádný instruktor jízdu neudělá a naprosto vážně mu nabídla že pokud si chce oživit předpisy tak si k nim zadarmo může přijít poslechnout výuku. Řek bych že autor té srandy asi taky někde potkal nějakého pedálového unikáta.
Liqid Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 Já tyhle "fóry" teda moc nemusím. Dělat z libí veřejně blbce mi nepřijde moc vtipné, zvlášť když se jedná o slušné lidi.
Návštěvník Kamil Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 Já tyhle "fóry" teda moc nemusím. Dělat z libí veřejně blbce mi nepřijde moc vtipné, zvlášť když se jedná o slušné lidi. Mám stejný názor, většinou je to dost trapný. Začínal s tím P. Hezucký a jeho "Mrázek" mě pěkně štval, dokonce jsem přestal ladit příslušnou stanici.
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 včera mě potěšil Kachlička Eduard z Rapotic. To je takový fiktivní důchodce na rádiu Vysočina. Každý den někam zavolá a na něco se ptá. Má to perfektně zmáknutý, skvěle hraje takovou tu seniorskou naivitu a svérázné názory. Tentokrát volal do autoškoly že by potřeboval kondiční jízdy, že už dlouho nejezdil v provozu a tak by se rád trošku zdokonalil. A když se ho ta dáma na druhé straně ptala s jakým by to mělo být vozidlem, začal obšírně vysvětlovat že soused Koloník mu daroval starý bicykl a on že dlouho nejezdil a tak si netroufá do provozu. Ta dáma nepochopila že je to sranda, vysvětlila mu že na kole s ním žádný instruktor jízdu neudělá a naprosto vážně mu nabídla že pokud si chce oživit předpisy tak si k nim zadarmo může přijít poslechnout výuku. Řek bych že autor té srandy asi taky někde potkal nějakého pedálového unikáta.Pepo myslím, že vod cyklogenocídy je tady dfens, nemusíš to šířit ještě tady.
bandicoot Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 Ad Mrazek ...scenku "Chulimanga" povazuju za nejlepsi rozhlasovy for, ktery jsem kdy slysel. Mam rad skrytou kameru, hlavne Japonskou a i rozhlasovy forky, z posledni doby treba "Simon" Boucek, taky byvaji povedene.
sibirnaya Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 myslis jak vola svym radoby anglickym prizvukem a zkousi, kdo mu bude rozumet?
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 (upraveno) d Mrazek ...scenku "Chulimanga" povazuju za nejlepsi rozhlasovy for, ktery jsem kdy slysel.Já za nejubožejší. Víno sem dopil, du na pár pif. Upraveno 23. července 2013 uživatelem Zmizík
PNS Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 Já tyhle "fóry" teda moc nemusím. Dělat z libí veřejně blbce mi nepřijde moc vtipné, zvlášť když se jedná o slušné lidi. Mám stejný názor, většinou je to dost trapný. Začínal s tím P. Hezucký a jeho "Mrázek" mě pěkně štval, dokonce jsem přestal ladit příslušnou stanici. dtto, Kachlička běží i tady na Fajn Rádiu, a přestal jsem ho kvůli tomu ladit. V současnosti tam jsou navíc dva moderátoři, jakýsi pokus o duo Těžký Pokondr, a to je megaubohost, tolik (navíc špatně) kašírovanýho smíchu nikde jinde nenajdete
African Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 Dneska konečně dokončil bláznivej truhlář přístřešek, "jenom" 4 týdny skluz, už jsem myslel, že mě jebne, furt jsem ho někde naháněl Naposledy, co jsem dal řemeslníkovy zálohu, ale líbí se mě to a to je hlavní, to se to bude chlastat, už by mohlo začít pršet, co?
Peter78 Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Dneska konečně dokončil bláznivej truhlář přístřešek, "jenom" 4 týdny skluz, už jsem myslel, že mě jebne, furt jsem ho někde naháněl Naposledy, co jsem dal řemeslníkovy zálohu, ale líbí se mě to a to je hlavní, to se to bude chlastat, už by mohlo začít pršet, co? noo, ale to je pekna prace..
Peter78 Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Ad Mrazek ...scenku "Chulimanga" povazuju za nejlepsi rozhlasovy for, ktery jsem kdy slysel. Mam rad skrytou kameru, hlavne Japonskou a i rozhlasovy forky, z posledni doby treba "Simon" Boucek, taky byvaji povedene.Chulimanga jsem neznal, ale ted malem brecim )) faakt dobry
Ondoni Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Zásilka od Harolda...sice tentokrát není tak výrazný AR jako u posledního safíru, který jsem od něj objednal, ale to je možná dané i tím, že se jedná o trochu jiný typ a klenutí...sere pes...jde se na věc
kuncák7 Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Mam radost z pocasi,at vydrzi.
PepaSFI Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Pepo myslím, že vod cyklogenocídy je tady dfens, nemusíš to šířit ještě tady. ale já vůbec nemám v úmyslu nějakou cyklogenocidu. nemám nic proti cyklistům- účastníkům provozu, nic proti bicyklu jako sportovnímu nářadí, dopravní prostředek na malou vzdálenost taky fajn. Když přijde pedálista že mu v tom verglu něco rachtá a vrže, rád mu pomůžu. Ale dostávám atomovej záchvat když jedu do úzké jednosměrky a proti se řítí tři pedálisti vedle sebe a vůbec jako nehodlají uhnout a ještě jsou sprostí. na základě debat s některými jsem s hrůzou zjistil že velká část z nich vůbec netuší jak dávat přednost a že velká část značek a pravidel platí i pro ně. a další část ty pravidla zapomene ve chvíli usednutí na cyklosedlo. Proto mě potěšil Eda Kachlička že je takový uvědomělý cyklista
Wanderer Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 ... že táta má to nejhorší za sebou. Náročná operace po úrazu, ale dneska už funguje relativně dobře. ...a, že jsem zvládl zařídit vše, o co mě požádal. Půjdu si nalít nějaké výborné víno a zapálit doutník. Ten víc jak týden, kdy jsme nevěděli co bude, byl na posrání...
mondeo2 Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 ... že táta má to nejhorší za sebou. Náročná operace po úrazu, ale dneska už funguje relativně dobře. ...a, že jsem zvládl zařídit vše, o co mě požádal. Půjdu si nalít nějaké výborné víno a zapálit doutník. Ten víc jak týden, kdy jsme nevěděli co bude, byl na posrání...Držím palce
Bullet Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 ...ze ted asi dvacet minut prselo, jsem rad...:-)
Alexion Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 moj darcek je uz v prevadzke, zacal nocnu sichtu
Peegee Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Odesláno 25. července 2013 Jsem si udělal radost.Sice malou, ale po několika týdenní hodinkové abstinenci už to bylo třeba . .
Doporučené příspěvky