Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Broumovsko, přidal jsem tam do odkazu článek. Jo kluci, těch vymatlanejch myslivců se také děsím, u nás to je samej ochlamstka, už jednou stříleli i po mě. Cyklista se prý na horizontu za kopcem, když mu kouká jenom hlava hodně podobá běžícímu zajíci mě řekli  :lol2:

Afri, kde to je? Šumava? Toto zvíře obdivuji....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci se srnomrdu zastavat, ale u nas jsou celkem OK. Fakt poctive v zime zakrmuj a staraj se atd. Tim netvrdim, ze nejsou v hospode:) Ale pred honem si netroufnou loknout. Letos uz jsem se 2x namotal s kolem do honu/lovu. Vzdycky na me byli slusny, poprosil ze mam jet tudy a tudy a v poho.

2 roky zpet jsem se malem s jednim rohoval, spustil na me hodne sproste ze je hon a co delam v lese... byl to takovej nerudnej geront, ostatni OK.

tl

Odkaz ke komentáři

Tak ve Slušovicích už to roste: http://www.ceskatelevize.cz/ct24/1633159-bez-komentare-v-cesku-roste-prvni-legalni-konopi

Bych chtěl vidět ten matroš před sklizní. Ale nevím, jestli mám z toho úplně radost, když vidím jak se vyvíjí legální konopný byznys v Americe (Big Pot).

Odkaz ke komentáři

Jako že svatba je první krok k rozvodu?

:-) Hoši, mě se Vám během jednoho měsíce rozvedli dva kamarádi, jeden si vzal milión půjčku aby ji vyplatil, prý na to existuje nějaká rozvodová půjčka, jsem ani nevěděl a druhý přespává před panelákem v autě. Nabízel jsem mu pokojíček, ale nechtěl, prý ty manželce musí ukázat co způsobila ;-)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...