Zlý Jabko Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Já se děsím toho, že se zase najde nějakej tydýt, kterej ho zastřelí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 však už tam je nějaký chovatel v článku zmíněný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Broumovsko, přidal jsem tam do odkazu článek. Jo kluci, těch vymatlanejch myslivců se také děsím, u nás to je samej ochlamstka, už jednou stříleli i po mě. Cyklista se prý na horizontu za kopcem, když mu kouká jenom hlava hodně podobá běžícímu zajíci mě řekli Afri, kde to je? Šumava? Toto zvíře obdivuji.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 zajíc s helmou, to jsem ještě neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Nechci se srnomrdu zastavat, ale u nas jsou celkem OK. Fakt poctive v zime zakrmuj a staraj se atd. Tim netvrdim, ze nejsou v hospode:) Ale pred honem si netroufnou loknout. Letos uz jsem se 2x namotal s kolem do honu/lovu. Vzdycky na me byli slusny, poprosil ze mam jet tudy a tudy a v poho.2 roky zpet jsem se malem s jednim rohoval, spustil na me hodne sproste ze je hon a co delam v lese... byl to takovej nerudnej geront, ostatni OK.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Tak ve Slušovicích už to roste: http://www.ceskatelevize.cz/ct24/1633159-bez-komentare-v-cesku-roste-prvni-legalni-konopiBych chtěl vidět ten matroš před sklizní. Ale nevím, jestli mám z toho úplně radost, když vidím jak se vyvíjí legální konopný byznys v Americe (Big Pot). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Mě potěšilo včera toto. V Masterchefu jsem jí fandil http://iconosquare.com/p/1137089458122925508_2218684232 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Mě potěšilo včera toto. V Masterchefu jsem jí fandil http://iconosquare.com/p/1137089458122925508_2218684232 Má fajné kozy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 koupený snubák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 koupený snubák Výborně, další borec, pošlu ti vizitku na dobrého právníka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Jako že svatba je první krok k rozvodu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Výborně, další borec, pošlu ti vizitku na dobrého právníka :-)Tak zásadní jestli si slečna ten prsten vezme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 (upraveno) Jako že svatba je první krok k rozvodu?:-) Hoši, mě se Vám během jednoho měsíce rozvedli dva kamarádi, jeden si vzal milión půjčku aby ji vyplatil, prý na to existuje nějaká rozvodová půjčka, jsem ani nevěděl a druhý přespává před panelákem v autě. Nabízel jsem mu pokojíček, ale nechtěl, prý ty manželce musí ukázat co způsobila ;-) Upraveno 12. prosince 2015 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Trestani ucitele ucitelem. Neplacte, sami jste si to zavinili! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Trestani ucitele ucitelem. Neplacte, sami jste si to zavinili! Musíme ho trošku pošťouchnout :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Mě tak dlouho trvalo se rozhoupat, že mě teď už nezvikláte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Vánoce můžou začit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Další co už má stromek. Vánoční tradice Vám nic neříkají vy neznabozi ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Stromek před polovinou prosince, to je fakt sila. A minimálně do března.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 no tyvle...svět se zbláznil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky