prischera Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Neskutečný střet s pražskými úřady. Pozitivní! Včera jsem psal do "Co mě naštvalo", že jsem přišel o komplet všechny doklady. Dneska jsem nahlásil dovolenou a v osm ráno jel řešit. V deset sem seděl v kanclu, vše zařízeno. Vydanej provizorní řidičák, podaná žádost o novej, podaná žádost o občanku, nová opencard a nádavkem jsem stihnul ještě požádat o třetí SPZ na nosič na kolo a nechat si vystavit novou inkartu. Každá věc na jiným místě (Pankrác, Jungmannova, Vodičkova, Hlavák). Nikde jsem nečekal, všichni byli milí příjemní a profesionální. Nikde jsem nevyplňoval žádné papíry, všechny formuláře vytažené ze systému, jen podpis. Dorazil jsem do práce v Jiříkově vidění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 prischera: gratulace! to je supr, tak snad do tří let to bude i v regionech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Pěkná akce na letenky do Vegas... http://www.jaknaletenky.cz/lasvegas-7342kc.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Nó, za předpokladu že je člověk hodně flexibilní a nepotřebuje tahat kufr, tak cena hezká.. s jinym než kabinovym zavazadlem to už smysl moc nedává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Jasně, já tam potřebuju letět teď koncem ledna na čtyři dny na otočku, takže mně to docela vyhovuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Tak to je pak super. Akorát si řikám, očividně je to soukromě.. neni to škoro škoda, strávit tam jenom čtyři dny, když už se tam táhneš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Není to tak úplně soukromě a bohužel tentokrát není čas na delší návštěvu. Ale na červen máme zase naplánovaný průjezd Route 66 z Chicaga do L.A. a pak severním obloukem zpátky přes národní parky. Pak si to užiju, teď víc dní nevyšetříme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 (upraveno) Jo, tak to musí bejt paráda. No, tak je aspoň trochu podoj u Blackjacku.. Upraveno 12. ledna 2016 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Prave jsem si byl na tyden vyzvednout na zapujcku sve prvni rlx- submariner. Uz ted se me klepou kolena. Držím palce ať přeskočí jiskra a hlavně ať si je necháš a to poblouznění je trvalé ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Neskutečný střet s pražskými úřady...Vždycky rád čtu nebo slyším takovéhle pozitivní zkušenosti. Lidi se obvykle dělí jen o ty negativní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Předpověď počasí, sice mám v týdnu najet dost km, ale o víkendu bude na horách dobře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 (upraveno) naucil jsem se vazat motyla Upraveno 12. ledna 2016 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Potěšil mě místní člen Maxel, který se naprosto nezištně nabídl s tím, že se mi podívá na můj Macbook a pokusí se ho ještě zachránit. Ne jen, že z toho byl nakonec i super pokec o hodinkách atd., ale Mac se mu opravdu podařilo i zachránit, takže smekám a i tady ještě jednou moc děkuji. Vole, se budu červenat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Neskutečný střet s pražskými úřady. Pozitivní! Včera jsem psal do "Co mě naštvalo", že jsem přišel o komplet všechny doklady. Dneska jsem nahlásil dovolenou a v osm ráno jel řešit. V deset sem seděl v kanclu, vše zařízeno. Vydanej provizorní řidičák, podaná žádost o novej, podaná žádost o občanku, nová opencard a nádavkem jsem stihnul ještě požádat o třetí SPZ na nosič na kolo a nechat si vystavit novou inkartu. Každá věc na jiným místě (Pankrác, Jungmannova, Vodičkova, Hlavák). Nikde jsem nečekal, všichni byli milí příjemní a profesionální. Nikde jsem nevyplňoval žádné papíry, všechny formuláře vytažené ze systému, jen podpis. Dorazil jsem do práce v Jiříkově vidění...Tak to gratuluju,jeste ze jsi nenarazil na me,to by se to zadrhlo :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Duo Šárka a Veronika. Pěkné československé stupně vítězů. Ale teda ten starý, senilní kokot, co to celé moderoval, to je fakt čím dál tím větší hrůza. Darmo mluvit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Ano ano, napätie do poslednej chvíle, krásne preteky. Veľmi by som si prial čisto naše československé pódium a najlepšie v Jasnej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janobo Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Ano ano, napätie do poslednej chvíle, krásne preteky. Veľmi by som si prial čisto naše československé pódium a najlepšie v Jasnej .no problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Na Šumavě 20 cm nového sněhu, že by konečně zima? O víkendu jsem byl v Brdech a tam to na půlku ledna bylo hodně smutný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 hovor z bmw na xdrive akci v peci pod snezkou. uz se tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Zajímavé, že v rubrice "Co mě právě naštvalo" je více jak 2x tolik příspěvků.Škoda, že tomu není naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky