Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Neskutečný střet s pražskými úřady. Pozitivní! Včera jsem psal do "Co mě naštvalo", že jsem přišel o komplet všechny doklady. Dneska jsem nahlásil dovolenou a v osm ráno jel řešit. V deset sem seděl v kanclu, vše zařízeno. Vydanej provizorní řidičák, podaná žádost o novej, podaná žádost o občanku, nová opencard a nádavkem jsem stihnul ještě požádat o třetí SPZ na nosič na kolo a nechat si vystavit novou inkartu. Každá věc na jiným místě (Pankrác, Jungmannova, Vodičkova, Hlavák). Nikde jsem nečekal, všichni byli milí příjemní a profesionální. Nikde jsem nevyplňoval žádné papíry, všechny formuláře vytažené ze systému, jen podpis. Dorazil jsem do práce v Jiříkově vidění...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není to tak úplně soukromě a bohužel tentokrát není čas na delší návštěvu. Ale na červen máme zase naplánovaný průjezd Route 66 z Chicaga do L.A. a pak severním obloukem zpátky přes národní parky. Pak si to užiju, teď víc dní nevyšetříme. 

Odkaz ke komentáři

Potěšil mě místní člen Maxel, který se naprosto nezištně nabídl s tím, že se mi podívá na můj Macbook a pokusí se ho ještě zachránit. Ne jen, že z toho byl nakonec i super pokec o hodinkách atd., ale Mac se mu opravdu podařilo i zachránit, takže smekám a i tady ještě jednou moc děkuji.

Vole, se budu červenat!  :photo:

Odkaz ke komentáři

Neskutečný střet s pražskými úřady. Pozitivní! Včera jsem psal do "Co mě naštvalo", že jsem přišel o komplet všechny doklady. Dneska jsem nahlásil dovolenou a v osm ráno jel řešit. V deset sem seděl v kanclu, vše zařízeno. Vydanej provizorní řidičák, podaná žádost o novej, podaná žádost o občanku, nová opencard a nádavkem jsem stihnul ještě požádat o třetí SPZ na nosič na kolo a nechat si vystavit novou inkartu. Každá věc na jiným místě (Pankrác, Jungmannova, Vodičkova, Hlavák). Nikde jsem nečekal, všichni byli milí příjemní a profesionální. Nikde jsem nevyplňoval žádné papíry, všechny formuláře vytažené ze systému, jen podpis. Dorazil jsem do práce v Jiříkově vidění...

Tak to gratuluju,jeste ze jsi nenarazil na me,to by se to zadrhlo :-).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Duo Šárka a Veronika. Pěkné československé stupně vítězů.

Ale teda ten starý, senilní kokot, co to celé moderoval, to je fakt čím dál tím větší hrůza. Darmo mluvit...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...