NIGHTinGALE Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 (upraveno) Začal jsem před týdnem běhat. Víceméně z legrace. A pořád běhám :-) Nedávno byl v televizi Forrest Gump. Taky tak začínal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. července 2011 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 a co Notion Ink Adam? dival jsi se na to? jinak je ale Archos v poho. kdes koupil a co, smim-li se optat? ze jsem nasel firmu Archos, ktera presne splnuje to co od tabletu potrebuju. uz uz sem byl pred koupi Samsungu 8.9 ale to sem netusil, ze sice umi flash ale zase nema usb. porad nechapu proc neudelaji tablet se vsim co asi uzivatel potrebuje + poradne misto. no a Archos ma vybornou cenu, dvoujadro, kvalita, vydrz jak nikdo, 250GB disk (lze i bez disku), USB, HDMI, 3G. proste dokonalost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 Nemám co dělat tak si znova pročítám stará vlákna a tohle čtu už podruhý a furt se bavím http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/27170-nechovate-tady-nekdo-sneky/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 Téma o šnekách je fakt luxusní. Jsem se smál jako malé dítě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 a co Notion Ink Adam? dival jsi se na to? jinak je ale Archos v poho. kdes koupil a co, smim-li se optat? nedival. jeste jsem nekoupil. ten model bude az v zari. maji bud 8 nebo 10.1 palcu. http://www.archos.com/products/gen9/index.html?country=cz&lang=en a cena je taky naprosto uzasna. polovocni proti samsungu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 (upraveno) ze jsem nasel firmu Archos, ktera presne splnuje to co od tabletu potrebuju. uz uz sem byl pred koupi Samsungu 8.9 ale to sem netusil, ze sice umi flash ale zase nema usb. porad nechapu proc neudelaji tablet se vsim co asi uzivatel potrebuje + poradne misto. no a Archos ma vybornou cenu, dvoujadro, kvalita, vydrz jak nikdo, 250GB disk (lze i bez disku), USB, HDMI, 3G. proste dokonalost. No ja premyslim o tomto http://extranotebook...jmy-z-pouzivani Netbook z nej udelas za vterinu a pak ma 2 baterie.... A hlavne fakt dobre rozliseni... Upraveno 12. července 2011 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 Vyzvedl jsem si u Kamila kšiltovku Zenith, což mi udělalo úplně megamaximální radost, protože jsem ji bezúspěšně sháněl 2 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 Vyzvedl jsem si u Kamila kšiltovku Zenith, což mi udělalo úplně megamaximální radost, protože jsem ji bezúspěšně sháněl 2 roky. Mels rict, sem ti moh vygravirovat takovej stitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soda Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Ráno jsem byl po strašně dlouhé době běhat a nakonec můj 8 km okruh naprosto v pohodě. Mám radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Ze jsem dneska v Hostivari vyhral prvni misto a snizil si HCP na 34,5 a k tomu jako bonus mam na 5 dni 307CC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Ze jsem dneska v Hostivari vyhral prvni misto a snizil si HCP na 34,5 a k tomu jako bonus mam na 5 dni 307CC Ježišmarjá, co ti kdo provedl? Neboj, my tě máme rádi i s "HCP 34,5 a 307CC"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Ze jsem dneska v Hostivari vyhral prvni misto a snizil si HCP na 34,5 a k tomu jako bonus mam na 5 dni 307CC No s takovym HCP muzes svoji 307CC parkovat i na invalidech..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 magori Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Ze jsem dneska v Hostivari vyhral prvni misto a snizil si HCP na 34,5 a k tomu jako bonus mam na 5 dni 307CC Blahopřeji. Samozřejmě, že ne k tomu autu. Budeš v něm vypadat jak .... no, to si ani nepřej vědět. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 jó CC je v tomdle počasí dobrý, eště že si celkově vodotěsnej, vlastně hendikepovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Když čtu spíďáka, tak mě těší, že chčije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Prave ted CT2 - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Blahopřeji. Samozřejmě, že ne k tomu autu. Budeš v něm vypadat jak .... no, to si ani nepřej vědět. :-) No, jako obvykle velmi dobre, ale s tim uz jsem se naucil zit Za gratulaci dekuju, doufam, ze letos stihnu alespon cislo zacinajici dvojkou, zatim to vypada, ze by to vyjit mohlo, potom budu spokojenej a pristi rok se uvidi co a jak.. jó CC je v tomdle počasí dobrý, eště že si celkově vodotěsnej, vlastně hendikepovanej Jojo, 2000m vodotesnosti by se mohlo hodit, aspon to konecne vyuziju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Prave ted CT2 - Ta beseda nemá chybu, jedna z nejlepších DJC. Obzvlášť tvorba anekdoty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Ta beseda nemá chybu, jedna z nejlepších DJC. Obzvlášť tvorba anekdoty... Fantazie, sqele sem se opet odreagoval... Drz se, Richarde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky