Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

souhlas .... to je průser .... vyjíždějící auta z pseudoobchodního centra komplikují dopravu ... s tím nikdo nic neudělá .... možná by to NATO dokázalo vybombardovat

*samozřejmě v součinnosti s Milošem .... jinak tam není nikdo kompetentní

sodastream ................hmmm...........dobrej matroš........... :lol2:

kam se sere bohemka................ :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

synku hledej si práci .... právě si se zařadil do knihy skrzeva firemní odpad, ale na to jednou přijdeš .... prostě si na to moc nevyzrál.... 

Ale kdeze, jak sem jiz psal, delame pomerne specifickou praci, takze posledni o co bych se bal, ze bych nemel okamzite jinou  :smoke:

Odkaz ke komentáři

Wanderer: Tak tohle je spise extrem. Vsude je chleba o dvou kurkach a jinak mi prace vyhovuje. Na druhou stranu sem klukum rikal,ze je to prvni vlastovka takoveho rozsahu a nekdy mi prijde,ze vedeni zkousi, co este spolkneme a co uz ne. Kluci se tady na ostravsku boji o praci,ale podle mne uplne zbytecne. Ja svou praci vzdy odvadim nejmene na 100% a delam i hodne navic a to firma (a muj sef) vi. Kdo vi, co prijde priste? Ale ted je to spise vesele a tak si jdu dat zcela vyjimecne panacka sam  :cheers:

Odkaz ke komentáři

Super film :D Lipský v nejlepší formě!

Tak druhá a poslední udička - dá se to poznat podle země, ze které bylo odesláno ;)

Nebude to nejaka Seiko limitka? A nebo druhej tip, nehledal jsi nahodou pilotky, takze neco od Tisellu? Kazdopadne tesim se na vybalovani
Odkaz ke komentáři

kuncáku ... vole ... děláš taky pí*ču ... u seřadiště furt nahovno .... eště že mám dlouhý péra na škodovce

Já vím, ale za tímhle hledej jen a jen politiku ( domluva mezi Dojáčkema magošem prostě vázne ).

Oprava tratě na Koh-inorce je prostě nutné zlo- opravit se to už muselo a pak si budeš chrochtat ( do doby, než tam zapadne první sanitka mezi koleje )

Odkaz ke komentáři

To sme dva :D Určitě to tu bude pár minut po vybalení, dýl to nevydržim.

Tož tak vítej mezi náma ;)

Stříbrňáky jsou prudce návykové :)

Edit: jo a bude i šťastná sedmička...

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...