gougy Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 mne potěšil synkův výraz, když jsem ho k narozeninám obdaroval tímto. Mimochodem, pánové, Lego JE MOR !!!!! Dětský výraz štěstí je k nezaplacení (kolikrát doslova..) Je úžasné, se takto obdarovávat úsměvem, tak přeji prima skládání taťko (no a nejen Lego, ale i Gormiti, HotWheels a milion dalších ptákovin, ideálně podpořených masovou reklamou v ranním víkendovém TV vysílání.. Máme kluky dva a jako na potvoru každý musí mít rád něco jiného ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 me potesil rozvod Jennifer Lopez - o jeden pravni krok mene k tomu aby se mohla stat moji zenou Mne potěšil STA. líbí se mi jeho přístup, miluji vdané ženy bo ty se již nechtějí vdávat. Poté ji na mne dej kontakt, neplánuješli tedy ten krok za 20 let ????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 (no a nejen Lego, ale i Gormiti, HotWheels a milion dalších ptákovin, ideálně podpořených masovou reklamou v ranním víkendovém TV vysílání.. Máme kluky dva a jako na potvoru každý musí mít rád něco jiného ) Gormiti nás jen štrejchli. Lego (Starwars, Heroes, Bionicle ) - to je jiný kafe. A skládá sám, nechce mne u toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Po 8mi měsících hledání (a výletů, definitivních rozvodů a jiných radostí) nabídka práce, kterou mi bylo radostí přijmout. Mám dojem, že se teď sem tam zúčastním srazu v Brně, těším se na vás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Mac OSX Lion =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 po letech znovu dokument Z mesta cesta free stažení hýr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 mno... spíš to patří do jiné rubriky..jsem na dovolené sedím v chatce a chčijče a chčije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 mno... spíš to patří do jiné rubriky..jsem na dovolené sedím v chatce a chčijče a chčije tak to chce něco dobrého k pití, pokud má chatka verandu, zasednout a relaxovat, déšť má taky svoje kouzlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 jj sedim tu píšu sem hraju šachy a zvažuju otevřít božkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 jj sedim tu píšu sem hraju šachy a zvažuju otevřít božkov Rikal neco dobreho ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 (upraveno) Rikal neco dobreho ... Božkov není špatný,v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství a vůbec staré heslo našich otců:Komu sm.dí rum,tomu sm.dí práce Upraveno 20. července 2011 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Hele je na slově sm.dí něco závadnýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2011 staré heslo našich otců:Komu sm.dí rum,tomu sm.dí práce Kdo nema rad rum, nema rad lidi. Me zrovna potesile resp. spis prekvapilo zjisteni, ze hodinky nejlip vypadaji na zachode. Mame tam totiz svetlo s mlecnym sklem a bile steny pomerne blizko u sebe, takze hodinky jsou ze vsech stran osvetlene rozptylenym svetlem, diky cemuz krasne vynikne brousene pouzdro a zaroven ciselnik. Proste parada . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2011 Me zrovna potesile resp. spis prekvapilo zjisteni, ze hodinky nejlip vypadaji na zachode. Mame tam totiz svetlo s mlecnym sklem a bile steny pomerne blizko u sebe, takze hodinky jsou ze vsech stran osvetlene rozptylenym svetlem, diky cemuz krasne vynikne brousene pouzdro a zaroven ciselnik. Proste parada . To už zní skoro jako úchylka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2011 Mě dneska potěšilo zjištění, že Octa II má funkční tempomat i při 210 km/h. Na rozdíl od Mondea, který nepustí víc jak 180 km/h, což mě onehdy dost štvalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2011 Mě dneska potěšilo zjištění, že Octa II má funkční tempomat i při 210 km/h. Na rozdíl od Mondea, který nepustí víc jak 180 km/h, což mě onehdy dost štvalo. To můžu potvrdit, Golf V šel hodit na tempomat i ve 220 km/h, ale podle příručky to prý mělo jít jenom do 180 km/h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2011 Bavorák s adaptabilním nesmyslem taky funguje jen do 180 (v Německu samozřejmě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2011 Po 8mi měsících hledání (a výletů, definitivních rozvodů a jiných radostí) nabídka práce, kterou mi bylo radostí přijmout. Mám dojem, že se teď sem tam zúčastním srazu v Brně, těším se na vás Srdečná gratulace chlape... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2011 Bavorák s adaptabilním nesmyslem taky funguje jen do 180 (v Německu samozřejmě) Mondeo taky mělo radar, možná je to by design těchhle chytrejch hraček. Klasickej tempomat v BMW 120d fungoval i na 220 km/h (samozřejmě že v DE, stejně jako dneska Octa). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 Ty máku, proč jsi jel z Maďarska přes Německo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky