Povidláček Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 on bušil protézou do podlahy a zespoda soused násadou od smetáku do stropu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 The Walking Dead S07E01. Neodmlouvejte pánovi s pálkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Hele kluci, z paneláku už si to moc nepamatuji ale teď na jednom hotelu s papundeklu si to vedle mě dva rozdali a ono to opravdu moc příjemné není, docela to chápu. Měli zkrámováno za deset minut, ještě že tak ale být tam pan Rosenberg, tak balím a jdu na jiný hotel. Jo a ty kecy před tím a potom jsou snad ještě horší než samotné šukání :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Co povídali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Ona moc nechtěla a chlapík že mu to pomáhá na psychiku a další mrdele, docela to trvalo.. Tak říkám si, bože už mu dej a když dala tak se ptal jestli všechno dobrý a pak začali o dětech a velkých plánech do budoucna, pak jsem naštěstí okolo druhé ráno odpadl :-) Hotel Aréna Prague naproti výstavišti, nekecám, slyšíš každé slovo od slova.... Za sedmsetpade nekupto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 (upraveno) No co asi: "Sundej tu protézu nebo přilítne soused!" Afri, a proč ses nepřidal přes stěnu ke konverzaci? Třeba bys mu s tou psychikou pomohl a obešlo by se to bez šukání? Upraveno 25. října 2016 uživatelem MadButcher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Byl jsem připraven odejít, nemám s tím problém, navíc jsem si na bookingu spletl hotely a od začátku jsem z toho nebyl nějaký paf,oni jsou totiž v Praze dva hotely pod jménem Arena že :-) To jaksi Afri nečekal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Afri: Příště vem špunty a máš klid celou noc:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Afri: Příště vem špunty a máš klid celou noc:-)No právě že je mám sebou na cestách vždy a všude, dvoje troje :-) Říkám si, to jsou zase kydy, šáhnu do baťohu a nic, no jo no, zapomněl jsem doplnit sklad já blbec :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Sehnal jsem originál dýnko na hodinky, u kterých se to rovná zázraku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Kdyby sis přečetl i další příspěvky, které jsem na to naspal, tak bys to snad ani nepsal, já třeba se sousedy problém nemám, no nic, chápu, že se snažíš alespoň bránit, i když teď to bylo z tvého slabšího soudku. Věřím, že příště zase plácneš nějakou pořádnou kravinu, abys nás potěšil svojí přítomností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 :lol2: Holt podle sebe soudim tebe, si to užij. myslel jsem že tenhle argument se automaticky přestává používat když člověk úspěšně vychodi základní školu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 myslel jsem že tenhle argument se automaticky přestává používat když člověk úspěšně vychodi základní školuJá bych to prodloužil na dvouletej učňák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Sám jsi dvouletej učňák! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Sám jsi dvouletej učňák!tvoje bába je dvouletej učňák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Sám jsi dvouletej učňák!se nerozčiluj, vždyť si to můžeš dálkově dodělat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 To bych už byl zase moc chytrej, obávám se. Možná ten první rok bych mohl dát.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Vlezte si do misky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Nebo do vlákna s noži, tam je teď veselejc než tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Jj, nějak se to utrhlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky