Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Hele kluci, z paneláku už si to moc nepamatuji ale teď na jednom hotelu s papundeklu si to vedle mě dva rozdali a ono to opravdu moc příjemné není, docela to chápu. Měli zkrámováno za deset minut, ještě že tak ale být tam pan Rosenberg, tak balím a jdu na jiný hotel. Jo a ty kecy před tím a potom jsou snad ještě horší než samotné šukání :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ona moc nechtěla a chlapík že mu to pomáhá na psychiku a další mrdele, docela to trvalo.. Tak říkám si, bože už mu dej a když dala tak se ptal jestli všechno dobrý a pak začali o dětech a velkých plánech do budoucna, pak jsem naštěstí okolo druhé ráno odpadl :-) Hotel Aréna Prague naproti výstavišti, nekecám, slyšíš každé slovo od slova.... Za sedmsetpade nekupto :-)

Odkaz ke komentáři

Kdyby sis přečetl i další příspěvky, které jsem na to naspal, tak bys to snad ani nepsal, já třeba se sousedy problém nemám, no nic, chápu, že se snažíš alespoň bránit, i když teď to bylo z tvého slabšího soudku. Věřím, že příště zase plácneš nějakou pořádnou kravinu, abys nás potěšil svojí přítomností.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...