Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Když se začne těch 40 neonek pohybovat v hejnu, to je koncert...

Třeba mě to taky čeká, ale chápu, že i tohle časem přestane bavit. Nějakej větší kořen ti nezbyl? Ten by se mi tam vyloženě hodil...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono to je o tom, ze jsem původně pořídil holkam 100 litrovku. Postupem času jsem vyměnil za větší, pořídil externí filtr, stále dokupoval osazenstvo a místo děti se staral.... Poslední dobou jen z povinnosti, takže jsem přestal oživovat (chapej- dokupvat osazenstvo) a teď nastal čas k vystěhování.

Kus kořenu jsem tam měl, ale nic velkého. O víkendu možná nafotim...

Odkaz ke komentáři

Ad akvárium - je to hezký, ale ať to člověk dělá jak chce, je s tim plno práce. Měl jsem venkovní filtr, ob 14 dní jsem to čistil, lil tam sračky proti řasám a stejně to po pár letech nechtělo být tip-ťop. Furt jsem měnil vatu, uhlíkový filtry... Při čištění jsem dycky vyměnil třetinu vody - jednou to takle vypouštím do kýblu a koukám, že venku makáči něco dělají s mým plynoměrem. Tak jsem tam vyběhl vo co go...a než jsem se vrátil, 50 litrů vody v obýváku na palubce (a pod ní, samozřejmě) :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Ne, v Humoru! A v půl pátý najednou email, že je to na pobočce :)

A sice reklamaci neuznali a nic prý neopravovali, jen vyměnili kabel, který byl vadný (zkoušeny 4 kabely :)). Ale...

Z displeje, který funguje 2 roky téměř denně, zmizela vypálená místa. Tablet byl v továrním nastavení. Nabíjecí konektor byl trochu volný a kabel tam lítal. Teď tam drží jak židovská víra.

Budu moc drzý, když se budu domnívat, že mám komplet nová střeva a reklamaci "neuznali" jen proto, že za 2 týdny končí, tak aby ji neprodloužili?

Odkaz ke komentáři

JaRooNe, a tim by se ti prodlouzila zaruka? Ja myslel, ze plati puvodni. Kdyz jsem chvilku delal v Nokia UK, tak proste platila puvodni zaruka, i v pripade, ze se provadela zarucni oprava. Ale je to mozny, Anglie je tezce nestandardni skoro ve vsem (rozumej "sto let za opicema").

Odkaz ke komentáři

Ne ne, na spravovaný - měněný díl se pak uplatňuje nová záruka. V případě, že by tablet umřel a museli by ho vyměnit, tak by na něj pak běžela nová záruka. Takto mi reklamaci neuznali, tablet "opravili" mimo záruky a záruka za 14 dní normálně skončí.

Edit:

Občanský zákoník, § 627:

1) Doba od uplatnění práva z odpovědnosti za vady až do doby, kdy kupující po skončení opravy byl povinen věc převzít, se do záruční doby nepočítá. Prodávající je povinen vydat kupujícímu potvrzení o tom, kdy právo uplatnil, jakož i o provedení opravy a o době jejího trvání. 2) Dojde-li k výměně, začne běžet záruční doba znovu od převzetí nové věci. Totéž platí, dojde-li k výměně součástky, na kterou byla poskytnuta záruka.

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Na poslední chvíli jsem sehnal prášky proti mořské nemoci :-) Vyrážíme právě s mořským osmdesátiletým vlkem, bývalým Novozélandským šampionem v boxu za lachtany, tučňáky a když se poštěstí tak i bílej žralok se prý ukáže. Mrkejte na pána ruku, normální lopata, přes sto titulů. A má krásnou kancelář, borec. Ale ta loď, to mi nedělá dobře, snad neprobliju celý den, bláznivý kamarád mě ukecal....bůh se mnou :-(

post-364-0-82796300-1478890644_thumb.jpg

post-364-0-09556000-1478890902_thumb.jpg

post-364-0-49100400-1478891046_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...