Wanderer Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Když se začne těch 40 neonek pohybovat v hejnu, to je koncert... Třeba mě to taky čeká, ale chápu, že i tohle časem přestane bavit. Nějakej větší kořen ti nezbyl? Ten by se mi tam vyloženě hodil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Ono to je o tom, ze jsem původně pořídil holkam 100 litrovku. Postupem času jsem vyměnil za větší, pořídil externí filtr, stále dokupoval osazenstvo a místo děti se staral.... Poslední dobou jen z povinnosti, takže jsem přestal oživovat (chapej- dokupvat osazenstvo) a teď nastal čas k vystěhování. Kus kořenu jsem tam měl, ale nic velkého. O víkendu možná nafotim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Tak ja si to kupoval hlavně kvůli sobě, takže starost dětí je spíš bonus. Fotky uvitam, třeba i toho ostatního. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Objednal jsem si kávu z berlínského The Barn, už jenom kvůli větší frekvenci dodání (2x za měsíc). Tak uvidíme jak to proběhne. Na půl roku za 150? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Ad akvárium - je to hezký, ale ať to člověk dělá jak chce, je s tim plno práce. Měl jsem venkovní filtr, ob 14 dní jsem to čistil, lil tam sračky proti řasám a stejně to po pár letech nechtělo být tip-ťop. Furt jsem měnil vatu, uhlíkový filtry... Při čištění jsem dycky vyměnil třetinu vody - jednou to takle vypouštím do kýblu a koukám, že venku makáči něco dělají s mým plynoměrem. Tak jsem tam vyběhl vo co go...a než jsem se vrátil, 50 litrů vody v obýváku na palubce (a pod ní, samozřejmě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Také vzpomínám, jak jsem býval akvarista a Tetry neonové jsem taky míval, dále pak Skaláry a Parmičky čtyřpruhé, atd.Dnes na to už nezbývá čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Že už mám zpátky tablet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 To byl fofr. Jeste pred chvilkou to bylo v nasiracim vlakne, ze je v Alze, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Ne, v Humoru! A v půl pátý najednou email, že je to na pobočce A sice reklamaci neuznali a nic prý neopravovali, jen vyměnili kabel, který byl vadný (zkoušeny 4 kabely ). Ale...Z displeje, který funguje 2 roky téměř denně, zmizela vypálená místa. Tablet byl v továrním nastavení. Nabíjecí konektor byl trochu volný a kabel tam lítal. Teď tam drží jak židovská víra.Budu moc drzý, když se budu domnívat, že mám komplet nová střeva a reklamaci "neuznali" jen proto, že za 2 týdny končí, tak aby ji neprodloužili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Dnešní akce. Starší dcerka měla vystoupení od školky na téma svatý Martin. Poté Svatomartinská husa v tchánovo baru a k tomu 3 pivka. No a teď už pohoda doma...retro music TV, oheň v krbovkách a Svatomartinské vínko.....paráda největší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 JaRooNe, a tim by se ti prodlouzila zaruka? Ja myslel, ze plati puvodni. Kdyz jsem chvilku delal v Nokia UK, tak proste platila puvodni zaruka, i v pripade, ze se provadela zarucni oprava. Ale je to mozny, Anglie je tezce nestandardni skoro ve vsem (rozumej "sto let za opicema"). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 (upraveno) Ne ne, na spravovaný - měněný díl se pak uplatňuje nová záruka. V případě, že by tablet umřel a museli by ho vyměnit, tak by na něj pak běžela nová záruka. Takto mi reklamaci neuznali, tablet "opravili" mimo záruky a záruka za 14 dní normálně skončí. Edit: Občanský zákoník, § 627: 1) Doba od uplatnění práva z odpovědnosti za vady až do doby, kdy kupující po skončení opravy byl povinen věc převzít, se do záruční doby nepočítá. Prodávající je povinen vydat kupujícímu potvrzení o tom, kdy právo uplatnil, jakož i o provedení opravy a o době jejího trvání. 2) Dojde-li k výměně, začne běžet záruční doba znovu od převzetí nové věci. Totéž platí, dojde-li k výměně součástky, na kterou byla poskytnuta záruka. Upraveno 11. listopadu 2016 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Na poslední chvíli jsem sehnal prášky proti mořské nemoci :-) Vyrážíme právě s mořským osmdesátiletým vlkem, bývalým Novozélandským šampionem v boxu za lachtany, tučňáky a když se poštěstí tak i bílej žralok se prý ukáže. Mrkejte na pána ruku, normální lopata, přes sto titulů. A má krásnou kancelář, borec. Ale ta loď, to mi nedělá dobře, snad neprobliju celý den, bláznivý kamarád mě ukecal....bůh se mnou :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Pandy Rolex som uz videl, nazivo pandu nie. Az dnes Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Nejsem si uplne jistej, ze to patri sem, ale minimalne me to pobavilo.Syn (5 a trictvrte roku) prave zahlasil."Musim napsat Jeziskovi, ze chci hodinky" :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Správně, je tvůj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Tak pohlídej, ať mu maminka nekoupí nějaký Festiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Nejsem si uplne jistej, ze to patri sem, ale minimalne me to pobavilo.Syn (5 a trictvrte roku) prave zahlasil."Musim napsat Jeziskovi, ze chci hodinky" :-DTak mlady je uz zjavne na fore, aj si dobre vybral... pisal mi SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Tak mlady je uz zjavne na fore, aj si dobre vybral... pisal mi SZTenhle mi psal taky, docela ftipnej chlapec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Tak pohlídej, ať mu maminka nekoupí nějaký Festiny...To nastesti nehrozi, mam hodinkove vzdelanou zenu :-DNavic vsechny hodinky u nas doma kupujuja.A to vcetne tech pro manzelku i tech, co dostanou kluci k osmnactinam ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky