Návštěvník LukeD Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Pozorování krahujce obecného sedícího na stromě za barákem v širším centru města. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Afričane musíš si uvědomit, že to není lehké když má palmy v krvi mě potěšila každoroční silvestrovská procházka v mrazíku , pivko, panáček, chleba se sádlem a škvarkama a taky dáma , která si neměla kde sednout , tak jsme se trochu zmáčkli a pozval jsem ji na čaj s rumem plaskačka padla okamžitě :-) holky pak nacvičovaly na konkurz k alexandrovcům po šlápnutí do lejna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Parada, slunicko jsem nevidel uz tri dny. Za chvili k nam prijde 35 lidi (kamaradi s detma) na tradicni garden party s ohnostrojem a tady je inverze jak svina. No, radost nam to nepokazi! Vsichni to ve zdravi prezijte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Nasi mladi hokejisti. Kdyz to bylo po prvni tretine 0:3 tak jsem na to aspon nemusel koukat a v klidu si pustil dalsi dil Doctor Who :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Potesilo me, ze jsem prezil asistenci u kupovane pyrotechniky. Zvlast kdyz nektery vyrobci neoznacej vrsek a spodek vyrobku, clovek to da zdanlive jedinym moznym zpusobem, a rachejtle ho pak nahani po poli horizontalni drahou. A to jsme byli strizlivy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Že jsem si sám opravil hodinky, žádný béčko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Jo kvalita, to se pozná. To jsou ty utopený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Afri, a nechybi ti tam neco? Oprava byva obvykle do puvodniho stavu... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 No jo no :-( Jinak oprava alá Afričan, nic se lepit nebude :-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/39402-tag-heuer-aquaracer-300m/page-12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Mně se to bez toho rámečku i líbí víc. .. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Že jsem si sám opravil hodinky, žádný béčko :-) Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je síla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Vypadaj teď o 2 třídy líp, než s tím rámem, dobrá oprava:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Afri, tys to mel fakt divoky :-)). A jses sikula, hezka oprava, at to vydrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 A víte že se mě to líbí také víc :-) Jinak žádná složitá práce to nebyla, jen trošku ta korunka nešla ven, tlačítko se musí zmáčknout trochu silou, ale jakmile je korunka venku, celý kalibr vypadne ven. Easy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Tak konečně to začlo padat i tady- myslím sníh. Sice trochu pozdě ( slib byl- bílé Vánoce ), ale aspoň že tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Ze mi dosly nove kryty na mobil za par korun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Přístup a způsob řešení Tisellu. Měl jsem problém se sponou (nejspíš ne mojí vinou), prodejce po druhém mailu druhý den po mém oznámení poslal grátis celou novou sponu s napojením dílků tahu. Bez keců. Palec hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Po téměř 3 měsících konečně vyřešena reklamace s Českou Poštou. Zásilku do zahraničí konečně uznali za ztracenou a uznali paušální náhradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Naše lyžiarky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Jojo, to je dobrý výsledek. To bych nikdy nečekal, že může nastat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky