Návštěvník Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Nevím co všechno mas za sebou ale nechutna stejně...Tenhle vtip mám rád, ale tenhle komentář tomu dal úplně jiný rozměr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 (upraveno) Nevím co všechno mas za sebou ale nechutna stejně...no jak říkám. pivo nepiju ale ty asi nemyslíš to pivo Upraveno 28. března 2017 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Nemohl bys pls dat konkretnejsi odkaz? O vikendu mam v planu kutilske odpoledne a usoudil jsem, ze by se toto mohlo hodit :-)Elastická náplast bez lepidlaJe toho přes dvaapůl metru, tak snad ti to vystačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Elastická náplast bez lepidlaJe toho přes dvaapůl metru, tak snad ti to vystačí ?modrá barva je vhodná i do potravinářského průmyslu, je lehce vizuálně detekovatelná Co tím myslí? Jakože, když si nedejbože ufikneš obvázaný prst, že ho líp v tom vlašáku najdeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Taky jsem nad tím dumal a vymyslel jsem, že se jako do toho oblepenýho prstu už podruhý neřízneš, páč ho od té uzené krkovičky líp rozeznáš. Ale těžko říct, co tím myslí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Díky, objednáno, odpoledne jdu vyzvednout. 2,5 m by mělo bohatě stačit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Díky, objednáno, odpoledne jdu vyzvednout. 2,5 m by mělo bohatě stačit.Jsem si ji taky objednal, akutol už není co bejval...Snad to nebudem potřebovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 (upraveno) Elastická náplast bez lepidlaJe toho přes dvaapůl metru, tak snad ti to vystačí Kolik toho teda je? Z popisu 6 cm x 450 cm mi vychází délka 4,5 m, v čemž tvých 2,5 m nevidím. Upraveno 28. března 2017 uživatelem filltos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Ráno jsem vyrazil na kole do práce a v centru Prahy jsem na křižovatce u Masarykova nádraží hodil salto přes řidítka. Prudkým bržděním jsem se vyhnul srážce s tramvají, kterou jsem neviděl přes dvě Avie předemnou. Prorval jsem přední duši skrz, odřel řidítka, ale nic se mi nestalo. Jen trochu naražené prsty na levé ruce. Vzhledem k té situaci to dopadlo dobře, takže vlastně radost. Velká radost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Co hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 V patek vyzvedavam noveho sluzebniho Yetaka tak jsem zvedavy na tu "kozu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Co hodinky?Měl jsem Suby na pravý a instintivně jsem padal na levou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Zkusenej chronomagor :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Kolik toho teda je? Z popisu 6 cm x 450 cm mi vychází délka 4,5 m, v čemž tvých 2,5 m nevidím.Já to čet v tištěným katalogu, co mi poslali do práce, tam je nejmenší balení krabka 2ks 5x130 cm, na tom netu jsem jen hodil první odkaz co na mě vyskočil. Já jsem nakonec taky kupoval 4,5metru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Že je dnes další krásný sluneční den a holky se začali konečně vysvlékat z těch zimních bund. :-)UŽ JE NA CO SE KOUKAT! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Tu modrou náplast mají i v Makru, asi 2cm širokou, asi za 90 korun, ještě je v tom zapletené kovová nitka aby to šlo dohledat na rentgenu, jinak funguje výborně, používáme v kuchyni už dlouho. Omotáš a neřešíš, je voděodolná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Že je dnes další krásný sluneční den a holky se začali konečně vysvlékat z těch zimních bund. :-)UŽ JE NA CO SE KOUKAT!JJ, to je na oči lepší než mrkev nebo borůvky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 JJ, to je na oči lepší než mrkev nebo borůvky...Je to super, potvrzuju. Jen se musi davat bacha i na celist, ta je vetsinou takhle brzo dole a vypada to hloupe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Hlavně v autě je to nebezpečný:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Hlavně v autě je to nebezpečný:-) Táta si takhle hned po revoluci naboural VW POLO Clasic na které čekal čtyři měsíce a mělo najeto asi 600 km. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky