minimus80 Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Dnes ma potesil ebay predajca z juesej ... dal na balík camping tool a 15$ a dnes som si na poste vyzdvihol moje prvé edc Delica zdp189 ... mini nozik akurát do vrecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Zpáteční letenky směr Johannesburg za luxusních bezkonkurenčních třináct papírů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Zpáteční letenky směr Johannesburg za luxusních bezkonkurenčních třináct papírů :-)Tak to je ovšem bez chyby. Turci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Tak to je ovšem bez chyby. Turci?Yes, ale přes známosti a je to tajný, pssst :-) Normální cena 15.200,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Yes, ale přes známosti a je to tajný, pssst :-) Normální cena 15.200,-Ok, já to nikde roztrubovat nebudu. Enjoy it. Kdy se chystáte letět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Ok, já to nikde roztrubovat nebudu. Enjoy it. Kdy se chystáte letět? Tady to je rychlá akce na otočku jenom zařídit nějaké záležitosti. Ale příští začátek roku asi znovu a pořádně, táta má sedmdesátiny takže by jsme mu chtěli naplánovat tour kde začínal, pracoval, po kamarádech a tak :-) Jako dárek mu to dát.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Tady to je rychlá akce na otočku jenom zařídit nějaké záležitosti. Ale příští začátek roku asi znovu a pořádně, táta má sedmdesátiny takže by jsme mu chtěli naplánovat tour kde začínal, pracoval, po kamarádech a tak :-) Jako dárek mu to dát....Moc pěkná motivace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Video opravené a to větší radost zjištění :-) Hledám jak debil firmu co mi převede VHS na DVD, když mi dnes kamarád říká, nemáš ty náhodou doma tu starou mrdlu HDD DVD rekordér? Říkám no mám, tak prej,zmáčkni REC, cha cha a ono to opravdu maká. Jsem si to vůbec neuvědomil, není nad starou technológii ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 si vobjevil ameriku co.......teda f tvým případě Afriku....... ....vypalovačky maj DV převodník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Přesně, Afriku a je to paráda :-) Sosám tady vínečko, žeru Biltong a jsem happy. Video píská, smrad v obýváku jak kdyby hořelo, ale baví mě to :-) To video asi zase brzy půjde, ale proběhla výměna celého šasi které dříve stalo okolo čtyř tisíc a dnes ho doprodávají za třista kaček, krásná doba, jen aby neshořel celej barák.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 No jasný, čím víc proužků, tím bytelnější a hodnotnější Adidas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Jedině Abidos, nebo Puna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Myslíš, že nepoznám pravý Panaphonic, když ho vidím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Mě potěšilo, ale fakt jako hodně - volá žena od tchýně - to nezní dobře, že? zda teda jako budu tahat další bordel k nám dobaráku a renovovat ty dvě křesla jak jsem slíbil / odložil / jednou se k tomu dostanu, že by je jako naložila a dovezla.Tak už jedou a jsou tři dokonce. A jsou to S411 a podle tchýně jsou koupené těsně před válkou. Jestli tohle dám dokupy tak to bude velká paráda jako. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Jen aby tě ta renovace ve finále nevyšla dráž než "druhovýroba" - kolega už takhle přes rok "stylově" renovuje byt ze 30. let a ani po druhém megu to nevypadá na konec investic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Udělal jsem tři výmyky po sobě a nijak jsem si neublížil. Ještě nejsem úplně starej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Udělal jsem tři výmyky po sobě a......................... To je nějaká picí soutěž ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Já znám jenom výron, výmyk mi nic neříká... Možná překlep? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Udělal jsem tři výmyky po sobě a nijak jsem si neublížil. Ještě nejsem úplně starej Tohle, kdyz jsem zkusil naposled,tak jsem si natrhl sval na ruce a hnul se zadama. Ses dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Já znám jenom výron, výmyk mi nic neříká... Možná překlep?3 krát a v tomhle věku..................Superman !!!. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky