spineshank Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 afri, ty hade....ale já už to taky v práci balím a pelasim k bazénu. Sem si to taky nařídil Tak si užívej pěkně sluníčka, je to bezva moc mě neserte já až do 17 tady a pak zase se jdu schladit na bike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Mladej zvladl se školou cyklisták na mém treku za 3litry bez jediného problému.(250km) Podstaně drážší kola se rozpadala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 To vedro, písecký ženský fakt šetřej textilem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 moc mě neserte já až do 17 tady a pak zase se jdu schladit na bikeschladit? Tady je pořád snad 100' C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 To vedro, písecký ženský fakt šetřej textilem :-)Nejen pisecky, ale i v praze je to parada :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 schladit? Tady je pořád snad 100' C nakonec jsem to dnes zabalil, tady bylo 110...D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 To jo...fakt peklo. Tohle na bajka neni...jedine v 5 ráno jako TLD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Mladej zvladl se školou cyklisták na mém treku za 3litry bez jediného problému.(250km) Podstaně drážší kola se rozpadala. Můžeš dát fotku tvého treka za tři litry co dá na prdel všem dražším kolům? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Abych nebyl jen naštvaný, tak mě dnes potěšila zásilka ze zahraničí. Když už je nám ten starý box malý, musí udělat prostor novému. No jo, ale teď je to zase nějaké prázdné...Že já jsem sem lezl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Petre, to hrave zaplnis :-). No potes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Koupit tak velkej box,to člověk musí být optimista....D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Ještě 18 kousků.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 to spineshank: a nebo hamoun, co si říká, když už to kupuju, ať to stojí za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Koupit tak velkej box,to člověk musí být optimista....DSpis bych rekl zavislak :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Mladej zvladl se školou cyklisták na mém treku za 3litry bez jediného problému.(250km) Podstaně drážší kola se rozpadala. tvl tebe musí děti milovat. Poslat je mezi kamarády na starým vraku po otci a ještě z toho dělat výhodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 no co, ja taky nosil tanga po sestre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 (upraveno) no co, ja taky nosil tanga po sestre jenže tys to dělal dobrovolně a ségra o tom ani nevěděla Upraveno 22. června 2017 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Mladí Slováci predviedli skvelý výkon, Švédom strelili tri góly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Nejen pisecky, ale i v praze je to parada :-))Takže už to dorazilo i k vám na vesnici.......................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 tvl tebe musí děti milovat. Poslat je mezi kamarády na starým vraku po otci a ještě z toho dělat výhodu.Kluk není rozmazlenej fracek a v pohodě to zvládl. Většina takových rádoby cyklistů na drahých kolech měla problemy. Když se jim nerozpadalo tak fyzicka. To už je,ale o něčem jiném. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky