Duke650 Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 http://liberec.idnes.cz/pes-nora-zazrak-cesky-raj-0hl-/liberec-zpravy.aspx?c=A170719_160241_liberec-zpravy_japeA pod tím půvabný komentář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Mě by docela zajímalo, kdo tuhle opičárnu se psem zaplatí. Ti hasiči tam nebyli zadarmo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Hádej, můžeš třikrát. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Mě by docela zajímalo, kdo tuhle opičárnu se psem zaplatí. Ti hasiči tam nebyli zadarmo...My všichni, to je v pohodě :-) Já jsem pro, evidentně neměli nic jiného na práci, tak jako trénink super. Příště až budou třeba zachraňovat nějaké dítě ve stejné situaci, tak jim to třeba půjde ještě o něco lépe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 My všichni, to je v pohodě :-) Já jsem pro, evidentně neměli nic jiného na práci, tak jako trénink super. Příště až budou třeba zachraňovat nějaké dítě ve stejné situaci, tak jim to třeba půjde ještě o něco lépe :-)Přesně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Wanderer měl jsi někdy psa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Wanderer měl jsi někdy psa?Tvá otázka má jasnou odpověď :-) Tady bych si i vsadil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 raději neštastnýho psa než dvě pit ky co jedou dobrovolně někde do pandžaba ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 ... souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Rači nic.Zaplatpanbuh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 ZaplatpanbuhNech toho nebo te bude taky ignorovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Dam si pozor, jdu spat. Rano na to zapomene, nebo to tady uz nenajde. Dobrou, kamo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Tak včera mě potěšilo řízení V8 4,2l se závodními brzdami, výfukem a dalšíma x věcma...luxusní zvuk..až jsem si říkal, kdy na mě vykouknou policajti za rohem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 (upraveno) Tak včera mě potěšilo řízení V8 4,2l se závodními brzdami, výfukem a dalšíma x věcma...luxusní zvuk..až jsem si říkal, kdy na mě vykouknou policajti za rohemOni už spis posílají fotku s dopisem:-) Upraveno 20. července 2017 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Oni už spis posílají fotku s dopisem:-)ano.............tzv - fotečka na památku........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Jen ho strašte, nepřejícný kamarádi . . .opravím to . . Oni už spis posílají fotku fotky s dopisem dopisy :-) ano.............tzv - fotečka fotky na památku........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Tak včera mě potěšilo řízení V8 A teď už bude správní řízení :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Jen ho strašte, nepřejícný kamarádi . . . opravím to . .zas na druhou stranu - Kdyby tohle nebylo ( ta služba fotek), tak ani nevíš, jak Ti to za volantem sekne................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 fotku asi nepošlou..na nějaké velké rychlosti nebyla doprava a nejel jsem s tím, abych trhal asfalt, ale užil si sílu motoru a zvuk..spíše kvůli tomu zvuku by se mohli zajímat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 (upraveno) ..spíše kvůli tomu zvuku by se mohli zajímat... Nějak takto...? Nejde mi vložit video s náhledem, tak alespoň obrázek, vo co go... Upraveno 20. července 2017 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky