Frostie Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Chapu to spravne, ze neonacismus je vlastne vporadku??!!??No, asi jsem si zkazil docela povedenej den.Vzhledem k tomu, žes neporozuměl, tak si nic raději nekaž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 (upraveno) @kuncak - to jsi z toho pochopil spatne. To nikdo nikde nerika a i v tom linku, co zcyee postnul se tam mluvi o tom, ze jsou proti rasismu a neonacismu... edit: Frostie byl rychlejsi Upraveno 13. května 2018 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 (upraveno) Vzhledem k tomu, žes neporozuměl, tak si nic raději nekaž...No v to prave doufam, ze jsem nepochopil.Ja tam prave videl i neco jako sympatie k tomuhle " hnuti". Jsem rad, ze jsem to pochopil blbe. Upraveno 13. května 2018 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Jinak sorry, tohle tema je pro me hodne citlive a reaguju na to dost precitlivele ( hodne blba starsi zkusenost se spatnym koncem- dopadlo to o dost hur nez Andy u dveri ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 (upraveno) Chapu to spravne, ze neonacismus je vlastne vporadku??!!??No, asi jsem si zkazil docela povedenej den.Hele nevím, netvrdím o neonacismu vůbec nic a rozhodně netvrdím zda je něco v pořádku nebo není (to ať si každý vyřeší sám za sebe), jen tvrdím že skinheadi nemají s neonacismem nic společnýho. Pokud myslíš moje sympatie k nějakému hnutí, tak ses jen spletl. Jen sem kdysi videl ty dokumenty od Vladimira a tak mě napadlo to nalinkovat s domnenim ze tim tu nekomu rozsirim trochu obzor. Já třeba vlasy nemam pač s nima vypadam jak větší kretén než bez nich, tak to taky občas musim někomu uvést na pravou míru. Jo a černou mam rád, gay, vegetarian, atd. taky nejsem, neznamená to prostě vůbec nic. JInak tvoje blba zkusenost me mrzi, ale myslim ze si ji klidne radi poslechneme celou, nebo aspon ja. Upraveno 13. května 2018 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Vlasy nosim delsi az dlouhe, cerna trika Martens a boty stejne znacky povazuji za nejlepsi, co se da sehnat.Pred 8-mi lety jsem podobne otviral vchodove dvere po derby a potkal ctyri hrdiny v barvach skinheads- dvakrat zlomenej nos, 8 prstu na rukach, par zeber, 65 stehu na hlave, 15 na brade- tak probihala " debata" zezadu. Duvod? Mel jsem delsi vlasy a nemel cigara, proto ta precitlivelost.Ale kurna, to sem nepatri. Dej si jeste cibulacku a zapomen, ze jsem psal :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Nic se nemá přehánět,ale tak nějak "na pozoru" se musí mít svým způsobem v dnešní době každý .Ale - kdo se bojí ,sere v síni . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 (upraveno) Cibulacku si dam nejdriv tak za rok. Hele pokud máš odvahu tak koukni na ten minidokument, dle toho co píšeš ses potkal spíš s agresivníma kreténama. Já sympatizuju se skinhead kulturou snad jen ve dvou (výše zmíněných) věcech, a to obecně zálibou v hudbě, a to nejen určitých žánrů - (ale pro mě je i neonacistická hudba jen hudba, nevidím důvod ji zakazovat, on třeba Finskej sludge metal je obecně horší, nehledě na to že to jde i česky a humorně (což je subjektivní, vím) ). No a druhá věc je ta nesympatie skinheads s policejní mocí a obecně kulturou represe, ale vzhledem ke tvému povolání to radši nečti. Jo, to jsem jen doplnil abych uvedl můj první příspěvek na pravou míru. Jinak se neztotožňuju s žádnou škatulkou, jen se mi u některých něco líbí a to je celý. Myslim že to ale asi všichni známe. Upraveno 13. května 2018 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Vpoho, mam jinak pro strach udelano :-))- tech stehu mam o dost vic :-) a i od prace se dokazu oprostit.Na ten dokument kouknu ( je mozny, ze si poupravim nazor ).Byla to proste reakce po letmem prolitnuti postu a spoustecem to jedno slovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Jezis, zceyee, uklidni se. Andy napsal, ze ho prijemne prekvapilo, ze misto aby od dvou vylepanejch typku v bomberech dostal do tlamy, tak mu votevreli dvere, a ty hned utocis, ze haze do jednoho pytle skiny s nackama apod. My jako vime, kdo je skin a jak to vzniklo, ale tahle debata je zbytecna, nemyslis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 (upraveno) sibirnaya: Jo, máš pravdu, klidně to smaž. Upraveno 13. května 2018 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 -> zceyee: Zpět k tématu (té svíčkové), měl jsem Štajny (Apollon) a tričko s vyobrazením Bin Ládina a nápisem "Never trust a hipster!". Po zajímavých hodinkách jsem, ze zvyku, pokukoval (že bych jako konečně zkusil "Kozu"), ale po dvanáctých Dýzlech jsem se na to vykašlal a hleděl si polévek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Vícefázové potěšení: 1] mladej měl u přijímaček na průmku s velkým náskokem nejlepší výsledky. Za úspěšné přijímačky měl slíbený nový PC, tak si to potom nakonfiguroval a dnes dovezli haldu komponent. 2] schválně chtěl komponenty a ne smontovaný počítač. Odpoledne to za dvě hodiny sestavil a oživil. Chvíli jsem měl bobky, že z toho bude jen drahá hromada mrtvých součástek, ale na to, že to byl jeho 1. pokus ... slušný oddíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Tak ono sestavit pocitac je jak hrat si s Merkurem. To bych zas tak moc neprecenoval :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 jako jo, ale když to děláš poprvé a je ti patnáct, tak je to zážitek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 konecne doma Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Tak ono sestavit pocitac je jak hrat si s Merkurem. To bych zas tak moc neprecenoval :-) Sestavení je v poho. Nejtěžší je nakoupit správně komponenty tak, aby byly výkonově na stejné úrovni a nebrzdily se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Tak o tom zadna. To uz chce trochu pruzkum :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Joo vybírání komponent věnoval mraky hodin... na seznamu není systémový SSD, ten vykuchal z předchozího stroje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Co ma dnes potesilo?Ze syna prijali do skolky, ktoru mame co by kamenom dohodil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky