Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

. polda vjede do tunelu, obraci to do protismeru a bum. Vzhledem k te zdi co deli tunel, vubec nemel sanci behem te obratky presne odhadnout, ze tam ten na motorce zrovna v.. tu chvili vpali. Tudiz nevidim umysl poldy toho na motorce sestrelit. Mel by dostat metal misto Michala Davida.

Tohle je rozumná úvaha, máš pravdu. Jestli ten magor jel 130 nebo i víc, je to 35 metrů za vteřinu a vzhledem k dělící prostřední zdi v tunelu, ho policajt vůbec neviděl. Prostě dostal befel udělat zátaras, tak ho udělal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PepaSFI: Takhle to ale nefunguje, dostaneš výzvu a buď uposlechneš, nebo tě složíme.

Je to jako kdyby měl v ruce bouchačku a neuposlechl výzvu na složení, taky začnou pálit a nepůjdou na něj číhat s plackou. A je to jedině dobře.

to mi přijde trošku nesrovnatelný, porovnávat zbraň s tímhle nezastavením. Když to bereš takhle, tak by asi bylo správný aby policajt odstřelil člověka co mu odmítne podat napráskání osoby blízké. Přeháním jen trošku.

Mě prostě přijde blbý něčí nebezpečné chování ve jménu spravedlnosti vyeskalovat až do stavu katastrofy která mohla ohrozit mnohem víc lidí. Podobně jako tenkrát toho kluka co si půjčil tátovo auto nahnali do nic netušících lidí.

Odkaz ke komentáři

Kamile, kdyby jel borec 130km/h, tak ho najdou v Nuslích.

Tak jsem si opakovaně přehrál dostupná videa. Od okamžiku prvního záběru do chvíle, kdy začal brzdit, to jsou dvě vteřiny. Za tu dobu ujel 10 těch odrazek po stranách. Zítra se podívám, jak jsou daleko od sebe a řeknu ti, jak jel rychle.

EDIT: Já tam někdy v noci jedu taky přes kilo, není to nic závratného a nikdo mě přitom nehoní, ale nikomu to neříkej. :)

Upraveno uživatelem Kamil
Odkaz ke komentáři

Tak nám sem postni fotku, my ti dáme vědět, až se objeví na free video a podobnejch serverech. :-) Teda za rok. :-)

14 let ? To mu spíš dá vědět prezidentská kancelář, že jim to tam podstrčil..

Odkaz ke komentáři

:eek:  .. čtu to s otevřenou pusou. A kdyby dělal zátaras nákladnímu vozidlu, taky by ho "nemohl vidět"?  :lol2:

Děláš z toho kovbojku, žádnej normální člověk a možná ani policajt by nedělal zátaras osobákem náklaďáku. Možná že ty?

A vidět ho na tu vzdálenost 100% nemohl. Znáš to tam vůbec?

• Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Myslím, že chování toho motorkáře tu nikdo neobhajuje. Ale že je jedna strana špatná nutně neimplikuje, že druhá strana musí bejt dobrá. Za mě jsou bezmozkové oba, ale v souladu s názvem vlákna to zakončím pozitivně: potěšilo mě, že to neodnes nikdo nezúčastněnej, že policajt nejde bručet (a do budoucna snad bude svou práci dělat s větší dávkou pokory) a že ten kluk to přežil (neb trest smrti si podle mne nezaslouží).

Vim hovno, co tomu predchazelo, ale jako zhodnoceni toho co nasledovalo, je mi tento nazor nejblizsi.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Když tak čtu (nejen tady) všelijaké názory na věc, jsem čím dál raději, že o věci nakonec rozhod(ova)l soud. S velkou pravděpodobností totiž záleželo na právních názorech osob abych tak řekl služebně/trestněprávně zainteresovaných a i ty se logicky mohly různit. Na jednu stranu se tedy ani nedivím, že trestní stíhání proběhlo, a jelikož v tr. řízení obecně platí, nechť v případě pochybností (měl bych je taky) rozhodne soud, u něho to taky poprávu ve finále skončilo.

P.S. Vyšetřování skončilo, zapomeňte.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...