Kamil Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 . polda vjede do tunelu, obraci to do protismeru a bum. Vzhledem k te zdi co deli tunel, vubec nemel sanci behem te obratky presne odhadnout, ze tam ten na motorce zrovna v.. tu chvili vpali. Tudiz nevidim umysl poldy toho na motorce sestrelit. Mel by dostat metal misto Michala Davida. Tohle je rozumná úvaha, máš pravdu. Jestli ten magor jel 130 nebo i víc, je to 35 metrů za vteřinu a vzhledem k dělící prostřední zdi v tunelu, ho policajt vůbec neviděl. Prostě dostal befel udělat zátaras, tak ho udělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Kamile, kdyby jel borec 130km/h, tak ho najdou v Nuslích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 PepaSFI: Takhle to ale nefunguje, dostaneš výzvu a buď uposlechneš, nebo tě složíme. Je to jako kdyby měl v ruce bouchačku a neuposlechl výzvu na složení, taky začnou pálit a nepůjdou na něj číhat s plackou. A je to jedině dobře.to mi přijde trošku nesrovnatelný, porovnávat zbraň s tímhle nezastavením. Když to bereš takhle, tak by asi bylo správný aby policajt odstřelil člověka co mu odmítne podat napráskání osoby blízké. Přeháním jen trošku.Mě prostě přijde blbý něčí nebezpečné chování ve jménu spravedlnosti vyeskalovat až do stavu katastrofy která mohla ohrozit mnohem víc lidí. Podobně jako tenkrát toho kluka co si půjčil tátovo auto nahnali do nic netušících lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 (upraveno) Kamile, kdyby jel borec 130km/h, tak ho najdou v Nuslích. Tak jsem si opakovaně přehrál dostupná videa. Od okamžiku prvního záběru do chvíle, kdy začal brzdit, to jsou dvě vteřiny. Za tu dobu ujel 10 těch odrazek po stranách. Zítra se podívám, jak jsou daleko od sebe a řeknu ti, jak jel rychle. EDIT: Já tam někdy v noci jedu taky přes kilo, není to nic závratného a nikdo mě přitom nehoní, ale nikomu to neříkej. Upraveno 10. října 2018 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Když tak na to koukám, tak stejnou ránu mohli dostat policisti i od nějakého projíždějícího auta, to se nebáli tam takhle najet? Chápu že asi i houkali, ale za zdí bych je taky nečekal...?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Z jineho soudku. Cenim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Z jineho soudku. Cenim...To je sympatickej kluk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Tak nám sem postni fotku, my ti dáme vědět, až se objeví na free video a podobnejch serverech. :-) Teda za rok. :-)14 let ? To mu spíš dá vědět prezidentská kancelář, že jim to tam podstrčil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Prostě dostal befel udělat zátaras, tak ho udělal. .. čtu to s otevřenou pusou. A kdyby dělal zátaras nákladnímu vozidlu, taky by ho "nemohl vidět"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 .. čtu to s otevřenou pusou. A kdyby dělal zátaras nákladnímu vozidlu, taky by ho "nemohl vidět"? Děláš z toho kovbojku, žádnej normální člověk a možná ani policajt by nedělal zátaras osobákem náklaďáku. Možná že ty? A vidět ho na tu vzdálenost 100% nemohl. Znáš to tam vůbec? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Myslím, že chování toho motorkáře tu nikdo neobhajuje. Ale že je jedna strana špatná nutně neimplikuje, že druhá strana musí bejt dobrá. Za mě jsou bezmozkové oba, ale v souladu s názvem vlákna to zakončím pozitivně: potěšilo mě, že to neodnes nikdo nezúčastněnej, že policajt nejde bručet (a do budoucna snad bude svou práci dělat s větší dávkou pokory) a že ten kluk to přežil (neb trest smrti si podle mne nezaslouží).Vim hovno, co tomu predchazelo, ale jako zhodnoceni toho co nasledovalo, je mi tento nazor nejblizsi. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happycz Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Za mě je to super námět na novou bezpečnostní kampaň. Ujiždíš, zaplatíš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Když tak čtu (nejen tady) všelijaké názory na věc, jsem čím dál raději, že o věci nakonec rozhod(ova)l soud. S velkou pravděpodobností totiž záleželo na právních názorech osob abych tak řekl služebně/trestněprávně zainteresovaných a i ty se logicky mohly různit. Na jednu stranu se tedy ani nedivím, že trestní stíhání proběhlo, a jelikož v tr. řízení obecně platí, nechť v případě pochybností (měl bych je taky) rozhodne soud, u něho to taky poprávu ve finále skončilo.P.S. Vyšetřování skončilo, zapomeňte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Konečně žlutá koule po třech dnech tvrdých dešťů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Afriko kdy se vracis? Horofestival na Rabštejně nestihas co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Afriko kdy se vracis? Horofestival na Rabštejně nestihas co?V neděli, kdy je festival? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 V neděli, kdy je festival?hory a mesto nechodievas? http://www.horyamesto.sk/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 V neděli, kdy je festival?Teď o vikend :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 že jsem prošel STK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Zjistil jsem, že nemusím s motorkou na STK, ale stačí abych došel s techničákem na úřad a technickou mi prodlouží o dva roky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky