Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Mě dnes potěšila příloha MF Dnes - 2DVD Divadla Járy Cimrmana s jejich poslední hrou České nebe. Záznam je (na rozdíl od některých předešlých her) ve velmi dobré kvalitě a ještě ke všemu 16:9 a ne 4:3, jak se avizuje na obalu a jak jsou vydány všechny předchozí hry.

Taky jsem si to dnes koupil. Už se těším na Vánoce, až to v klidu skouknu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě dnes potěšila příloha MF Dnes - 2DVD Divadla Járy Cimrmana s jejich poslední hrou České nebe. Záznam je (na rozdíl od některých předešlých her) ve velmi dobré kvalitě a ještě ke všemu 16:9 a ne 4:3, jak se avizuje na obalu a jak jsou vydány všechny předchozí hry.

A já si to přečetl až před chvilkou když jsem přišel domů. Tak teď jenom doufám, že ještě někde zítra budou. Abych mohl mít taky zítra radost :(

Odkaz ke komentáři

objednaval jsem ke svym Hamiltonum origo gumovej reminek-dodaci lhuta 4 tydny z Fr. Hanak KLENOTNICTVI,za chvilku je doma.ted mi volali z DHL ze za chvilku prijedou-to byla rychlost,to jsem ani necekal Posted Image.cca 12 dni to trvalo-obvykle vsechno trva dele,ze by neco bylo driv-to čumím

Odkaz ke komentáři

Tak to velká gratulace do Bratislavy. :wine:

Vďaka, užil som si prvý pôrod s Jakubom, keď som bol na sále 13 hodín, teraz to šlo omnoho rýchlejšie - za hodinku od lahnutia vo vzdychárni bola na svete.Ak niekto čaká príastok do rodiny a Váha s tým, či byť pri porode, alebo nie, ja som za , svojej žene tým veľmi pomôžete. idem si dať niečo na jej zdravie .......

Odkaz ke komentáři

Vďaka, užil som si prvý pôrod s Jakubom, keď som bol na sále 13 hodín, teraz to šlo omnoho rýchlejšie - za hodinku od lahnutia vo vzdychárni bola na svete.Ak niekto čaká príastok do rodiny a Váha s tým, či byť pri porode, alebo nie, ja som za , svojej žene tým veľmi pomôžete. idem si dať niečo na jej zdravie .......

Odkaz ke komentáři

Hele, tlapko, gratuluji a jen tak pro zajímavost, je to náhoda nebo nee KLIK :clap:

Jee, sorry, blbě jsem si to přečetl....Jakub byl první :)

Upraveno uživatelem Diamondking
Odkaz ke komentáři

První výběh na běžkách v této sezóně - sluníčko - lehce pod nulou, většinou prašan - podmínky mnohem lepší, než jsme čekali, slušná stopa projetá skútrem se stopařem - zkrátka totální radost :clap:

Akorát to do rána zase bude cítit celé tělo...

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...