lib Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Mě dnes potěšila příloha MF Dnes - 2DVD Divadla Járy Cimrmana s jejich poslední hrou České nebe. Záznam je (na rozdíl od některých předešlých her) ve velmi dobré kvalitě a ještě ke všemu 16:9 a ne 4:3, jak se avizuje na obalu a jak jsou vydány všechny předchozí hry. Taky jsem si to dnes koupil. Už se těším na Vánoce, až to v klidu skouknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Taky jsem si to dnes koupil. Už se těším na Vánoce, až to v klidu skouknu. To já vzal dnes ženu "do divadla" a už finišuje druhé DVD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 To já vzal dnes ženu "do divadla" a už finišuje druhé DVD... Tak si pak ještě udělejte raut! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Mě dnes potěšila příloha MF Dnes - 2DVD Divadla Járy Cimrmana s jejich poslední hrou České nebe. Záznam je (na rozdíl od některých předešlých her) ve velmi dobré kvalitě a ještě ke všemu 16:9 a ne 4:3, jak se avizuje na obalu a jak jsou vydány všechny předchozí hry. A já si to přečetl až před chvilkou když jsem přišel domů. Tak teď jenom doufám, že ještě někde zítra budou. Abych mohl mít taky zítra radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 (upraveno) Právě mě potěší pětistý příspěvek, doufám, že předchozích 499 mělo aspoň částěčně hlavu a patu a nikomu příliš nelezly na nervy Upraveno 25. listopadu 2010 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 Vcera jsem pri koupani nasel prvni chlupy na hrudi. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 Vcera jsem pri koupani nasel prvni chlupy na hrudi. Tak přístě, až vykoupeš psa, vanu nejdřív opláchni, než se půjdeš koupat ty. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 Vcera jsem pri koupani nasel prvni chlupy na hrudi. S kym se to prosimte koupes, Dane? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 Kluci nekazte mi radost, chvilku jsem se uz citil jako chlap 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 objednaval jsem ke svym Hamiltonum origo gumovej reminek-dodaci lhuta 4 tydny z Fr. Hanak KLENOTNICTVI,za chvilku je doma.ted mi volali z DHL ze za chvilku prijedou-to byla rychlost,to jsem ani necekal .cca 12 dni to trvalo-obvykle vsechno trva dele,ze by neco bylo driv-to čumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 Dnes o 12,09 hod. sa mi narodila dcéra Ema. Mám radosť. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 (upraveno) Dnes o 12,09 hod. sa mi narodila dcéra Ema. Mám radosť. Tak to velká gratulace do Bratislavy. Upraveno 26. listopadu 2010 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 Tak to velká gratulace do Bratislavy. Vďaka, užil som si prvý pôrod s Jakubom, keď som bol na sále 13 hodín, teraz to šlo omnoho rýchlejšie - za hodinku od lahnutia vo vzdychárni bola na svete.Ak niekto čaká príastok do rodiny a Váha s tým, či byť pri porode, alebo nie, ja som za , svojej žene tým veľmi pomôžete. idem si dať niečo na jej zdravie ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 Vďaka, užil som si prvý pôrod s Jakubom, keď som bol na sále 13 hodín, teraz to šlo omnoho rýchlejšie - za hodinku od lahnutia vo vzdychárni bola na svete.Ak niekto čaká príastok do rodiny a Váha s tým, či byť pri porode, alebo nie, ja som za , svojej žene tým veľmi pomôžete. idem si dať niečo na jej zdravie ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 (upraveno) Vďaka, užil som si prvý pôrod s Jakubom, keď som bol na sále 13 hodín, teraz to šlo omnoho rýchlejšie - za hodinku od lahnutia vo vzdychárni bola na svete.Ak niekto čaká príastok do rodiny a Váha s tým, či byť pri porode, alebo nie, ja som za , svojej žene tým veľmi pomôžete. idem si dať niečo na jej zdravie ....... Hele, tlapko, gratuluji a jen tak pro zajímavost, je to náhoda nebo nee KLIK Jee, sorry, blbě jsem si to přečetl....Jakub byl první Upraveno 26. listopadu 2010 uživatelem Diamondking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 Mne prave tesi, ze ctime tradice a jsme s klukama jiz po desate na zabijacce. To zas bude v alejich... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 27. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 mna potesilo ze aj v Irsku obcas snezi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 První výběh na běžkách v této sezóně - sluníčko - lehce pod nulou, většinou prašan - podmínky mnohem lepší, než jsme čekali, slušná stopa projetá skútrem se stopařem - zkrátka totální radost Akorát to do rána zase bude cítit celé tělo... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 to sery.vlk - a mě potěšilo, že Tě to potěšilo. Mým radovánkám nezbývá než chvíli počkat až připadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 to sery.vlk - a mě potěšilo, že Tě to potěšilo. Mým radovánkám nezbývá než chvíli počkat až připadne. Romane, to je super, že už myslíš na lyže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky