Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Perfektni pristup Nomosu ke ztracene zasilce (Shell Cordovan reminek) . Odesilali to DHL (na ceske strane to obsluhuje nase slavna posta) a bez trackingu a po dvou tydnech jsem jim napsal, ze porad nic. Oni obratem odpovedeli, ze se to nejspis ztratilo a odeslali znovu na svoje naklady a pribalili katalog v anglictine. Za dva pracovni dny byl tentokrat balicek u me.

Odesláno (upraveno)
  V 25. 1. 2012 v 21:09, 'sibirnaya' napsal:

nestras, me dou rolady z nemec a uz vyrazily z chebu do brna - do Chebu DHL, z Chebu CP..

Mne sel ten balik stejne. Teda ten druhej, co dorazil, ma na sobe napsany, ze sel pres Cheb. Rolady budes mit asi pojisteny a ne jako ja remen za 1600 s defaultnim postovnym gratis. Upraveno uživatelem skalis
Odesláno
  V 25. 1. 2012 v 21:17, 'skalis' napsal:

Mne sel ten balik stejne. Teda ten druhej, co dorazil, ma na sobe napsany, ze sel pres Cheb. Rolady budes mit asi pojisteny a ne jako ja remen za 1600 s defaultnim postovnym gratis.

z nemecka to de dycky pres cheb a letecky dycky praha 120.. no, snad se postesti a uz zitra se pochlubim :)
Odesláno
  V 25. 1. 2012 v 22:09, 'sibirnaya' napsal:

z nemecka to de dycky pres cheb a letecky dycky praha 120.. no, snad se postesti a uz zitra se pochlubim :)

..jsem docela napnutý..:crying_anim02:..nebo se těším..teď nevím..:D

Odesláno
  V 25. 1. 2012 v 22:59, 'simon_magus' napsal:

potesilo me, ze zmeny v audio sestave dopadly vyborne.

Můžu vědět, co prospělo zkvalitnění audiořetězce? Potřebuju si něco koupit, nevím co, hledám inspiraci...

Odesláno
  V 26. 1. 2012 v 8:51, 'kejklik' napsal:

Můžu vědět, co prospělo zkvalitnění audiořetězce? Potřebuju si něco koupit, nevím co, hledám inspiraci...

dpa 222 -> monobloky dpa 383 sse

sony CDP x303es -> marantz 15s1

a konecne sem vymenil i (5 let provizorni) kabelaz ;)

k tomu je thule predek a bedny mirage m3si .... a velka spokojenost

Odesláno

Potěšila mě nálepka 6 cm x 4 cm, protože:

Vzhledem k tomu, že jsem v práci obklopen kolegy, kteří holdují od potápění přes horská kola až po golf a všichni tito mají svá auta polepená samolepkou příslušnou koníčku, tak jsem byl i já nucen se zařadit do jejich lajny. Neustále jsem byl atakován, že se za hodinky asi stydím, když nechci dát prostřednictvím svého vozu najevo všem motoristům příslušnost k jisté komunitě.

Pod tíhou neustálých pitomých poznámek jsem byl tedy nucen tyto nálepky nechat vyrobit a svůj vůz ozdobit.

Prosím tedy tímto vás, chronokolegy, aby jste v případě, že budete míti před sebou takto ozdobené auto, projevili ohleduplnost a byť i malým pozdravem na sebe klidně upozornili.

Pro ty, kteří budou chtít a osloví mě někde u auta, budu mít pár nálepek v kastlíku.

Pěkný den a díky za čas.

post-10202-003134000 1327588693.jpg

Odesláno
  V 26. 1. 2012 v 14:40, 'Eman2208' napsal:

Potěšila mě nálepka 6 cm x 4 cm, protože:

Vzhledem k tomu, že jsem v práci obklopen kolegy, kteří holdují od potápění přes horská kola až po golf a všichni tito mají svá auta polepená samolepkou příslušnou koníčku, tak jsem byl i já nucen se zařadit do jejich lajny. Neustále jsem byl atakován, že se za hodinky asi stydím, když nechci dát prostřednictvím svého vozu najevo všem motoristům příslušnost k jisté komunitě.

Pod tíhou neustálých pitomých poznámek jsem byl tedy nucen tyto nálepky nechat vyrobit a svůj vůz ozdobit.

Prosím tedy tímto vás, chronokolegy, aby jste v případě, že budete míti před sebou takto ozdobené auto, projevili ohleduplnost a byť i malým pozdravem na sebe klidně upozornili.

Pro ty, kteří budou chtít a osloví mě někde u auta, budu mít pár nálepek v kastlíku.

Pěkný den a díky za čas.

to se mi líbí, hoď sem pak fotku jak to vypadá na autě. Kdysi se tady dělaly nálepky s logem Chronomagu ale tohle taky vypadá dobře.
Odesláno
  V 26. 1. 2012 v 10:11, 'simon_magus' napsal:

dpa 222 -> monobloky dpa 383 sse

sony CDP x303es -> marantz 15s1

a konecne sem vymenil i (5 let provizorni) kabelaz ;)

k tomu je thule predek a bedny mirage m3si .... a velka spokojenost

Můj hluch až k Dudkovým monoblokům bohužel nesahá....
Odesláno
  V 26. 1. 2012 v 14:40, 'Eman2208' napsal:

Neustále jsem byl atakován, že se za hodinky asi stydím, když nechci dát prostřednictvím svého vozu najevo všem motoristům příslušnost k jisté komunitě.

Tuhle módu nálepek na autozadku nechápu...
Odesláno
  V 26. 1. 2012 v 15:42, 'organic' napsal:

Tuhle módu nálepek na autozadku nechápu...

..jediné nálepky které vzadu snesu jsou emise a stk..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...