Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 13. 2. 2012 v 15:02, 'lolohh' napsal:

A kdo by to asi vyměnil? Dyť já mám obě ruce levý. Už jsem to vyřešil, jako vždycky na Podbabě, výměna baterie a žárovky v předním světle za 20 minut. A nepiš, že jsem to udělal blbě, nebo že mě to stálo zbytečně moc, to nechci slyšet.

si spravny chro...or,mozes na oboch rukach nosit budiky :smile_anim:

Odesláno
  V 13. 2. 2012 v 15:20, 'ricous' napsal:

S rukama jsem na tom stejně. Proto jsem si pozval na výměnu baterky kámoše. Nejdřív nadával, že musí roztahovat jednu svorku, že nedělaj ty baterky ve standardní velikosti. Pak se zajiskřilo, začlo u motoru něco hučet a přestalo navěky hrát CD (oprava za 1500). Samozřejmě ji dal opačně... :suicide_anim:

Zřejmě odborník... to se pozná :-)

Odesláno

S rukama jsem na tom stejně. Proto jsem si pozval na výměnu baterky kámoše. Nejdřív nadával, že musí roztahovat jednu svorku, že nedělaj ty baterky ve standardní velikosti. Pak se zajiskřilo, začlo u motoru něco hučet a přestalo navěky hrát CD (oprava za 1500). Samozřejmě ji dal opačně... :suicide_anim:

co si člověk neudělá sám.......jj,zřejmě slušnej oddíl Posted Image

Odesláno

tak o tomhle už jsem dlouho neslyšel. Nejen že ty svorky jsou každá jinak velká, většinou, troufám si říct snad všude kde si vzpomenu jsou i kabely umístěné tak aby nešly překřížit nebo dát na obráceně usazenou baterku. Jak už bylo řečeno, asi dobrej oddíl. To byla klika že odešlo jen CD. Kdyby odešel do křemíkového nebe řídící počítač nebo třeba jednotka ABS nebo airbagy, to by bylo výživnější.

Jináč teda abych se připojil, já už tu baterku mám taky trošku dejchavičnou. Startuje to bezvadně ale je měkká, má pokles napětí. Když to pár dní stojí a je mráz, tak při startování pohasnou budíky a vynuluje se počítač. V současné zimě ji udržuju kondičním dobíjením takže snad ještě vydrží. Do práce jezdím jen pár kilometrů, většinu týdne se to jízdou moc nedobije, takže nabíječka může jen prospět.

Odesláno
  V 13. 2. 2012 v 15:02, 'lolohh' napsal:

A kdo by to asi vyměnil? Dyť já mám obě ruce levý. Už jsem to vyřešil, jako vždycky na Podbabě, výměna baterie a žárovky v předním světle za 20 minut. A nepiš, že jsem to udělal blbě, nebo že mě to stálo zbytečně moc, to nechci slyšet.

Měls zavolat, baterku bysme koupili a pak bych ti to během 15 minut oboje vyměnil. Zadarmo. No, tak zase za 5-7 let :D.
Odesláno

Tak tos pozval toho pravyho :D :D

Odesláno

Potesila me zena.

Kdyz jsem ji rikal, ze jdu zitra s kamosem na pivo, tak se jen smala, ze nemusim nic rezervovat, ze budeme mit volnou hospodu, protoze je valentyn.

To je super, kdyz clovek nezije s hysterkou. :newyear:

Odesláno
  V 13. 2. 2012 v 19:13, 'bandicoot' napsal:

Potesila me zena.

Kdyz jsem ji rikal, ze jdu zitra s kamosem na pivo, tak se jen smala, ze nemusim nic rezervovat, ze budeme mit volnou hospodu, protoze je valentyn.

To je super, kdyz clovek nezije s hysterkou. :newyear:

krásná práce:-) doporučuji přivézt z práce kytku, za odměnu:-)

Odesláno
  V 13. 2. 2012 v 16:23, 'PepaSFI' napsal:

... Nejen že ty svorky jsou každá jinak velká, většinou, troufám si říct snad všude kde si vzpomenu jsou i kabely umístěné tak aby nešly překřížit nebo dát na obráceně usazenou baterku...

Nebo záměna "pravé" a "levé" baterky? Pokud mi paměť slouží, tu "levou", tj. s opačným uspořádáním kontaktů, měly např starší Fiaty a jejich klony, třeba Žiguli. Nevím, jestli se to ještě moc vyskytuje u novějších vozů.
Odesláno (upraveno)

Dnes mě opravdu, ale opravdu potěšilo, že jsem konečně sehnal na Slovensku Tatru 805 ve stavu jaký jsem si představoval :clap: . Aspoň něco pozitivního v mé současné krizi.

Upraveno uživatelem jirka404
Odesláno
  V 14. 2. 2012 v 16:06, 'jirka404' napsal:

Dnes mě opravdu, ale opravdu potěšilo, že jsem konečně sehnal na Slovensku Tatru 805 ve stavu jaký jsem si představoval :clap: . Aspoň něco pozitivního v mé současné krizi.

A báger už máš? :D

Odesláno
  V 15. 2. 2012 v 10:45, 'Jay Doll' napsal:

Hrozně mě potěšila zpráva, že nové Audi RS4 bude mít zase motor V8 :thumbsup_anim: . Už jsem se bál, že osmiválce upadnou v zapomění kvůli ekologii a ono ne.

To mě taky potěšilo. Kdyby tam dali zase ten paskvil 3.2 TFSI, tak by to úplně zabili.

Ještě by se mohli naučit agilní podvozky, živější řízení a trochu sportovního pocitu, a mohlo by to konečně bejt i trochu zábavný auto a ne jen rychlá sterilní leklá ryba :).

Odesláno (upraveno)

Aha, ale jo, chytl, vsak jsem se tam nad tim pohorsoval. Ale na tenhle pripad tady se to fakt nehodi. Auta mam rad, ctu si o nich a TG mam rad dokonce hodne, ale jestli v M5 bude desetivalec, nebo foukany osmivalec mi zily fakt netrha. Desetivalec super, ale te osmihrnek taky jiste nebude zadny srot. Totez plati pro to Audi. Fak jsem nad tou zpravou nepocitil zadnou extazi, ktera by me nutila psat sem o ni. To je vse. Tesim se z jinych veci a se zavisti, nebo knedlikem to fakt nesouvisi.

Upraveno uživatelem Hasňa
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...