Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
:clap: Našel jsem data o kterých jsem si myslel, že jsou nenávratně v :shit: mám :newyear: jdu si dát pár :wine: a je mi jedno, že je to tady v hotelu nechutně drahý :drunk:
Odesláno

Dnes jsme beželi s kolegy štafetu na PIM, potěšil mne výsledek - první účast a 50. místo z více než 300 přihlášených.

Na motivaci pro příští rok máme zaděláno :)

Odesláno

A jako že FAKT!:) gratulace k přítulce!! Jo a taky k hodinkám ;)

Nechci to tu zaplácat, ale jako že nejsem ten úplně skalní PRIMÁK, tak ty Orlíky mě okouzlují !!! Fakt je, že jsem si je zamiloval na první pohled v Praze na prodejně, od té doby jsem z nich marodil a dnes...dnes jsem je jako velké překvápko dostal !!!! Chlapi, já mám ku*va radost.

Odesláno (upraveno)

Mě dneska potěšilo, že letadla lítaly ve starým koridoru a tak moje prostřední dcera (takovej věčnej malej ublíženeček) spotovala Jumbo od Korean a byla na to děsně hrdá, protože na něj máme štěstí tak jednou do roka. Oproti běžným letadlům je Jumbo fakt kráva.

Edit: Emane, v čem jsou LE?

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno (upraveno)

Edit: Emane, v čem jsou LE?

Ona to není taková klasická limitka, je to inicializační série prvních kousků (v tomto případě 111) při uvedení nového modelu.

Edit. doplnění

Upraveno uživatelem Eman2208
Odesláno

To už říkal minule. Včera jsem byl trochu pod vlivem a slyšel první 3 věci a byl jsem nadšen. Dneska jsem si to dal ráno zastřízliva celý a nadšení opadlo. Špatný to neni, to vůbec, energie z toho sálá, ale je to všechno na jedno brdo.

Psalm 69, to jsem tehdy žral (cca. 20 let zpět). Od té doby už mě zas tak neberou.

Ale dneska jsem viděl v Popronu Master´s Hammer Ritual. No ty vole, takovou reedici bych fakt nečekal. 20 let se to nedalo sehnat a oni to teď vydají znovu. Já mám takovou radost, že jsem si to hned koupil, i když už jsem to CDčko, samozřejmě, měl :)

Odesláno

Ja jsem urvanej z Vracejte konve na misto. Sice ty klavesy jsou takovy jednodušší, ale celek super.

Jasně, Frantovi to chroptí jak za mlada, texty super, název alba vtipnej a obal perfektní. Prostě typičtí Mástři.

Odesláno

Dnes som sa hrabal v krabicovych archivoch - ergo trochu som upratoval. Nasiel som CD, ktore som kupil v r2003 a myslel som si ze mi ho ukradli, ked mi v ten isty den co som ho kupil skusili ukradnut nove auto /aj to bolo vyzdvihnute v ten isty den/. No, CD bolo zrejme niekde v kufri, mozno ho zena upratala, proste som ho dnes vyhrabal - a potesil som sa. John Pizarelli Trio - Live at Birdland /Telarc 2003/. Tak mam sviatok, nastartoval som audio az sa z toho potim. Akurat sa nahlas udrbavam na tejto skladbe /je to presne z tohto albumu/ tak som sa zdvihol ze to sem prsknem..

aj pre pripad ze vam psalm69 pride ako nudny heroinovy kolovratok - mne taky pripadal uz ked to vydali :)

http://www.youtube.com/watch?v=62KQFvM43po

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...