honza71 Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Přál bych vám postup, teda, kdyby vyhrálo Ústí, tak i těm. MB nemá v extralize co dělat, 4 sezony hrát baráž, to je ostuda. Díky, ale mám strach, že hoši dostanou na budku. To, že ty vostudy z MB tu ligu už 3x zachránily, jen dokazuje, jak velký rozdíl mezi extraligou a první ligou je. Každopádně budu držet Chomutovu palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 New stánky Chronoshopu.Už bylo na čase-pěkné. a taky že se tam objevili další značky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palko75 Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 New stánky Chronoshopu.Už bylo na čase-pěkné. hmhm jdu to prolezt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Nově vznikající bunka,na potírání bezpráví.Těší mi na tom to,že zakládajícím členem,je náš hrdina,fšudebyl,fšechnověd.Fotku sem nenašel já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Chudák 1Lachtan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 To je ostrostrelec panecku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Nové stránky Chronoshopu jsou událostí dne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Fazer, si zabil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Nové stránky Chronoshopu jsou událostí dne! Co dne, týdne ... minimálně! A navíc Mühle Chronoshop jede a jsem za to rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Skoda, ze jsem nevedel, ze sibir byl o vikendu v Parizi. Potesil by me vyraz manzelky, kdybych ji vecer v hotelu (tamtez) oznamil, ze odchazim na mensi chronosraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Skoda, ze jsem nevedel, ze sibir byl o vikendu v Parizi. Potesil by me vyraz manzelky, kdybych ji vecer v hotelu (tamtez) oznamil, ze odchazim na mensi chronosraz. Jo jo, svět je malej. Já jednou potkal před Moulin Rouge kamaráda s milenkou. Měli jste vidět jeho výraz, když jsem mu zaklepal na rameno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Já jsem plánoval jet na Velikonoce do Paříže a těší mě, že jsem tam nejel. Nevím jestli bych rozchodil ten šok a jak bych vysvětloval Sibiřovi a Bandimu proč fotím hodinky u Eifellovky s Chronočapkou na hlavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 s Chronočapkou na hlavě Tu jsem samozrejme skoro nesundal... To bys koukal kdyby na tebe nekdo vybafl kozu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Potěšila Kometa, ale nervy to byly strašný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 (upraveno) Potěšila Kometa, ale nervy to byly strašný... To byl hokej pro diváky Edit: pátek na srazu to bude super Upraveno 10. dubna 2012 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Potěšila Kometa, ale nervy to byly strašný... To byl hokej pro diváky Edit: pátek na srazu to bude super Ale jo, prohráli jsme si to sami, ale za to břevno a neuznaný gól běžte hodit pětikorunu do kostela Pevně věřím, že Kometu semeleme, takovou kliku nemůžete mít pořád. Zatím Pardubky dělají hrubku za hrubkou a je to vyrovnaný souboj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 spíš pobavilo,prodejní vlákno,konkrétně Nautica ,doufám že kluci nebudou potrestání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Ale jo, prohráli jsme si to sami, ale za to břevno a neuznaný gól běžte hodit pětikorunu do kostela Pevně věřím, že Kometu semeleme, takovou kliku nemůžete mít pořád. Zatím Pardubky dělají hrubku za hrubkou a je to vyrovnaný souboj. Vedení 6:2 těžko svádět na kliku. Pak přestala Kometa naprosto nepochopitelně hrát, 2 pitomci se nechali vyloučit a už to bylo drámo. Doufám, že jim dá Venera za těch posledních 8 minut pořádnej kartáč. Bez toho oslabení tři proti pěti skoro celý 2 minuty by to dohráli v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Překvapuje mě Kometa - hraje naprosto famozně, sice jsem fanda jiného týmu, ale doufám, že jí to vydrží a perníkáře udolá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Vedení 6:2 těžko svádět na kliku. Pak přestala Kometa naprosto nepochopitelně hrát, 2 pitomci se nechali vyloučit a už to bylo drámo. Doufám, že jim dá Venera za těch posledních 8 minut pořádnej kartáč. Bez toho oslabení tři proti pěti skoro celý 2 minuty by to dohráli v klidu. Překvapuje mě Kometa - hraje naprosto famozně, sice jsem fanda jiného týmu, ale doufám, že jí to vydrží a perníkáře udolá. Tesla hraje rybník, Kometa ten samý. V tý tragédii, kdy si nasází 20 gólů za dva zápasy měla Kometa kliku, že naši nepochopitelně špatně bruslili, propadali ve středním pásmu. Za to by jim Hynek měl nechat umýt schody na celém pardubickém zimáku. Doufám, že se vrátí ke své hře a finále vyhrajou. S takovýmhle přístupem ale finále vyhraje Brno. Pánové, užijte si brněnský hokejový zázrak. Lidi se musej halt bavit a to je fajn. Od toho ten hokej je. Já nemám současnou Kometu moc v lásce. Vadí mi, že je to klub, který si extraligu nevybojoval, projel finále s Ústím nad Labem a koupil si licenci od Znojma. V současném A teamu není jediný odchovanec Brna. Je to opět důkaz, že prachy zmůžou všechno. A se.re mě to už od dob fungování Vsetína v lize. Co je fajn, že se v Brně začíná dařit mládeži. Tak snad za pár let, až bude modrobílý dres oblékat pár odchovanců, Brňáků, pak to pro mě zase bude team, na který jsem rád chodil na zimák. Tesla - Zetor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky