Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

KFL: Zajimavy ,ze u nas v horach kde napadlo pres noc 35 - 40 cm se jezdi normalni rychlosti.. Sjedu niz a je to k vzteku , kolona na rovince na suche silnici - rychlost 30-40 km/h  , to bych vykvetl. Samozrejme kolonu vede vuz se zapnutou mlhovkou. A dneska jsem pouzil jednou koberecky pod kola :D

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já myslím, že je spíš zajímavý, že to těm lidem prostě nedochází. Že když je sníh na silnici, není třeba jet 40-60 km/h a zdržovat tím ostatní (a vyvolávat nebezpečný situace, protože je našinec musí předjet). O zadní mlhovce vůbec nemluvim, tu bych plošně zakázal, protože během roku bych situace, kdy je potřeba ji opravdu zapnout, spočítal na prstech jedný ruky.

Odkaz ke komentáři

Mě potěšilo, jak spolukomentáror zápasu Sparta - CSKA Moskau vtipně okomentoval retro módní doplněk některých Sparťanů-knírky pod nosy.

Mr. Karoch řekl o pauze, že mají look starých polských důstojníků...

A jal jsem se řezat smíchy.

Kdo zná pszonky, tak ví, že to bylo trefné a velmi suché.

Odkaz ke komentáři

Namám tuchy, kam to zařadit:

Pokud Tada v profilu nekecá, dožil právě dnes 22 let. Požehnaného věku pro mladého těžkého frajera :ban: , profirozjebávače :argue: , jezdce rallycrossu ve třídě Mercedes :tank: , střelce ze všech typů zbraní :2guns: , ochránce spravedlnosti, padoucha a lháře :taz:, člena několika dobročinných spolků, studenta a byznysmena, jing a jang fora Chronomag. Možná, že tímto dnem končí jeho puberta a stane se pro většinu chronookolí akceptable. To mu kromě štěstí a zdraví :wheelchair: přeju. :happybday:

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...