jirka404 Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Afričane, takový bohulibý čin potěší v té dnešní zk****é době. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Udělal by to každej Každopádně zachránce je tady, můj závozník, malej byl totiž úplně ticho, tak že bych ho přešel" Za to pak byl slyšet po celým lese, nevěděl jsem že dokážou tak nahlas řvát a docela mají i sílu, krásný je to zvíře" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Mě dnes konečně přišly nové hodinky a to Orient Diver Watch 5 Deep Blue. Ano, opravdu mě to potěšilo jinak dobrá práce Afričane, jen tak dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Palec nahoru, Afričane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Za mě taky palec nahoru pro Afričana.Mě dnes potěšilo, že už mám hujery ze servisu, takže jsou po týdnu zase na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 (upraveno) to byla rychlovka.. na co to prislo? a co jim bylo? Upraveno 18. dubna 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Jo, Brož se hecnul Měly odchylku přes minutu denně a taky jsem chtěl mít jistotu, že s nima budu moct v létě do vody.Dělal generálku - poladil strojek, těsnění nebylo třeba měnit, takže dělal jen testy a hodinky i tah komplet přeleštil, takže jsou za trojku jak nový.Chtěl jsem je dát k mechanovi, ale musel bych dlouho čekat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Mě dnes velice příjemně překvapili v AWH servisu (Canon). Donesl jsem jim 1D Mark II se špatným kontaktem mezi tělem a bleskem. Oprava na počkání a zdarma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Mě potěšila čtyři pivka dneska na zahrádce a tausend příspěvek tady.Taky se těším na nové hodinky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Afričane (thumbs up) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Mě potěšila čtyři pivka dneska na zahrádce a tausend příspěvek tady. Taky se těším na nové hodinky ! Ideální den, závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 že jsem díky lolohhovi přišel na to, že agent na vulgarismy pochopil a bere správně slovo p..a, tak jak se bere na Ostravsku, jako zájmeno : D a kua nebere, jen skloňované tvary... v p..i Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Už ani skloňované. Musíš to napsat po ostravsku, pyčo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Už ani skloňované. Musíš to napsat po ostravsku, pyčo. PYČA... nekaž mi radost Džamile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Potěšilo mě to, že jsem v posledním týdnu prodal čtvery hodinky ( prostě přehodinkováno ), z toho pouze jedny přes prodejní vlákno, vše prodeje zdejším členům a ani jednou jsem se nespálil, navíc, pokec mezi mnou a kupujícími byl super. Jen doufám, že to bylo oboustrané . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Potěšilo mne, že v létě přijedou Faith No More a za pár dnů budu mít další hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Potěšilo mě, že se vůbec někdo zamyslel nad tím, jaká debilita je známkovat ve škole tělocvik. http://ona.idnes.cz/znamky-z-telocviku-jsou-nesmysl-hodnotit-by-se-mela-snaha-ne-nadani-1fb-/deti.aspx?c=A120417_142857_deti_job Dost jsem kvůli tělocviku ve škole trpěl, protože jsem byl, jak známo, až do svých 28 let stejnoběžník, což se projevovalo jak při chůzi, tak i při běhu či šplhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Nás v těláku známkovali individuálně. Já s bachorem, který jsem uběhl stovku za dvacet sekund jsem dostal lepší známku, než svalnatý prutek, který ji uběhl za patnáct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 (upraveno) potesila ma Barča,lahucko sa necha osolit a doma da minimalne 3 banany .chudak Peta,uz teraz nemoze dospat.... Upraveno 18. dubna 2012 uživatelem svijanskymaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Potěšilo mě, že se vůbec někdo zamyslel nad tím, jaká debilita je známkovat ve škole tělocvik. http://ona.idnes.cz/znamky-z-telocviku-jsou-nesmysl-hodnotit-by-se-mela-snaha-ne-nadani-1fb-/deti.aspx?c=A120417_142857_deti_job Dost jsem kvůli tělocviku ve škole trpěl, protože jsem byl, jak známo, až do svých 28 let stejnoběžník, což se projevovalo jak při chůzi, tak i při běhu či šplhu. Tělák na základce mi ani nepřipomínej, Hod granátem: 22m (ostatní 35-45), na laně jsem nikdy nevyšplhal, na tyči tak dva metry, běhy tragické, do dálky jsem skočil metr dvacet. Ale byli tak ohleduplní, že jsem z toho nepropadl. Nicméně formovali můj vztah k sportu tak, že mě to začalo bavit až po třicítce. Takže za mě palec nahoru pro výše uvedené rozhodnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky