Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Udělal by to každej :smile_anim: Každopádně zachránce je tady, můj závozník, malej byl totiž úplně ticho, tak že bych ho přešel" Za to pak byl slyšet po celým lese, nevěděl jsem že dokážou tak nahlas řvát a docela mají i sílu, krásný je to zvíře"

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, Brož se hecnul :)

Měly odchylku přes minutu denně a taky jsem chtěl mít jistotu, že s nima budu moct v létě do vody.

Dělal generálku - poladil strojek, těsnění nebylo třeba měnit, takže dělal jen testy a hodinky i tah komplet přeleštil, takže jsou za trojku jak nový.

Chtěl jsem je dát k mechanovi, ale musel bych dlouho čekat..

Odkaz ke komentáři

Potěšilo mě to, že jsem v posledním týdnu prodal čtvery hodinky ( prostě přehodinkováno ), z toho pouze jedny přes prodejní vlákno, vše prodeje zdejším členům a ani jednou jsem se nespálil, navíc, pokec mezi mnou a kupujícími byl super. Jen doufám, že to bylo oboustrané :smile_anim:.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Potěšilo mě, že se vůbec někdo zamyslel nad tím, jaká debilita je známkovat ve škole tělocvik. http://ona.idnes.cz/znamky-z-telocviku-jsou-nesmysl-hodnotit-by-se-mela-snaha-ne-nadani-1fb-/deti.aspx?c=A120417_142857_deti_job Dost jsem kvůli tělocviku ve škole trpěl, protože jsem byl, jak známo, až do svých 28 let stejnoběžník, což se projevovalo jak při chůzi, tak i při běhu či šplhu.

Odkaz ke komentáři

Potěšilo mě, že se vůbec někdo zamyslel nad tím, jaká debilita je známkovat ve škole tělocvik. http://ona.idnes.cz/znamky-z-telocviku-jsou-nesmysl-hodnotit-by-se-mela-snaha-ne-nadani-1fb-/deti.aspx?c=A120417_142857_deti_job Dost jsem kvůli tělocviku ve škole trpěl, protože jsem byl, jak známo, až do svých 28 let stejnoběžník, což se projevovalo jak při chůzi, tak i při běhu či šplhu.

Tělák na základce mi ani nepřipomínej, Hod granátem: 22m (ostatní 35-45), na laně jsem nikdy nevyšplhal, na tyči tak dva metry, běhy tragické, do dálky jsem skočil metr dvacet. Ale byli tak ohleduplní, že jsem z toho nepropadl. Nicméně formovali můj vztah k sportu tak, že mě to začalo bavit až po třicítce. Takže za mě palec nahoru pro výše uvedené rozhodnutí.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...