Gilius Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 To ze je anglan chvali nebo to, ze jdou nekteri k soudu? Myslíš, že by mne těšilo, že jdou k soudu? Já mám ( měl jsem ) u SOGu kamaráda, vidím trochu pod pokličku, co/proč/jak se stalo.Trochu satisfakce pro ty kluky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Myslíš, že by mne těšilo, že jdou k soudu? Já mám ( měl jsem ) u SOGu kamaráda, vidím trochu pod pokličku, co/proč/jak se stalo.Trochu satisfakce pro ty kluky. Jo, jen jsem chtěl mít jistotu. Pod pokličku sice nevidím, ale IMHO mi přijde špatné, že je pranýřovali mimo jiné i za to, že dělali svou práci - bojovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Tado, ty ještě prodáváš Nomos Club? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 (upraveno) Tado, ty ještě prodáváš Nomos Club? Ne, jen jsem línej změnit si podpis ... edit: byl jsem... Upraveno 26. dubna 2012 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Ne, jen jsem línej změnit si podpis ... edit: byl jsem... a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Felčar mne dnes uschopnil, takže nic nebrání nástupu do nové práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Felčar mne dnes uschopnil, takže nic nebrání nástupu do nové práce Tak přeju ať ti to vydrží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 4 Tada - dík. Jinak jsem dnes probíral šatník a najednou obleču kalhoty, které jsem 3 roky neoblékl. To mne taky potěšilo ( na té vší bídě asi jediné pozitivum )....zničehožnic mám 3 zadnice hadrů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 potěšilo ne, ale rozesmálo určitě... dnešní Bakerův úprk před vosou po parkovišti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 potěšilo ne, ale rozesmálo určitě... dnešní Bakerův úprk před vosou po parkovišti Fotodokumentace není? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Fotodokumentace není? ne, vše se odehrálo nenadále a rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 (upraveno) Návštěva Rolex boutique v Pařížský. Hodinky nic moc (nemyslím tím množství modelů ), ale maj to tam moc hezký. Upraveno 27. dubna 2012 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 ne, vše se odehrálo nenadále a rychle samotná představa zpanikařelého Bakera a smíchem brečícího Tombeda mi úplně stačí na pobavení ,ale nejsem škodolibí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Potěšil mě ve mě se probudívší geolog, usnul před několika lety.Důvodem byla náhodně nalezená záhněda asi 9cm na výšku, trochu obouchaná ale který šutr na povrchu není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Po 3 dnech stěhování jsme konečně na chalupě a mám čas si přečíst forum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Díky krásnému počasí u nás od včerejšího rána neexistuje sporák. Grill party. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Spíše tedy překvapilo, že jsem se právě dozvěděl, že jsem alkoholik s denodenním těžkým pitím. cit: "Za dny těžkého pití se podle odborníků považuje, když za 24 hodin vypije muž 60 g čistého alkoholu a více, což je zhruba 6 dl vína nebo 3 půllitry desetistupňového piva", konec cit. Celý článek zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Spíše tedy překvapilo, že jsem se právě dozvěděl, že jsem alkoholik s denodenním těžkým pitím. cit: "Za dny těžkého pití se podle odborníků považuje, když za 24 hodin vypije muž 60 g čistého alkoholu a více, což je zhruba 6 dl vína nebo 3 půllitry desetistupňového piva", konec cit. Celý článek zde To tedy vědci od dob doc. Skály dost zmírnili .-) Ten přece razil rozlišovací linii ještě jednodušší: požíváš alkohol? - jsi alkoholik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Spíše tedy překvapilo, že jsem se právě dozvěděl, že jsem alkoholik s denodenním těžkým pitím. cit: "Za dny těžkého pití se podle odborníků považuje, když za 24 hodin vypije muž 60 g čistého alkoholu a více, což je zhruba 6 dl vína nebo 3 půllitry desetistupňového piva", konec cit. Celý článek zde No tak to už budeš asi muset místo tohodle fóra navstěvovat fórum alkoholiků no budeš nám tu chybět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 No, soude podle prubehu ruznych srazu clenu vsude po republice je tady mezi svyma... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky