Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To ze je anglan chvali nebo to, ze jdou nekteri k soudu?

Myslíš, že by mne těšilo, že jdou k soudu? Já mám ( měl jsem ) u SOGu kamaráda, vidím trochu pod pokličku, co/proč/jak se stalo.Trochu satisfakce pro ty kluky.

Návštěvník Tada
Odesláno

Myslíš, že by mne těšilo, že jdou k soudu? Já mám ( měl jsem ) u SOGu kamaráda, vidím trochu pod pokličku, co/proč/jak se stalo.Trochu satisfakce pro ty kluky.

Jo, jen jsem chtěl mít jistotu. :) Pod pokličku sice nevidím, ale IMHO mi přijde špatné, že je pranýřovali mimo jiné i za to, že dělali svou práci - bojovali.

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Tado, ty ještě prodáváš Nomos Club?

Ne, jen jsem línej změnit si podpis ... :D

edit: byl jsem...

Upraveno uživatelem Tada
Návštěvník Ondra
Odesláno

Ne, jen jsem línej změnit si podpis ... :D

edit: byl jsem...

a je to ;)

Návštěvník Tada
Odesláno

Felčar mne dnes uschopnil, takže nic nebrání nástupu do nové práce :)

Tak přeju ať ti to vydrží! :)

Odesláno

4 Tada - dík.

Jinak jsem dnes probíral šatník a najednou obleču kalhoty, které jsem 3 roky neoblékl. To mne taky potěšilo ( na té vší bídě asi jediné pozitivum )....zničehožnic mám 3 zadnice hadrů :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Návštěva Rolex boutique v Pařížský.

Hodinky nic moc (nemyslím tím množství modelů :) ), ale maj to tam moc hezký. ;)

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

ne, vše se odehrálo nenadále a rychle :)

samotná představa zpanikařelého Bakera a smíchem brečícího Tombeda mi úplně stačí na pobavení :gora: ,ale nejsem škodolibí :P

Odesláno

Potěšil mě ve mě se probudívší geolog, usnul před několika lety.

Důvodem byla náhodně nalezená záhněda asi 9cm na výšku, trochu obouchaná ale který šutr na povrchu není.

Odesláno

Spíše tedy překvapilo, že jsem se právě dozvěděl, že jsem alkoholik s denodenním těžkým pitím.

cit: "Za dny těžkého pití se podle odborníků považuje, když za 24 hodin vypije muž 60 g čistého alkoholu a více, což je zhruba 6 dl vína nebo 3 půllitry desetistupňového piva", konec cit.

Celý článek zde

Odesláno

Spíše tedy překvapilo, že jsem se právě dozvěděl, že jsem alkoholik s denodenním těžkým pitím.

cit: "Za dny těžkého pití se podle odborníků považuje, když za 24 hodin vypije muž 60 g čistého alkoholu a více, což je zhruba 6 dl vína nebo 3 půllitry desetistupňového piva", konec cit.

Celý článek zde

To tedy vědci od dob doc. Skály dost zmírnili .-) Ten přece razil rozlišovací linii ještě jednodušší: požíváš alkohol? - jsi alkoholik.
Odesláno

Celý článek zde

No tak to už budeš asi muset místo tohodle fóra navstěvovat fórum alkoholiků :D no budeš nám tu chybět :crying_anim:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...