Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada

Myslíš, že by mne těšilo, že jdou k soudu? Já mám ( měl jsem ) u SOGu kamaráda, vidím trochu pod pokličku, co/proč/jak se stalo.Trochu satisfakce pro ty kluky.

Jo, jen jsem chtěl mít jistotu. :) Pod pokličku sice nevidím, ale IMHO mi přijde špatné, že je pranýřovali mimo jiné i za to, že dělali svou práci - bojovali.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spíše tedy překvapilo, že jsem se právě dozvěděl, že jsem alkoholik s denodenním těžkým pitím.

cit: "Za dny těžkého pití se podle odborníků považuje, když za 24 hodin vypije muž 60 g čistého alkoholu a více, což je zhruba 6 dl vína nebo 3 půllitry desetistupňového piva", konec cit.

Celý článek zde

Odkaz ke komentáři

Spíše tedy překvapilo, že jsem se právě dozvěděl, že jsem alkoholik s denodenním těžkým pitím.

cit: "Za dny těžkého pití se podle odborníků považuje, když za 24 hodin vypije muž 60 g čistého alkoholu a více, což je zhruba 6 dl vína nebo 3 půllitry desetistupňového piva", konec cit.

Celý článek zde

To tedy vědci od dob doc. Skály dost zmírnili .-) Ten přece razil rozlišovací linii ještě jednodušší: požíváš alkohol? - jsi alkoholik.
Odkaz ke komentáři

Celý článek zde

No tak to už budeš asi muset místo tohodle fóra navstěvovat fórum alkoholiků :D no budeš nám tu chybět :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...