Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Sice mě to potešilo už včera, ale jak já se na tu hru těšil:smile_anim: :smile_anim: bez pár dnu 12 let od vydání Diablo 2

parada ! ja na nu cakam tiez peknych 10 rokov :) skoda, len ze ma pred dvoma rokmi prestali bavit hry... :crying_anim02: :D ale coskoro planujem novy notbuk, tak si asi kupim rovno aj D3, snad nejako casovo vyda ja na hranie... :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěva butiku Omega na Staromáku. Mají to tam moc pěkné, k vidění téměř kompletní kolekce, obsluha za 1* Takže děkuji našemu člověku ve službách této značky za předvedení všeho, co mě zajímalo.

Zato u Rolexů si mě nikdo nevšímal ani po pěti minutách bloumání po obchodě... :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

Slovensko - Kanada 4:3 :clap:

sledovali jsme to v práci ve zpravodajství v rádiu. Radiožurnál, Vysočina, Kiss Hády. Jenže to za moc nestálo a tak kolega začal kroutit kroutítkem ve snaze najít nějakou stanici kde by bylo zpravodajství trošku lepší. A nějakým zázrakem se mu povedlo naladit nějakou slovenskou stanici kde běžel přímý přenos. Sice to bylo rušené dalšími stanicemi ale šlo to slušně a byla to velká síla! Hokej v rádiu už jsem neslyšel spoustu let, vybavily se mi vzpomínky na legendární sportovní komentátory z dávno minulých časů. Vážně jsme nechápali kdy se ti chlapi nadechujou. Skoro bych to viděl tak že se vždycky nadechne jak potápěč, pak pět minut mele hubou a až mu dojde dech tak ho kolega vystřídá :-) Velký zážitek to byl!
Odkaz ke komentáři

Řekl bych, že jsme dnes hráli velmi dobře až na část druhé a část třetí třetiny, ve kterých jsme přišli o pracně a spravedlivě vydobytý náskok ...

Štěstí člověk potřebuje vždycky, ale dnes jsme si to, myslím, zasloužili a nebylo to jen o tom štěstí ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...