shag Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Gratulace všem slovenským kolegům. Rád bych řekl, že se uvidíme v sobotu, ale moc tomu nevěřím. Ale kdoví... Vecer drzim palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Sice mě to potešilo už včera, ale jak já se na tu hru těšil:smile_anim: bez pár dnu 12 let od vydání Diablo 2parada ! ja na nu cakam tiez peknych 10 rokov skoda, len ze ma pred dvoma rokmi prestali bavit hry... ale coskoro planujem novy notbuk, tak si asi kupim rovno aj D3, snad nejako casovo vyda ja na hranie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 no a samozrejme ma potesil hokej vecer drzim palce kluci !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Návštěva butiku Omega na Staromáku. Mají to tam moc pěkné, k vidění téměř kompletní kolekce, obsluha za 1* Takže děkuji našemu člověku ve službách této značky za předvedení všeho, co mě zajímalo. Zato u Rolexů si mě nikdo nevšímal ani po pěti minutách bloumání po obchodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Sice mě to potešilo už včera, ale jak já se na tu hru těšil:smile_anim: bez pár dnu 12 let od vydání Diablo 2 jak to tak pozoruji, je nás tu víc... za chvíli budeme moct sestavit chronoúderku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Slovensko - Kanada 4:3 sledovali jsme to v práci ve zpravodajství v rádiu. Radiožurnál, Vysočina, Kiss Hády. Jenže to za moc nestálo a tak kolega začal kroutit kroutítkem ve snaze najít nějakou stanici kde by bylo zpravodajství trošku lepší. A nějakým zázrakem se mu povedlo naladit nějakou slovenskou stanici kde běžel přímý přenos. Sice to bylo rušené dalšími stanicemi ale šlo to slušně a byla to velká síla! Hokej v rádiu už jsem neslyšel spoustu let, vybavily se mi vzpomínky na legendární sportovní komentátory z dávno minulých časů. Vážně jsme nechápali kdy se ti chlapi nadechujou. Skoro bych to viděl tak že se vždycky nadechne jak potápěč, pak pět minut mele hubou a až mu dojde dech tak ho kolega vystřídá :-) Velký zážitek to byl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Gratulujem, brutalne zapasy! A podme obaja na bednu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Toš chalani, potkáme se v semifinále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Tri ze ctyr zapasu byly maso do posledni minuty. Srdce mi malem vyskocilo pri tom golu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Dobre hrali, zaslouzeny postup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Bylo to napínavé a těším se na semifinále proti Slovensku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Paráda hokej a ted semi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Měli hodně štěstí a Švédi neměli svůj den... ale je to tam!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 (upraveno) Ted ještě naše bratry a jsme tam. Slováci hrajou lepe, celkove jsou lepší, ale snad se zase pokakaj předem a nějak to pujde :-) Upraveno 17. května 2012 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Prohrát se Slovákama? To snad ani nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Prohrát se Slovákama? To snad ani nejde... Pockajme si na sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Řekl bych, že jsme dnes hráli velmi dobře až na část druhé a část třetí třetiny, ve kterých jsme přišli o pracně a spravedlivě vydobytý náskok ...Štěstí člověk potřebuje vždycky, ale dnes jsme si to, myslím, zasloužili a nebylo to jen o tom štěstí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Ted ještě naše bratry a jsme tam. Slováci hrajou lepe, celkove jsou lepší, ale snad se zase pokakaj předem a nějak to pujde :-) Nejak jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky