pikec Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2010 Jak děti od rána otravují, že už chtějí zdobit stromeček. Tak už na tom pracují.
bradda Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2010 Po trech hodinach stravenych na celnici mam doma svoje nove hodinky a uz lezi pod vanocnim stromeckem 1
ricous Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2010 (upraveno) Potěšilo mne, že jsem bez problémů přežil rozlučku v práci, kde končím po 20-ti letech. Nějaká ta slzička ukápla, víc se toho ovšem vypilo... No a doma ženu těší, že jsem dnes fit a že jsem všechny dárky donesl bez úhony (děti mají radost z obrovského plyšáka, já z 3 ltr Danielse). Upraveno 24. prosince 2010 uživatelem ricous
Josef01 Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2010 To je Richarde spousta let, tak ať se Ti v nové práci daří
sureshot Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2010 3l daniels to je taky dospelacky plysak. mna dnes potesilo ze som po predvcerajsej portskej a vcerajsej tokajskej noci dokazal premoct to lenive vo mne a vyhrabat sa do dazda a prudkeho vetra 1364m vysoko
skalis Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2010 (upraveno) Potěšilo mne, že jsem bez problémů přežil rozlučku v práci, kde končím po 20-ti letech. Nějaká ta slzička ukápla, víc se toho ovšem vypilo... No a doma ženu těší, že jsem dnes fit a že jsem všechny dárky donesl bez úhony (děti mají radost z obrovského plyšáka, já z 3 ltr Danielse). Jestli byla rozlucka z 22. na 23., tak to byla asi jizda. Chlapi celnicky mi totiz volali ve 4 rano na mobil, kterej na noc zasadne nevypinam . Vubec jsem netusil, o co jde, tak jsem odbehl do kuchyne zvedl to a chvili s nima ospalej kecal, ale brzy jsem to utnul. Pak jsem se vratil do postele, pritulil se k pritulce a chrnel dal. Chystam se jim zavolat zpatky, ale vcera jsem se k tomu nedostal. Ale je fajn, ze si na me tak priopili vzpomneli . Upraveno 24. prosince 2010 uživatelem skalis
ricous Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2010 skalis: jo, to bylo ono. Končilo se (někteří) v šest ráno...
skalis Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2010 skalis: jo, to bylo ono. Končilo se (někteří) v šest ráno... Takze za to vlastne muzes Ty , mam u Tebe pivo.
X-Bob Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2010 mě dnes potěšila vánočka od babičky. A doufám, že mě potěší řízek večer. Musím si ho vyfotit zase. Abych si mohl inovovat avatar
Chorche Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2010 mě dnes potěšila vánočka od babičky. A doufám, že mě potěší řízek večer. Musím si ho vyfotit zase. Abych si mohl inovovat avatar He, to je podle mě nejlepší avatar na fóru, jsem zvědavý na novou verzi
Ruda Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2010 ...jak půlroční dceři při spatření stromečku zářila očička 1
bandicoot Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2010 Trochu jsem si dnes dělal pořádek ve fotkách a tak jsem si vzpomněl, že jsem měl tu čest nějakou dobu zírat do jednoho vymazlenýho kusu...
gougy Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2010 Že je všude zase megabordel, děti šťastné, žena vytuhla u Popelky a já mám čas "zkontrolovat ChMag" (vím, jak jsou důležití Gormiti, skládám Lego (a není to taková sranda, jako když to dělá ten starší, desetiletý...), dostal jsem dvoje papuče, lněnou košili a úžasný nakládaný sýr) CO VÍC SI PŘÁT? (a Lange zase nic..... )
Gilius Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 šmarjá,taky Gormiti???? U nás to samé (i s tím legem.....pajdulák z HeroFactory už je složenej a dnes mne ještě čeká pouštní tank z SW lajny).
gerhard Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Pohostinnost a solidarita mojich cinskych priatelov. Fakt.
vraby Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 To že manželka asi už poznala že jsem chronomagor a nechala mi ke včerejším naroz.udělat tenhle dort. 2
quest987 Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 To že manželka asi už poznala že jsem chronomagor a nechala mi ke včerejším naroz.udělat tenhle dort. peknej dortik,tak to vsechno nej k narozeninam
pikec Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Včera večer hned na řadě u doktorky na pohotovosti. Asi za 15 minut hotovo. Že by to bylo tím Ježíškem. (Vysvětlení té návštěvy pohotovosti: cestou na půlnoční dcerka upadla a rozsekla si pusu, jeden steh.) A tím trošku zkažené svátky.
koveras Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Mamča dostala na Vianoce ultrazvukovu čističku šperkov. Ako testovaci subjekt sme použili moju preklápačku z hodinie a už sa na nej dá prečítať nápis Stainless Steel. Ale holt tie 4 roky nečistenia sa prejavili...
Doporučené příspěvky