Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak děti od rána otravují, že už chtějí zdobit stromeček. Tak už na tom pracují. :guitar:

Odesláno (upraveno)

Potěšilo mne, že jsem bez problémů přežil rozlučku v práci, kde končím po 20-ti letech. Nějaká ta slzička ukápla, víc se toho ovšem vypilo... No a doma ženu těší, že jsem dnes fit a že jsem všechny dárky donesl bez úhony (děti mají radost z obrovského plyšáka, já z 3 ltr Danielse).

post-3263-063491300 1293193606.jpg

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

3l daniels :) to je taky dospelacky plysak.

mna dnes potesilo ze som po predvcerajsej portskej a vcerajsej tokajskej noci dokazal premoct to lenive vo mne a vyhrabat sa do dazda a prudkeho vetra 1364m vysoko :)

Odesláno (upraveno)

Potěšilo mne, že jsem bez problémů přežil rozlučku v práci, kde končím po 20-ti letech. Nějaká ta slzička ukápla, víc se toho ovšem vypilo... No a doma ženu těší, že jsem dnes fit a že jsem všechny dárky donesl bez úhony (děti mají radost z obrovského plyšáka, já z 3 ltr Danielse).

Jestli byla rozlucka z 22. na 23., tak to byla asi jizda. Chlapi celnicky mi totiz volali ve 4 rano na mobil, kterej na noc zasadne nevypinam :). Vubec jsem netusil, o co jde, tak jsem odbehl do kuchyne zvedl to a chvili s nima ospalej kecal, ale brzy jsem to utnul. Pak jsem se vratil do postele, pritulil se k pritulce a chrnel dal. Chystam se jim zavolat zpatky, ale vcera jsem se k tomu nedostal. Ale je fajn, ze si na me tak priopili vzpomneli :). Upraveno uživatelem skalis
Odesláno

mě dnes potěšila vánočka od babičky. A doufám, že mě potěší řízek večer. Musím si ho vyfotit zase. Abych si mohl inovovat avatar :)

Odesláno

mě dnes potěšila vánočka od babičky. A doufám, že mě potěší řízek večer. Musím si ho vyfotit zase. Abych si mohl inovovat avatar :)

He, to je podle mě nejlepší avatar na fóru, jsem zvědavý na novou verzi :D
Odesláno

Že je všude zase megabordel, děti šťastné, žena vytuhla u Popelky a já mám čas "zkontrolovat ChMag" ;)

(vím, jak jsou důležití Gormiti, skládám Lego (a není to taková sranda, jako když to dělá ten starší, desetiletý...), dostal jsem dvoje papuče, lněnou košili a úžasný nakládaný sýr)

CO VÍC SI PŘÁT?

(a Lange zase nic..... )

Odesláno

Včera večer hned na řadě u doktorky na pohotovosti. Asi za 15 minut hotovo. :eek: Že by to bylo tím Ježíškem. (Vysvětlení té návštěvy pohotovosti: cestou na půlnoční dcerka upadla a rozsekla si pusu, jeden steh.) A tím trošku zkažené svátky. :crying_anim:

Odesláno

Mamča dostala na Vianoce ultrazvukovu čističku šperkov. Ako testovaci subjekt sme použili moju preklápačku z hodinie a už sa na nej dá prečítať nápis Stainless Steel. Ale holt tie 4 roky nečistenia sa prejavili...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...