Marfael Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Tohle už mě teda těší dýl,ale těší mě,že i samoukou se dá skutečně učit na kytaru a přitom jdou znát znatelné zlepšení.Myslel jsem,že se nic nenaučím,ale když se cvičí,tak to prostě jde a první ( leč pomalejším tempem) zahrané skladby opravdu zahřejí na duši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 (upraveno) Potesila me navsteva butiku Omega. Hezky prostor, strasne moc hodinek. Videl jsem snad vsechno.Nejvic me prekvapily keramicky bondovky. Tzv. buznatah uz neni tak napadny, veskerou pozornost strhne leskla keramicka luneta a keramicky cifernik. Jako celek to krasne ladi.Opravdu prijemny zazitek, najit sedmicku v krabici, troje hodinky uz bych si odnasel... Edit: a je tam opravdu vyjimecne vzdelany personal. Upraveno 24. května 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 ČP dohledala dva týdny ztracenou zásilku (prý za to mohly nějaké učnice na sběrném místě, ale to je mi jedno, hlavně že připlula) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Kolega v práci na cigáru: "Pocem, co to máš za hodinky?" Já: (natáhnu zápěstí s Roládama). Kolega: "To jsou čínský ne?" Já: Ne. Kolega: "Koukám po hodinkách tak do desítky, po leteckejch, líbí se mi Steinhart, Archimede, Junkers nebo Zeppelin" Já: (5-ti minutové školení o pilotkách). Nakonec z toho byla emailová přestřelka a kolega pofrčí do chronoshopu si osahat Archimede a Steinhart. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 S kolegou jsem se před pár dny bavil o hodinkách a dnes mi přišel ukázst Trasery a je z nich nadšený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Že tátův infarkt byl jenom malého rozsahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Potěšil mě výbornej oběd, a jen co člověk vyleze z restaurace, tak potká překvapeného Salamia/Němého Bobše/J.V.Plevu. Svět je malej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 (upraveno) To jsi potkal vsechny tri? Upraveno 25. května 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 jj, všichni tři byli nacpaní v jedný košili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Haj.le! :-) Rád jsem tě potkal, bylo to fakt překvápko, páč jsem jen tak zevloval kolem při čekání na autoservis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 uz se ti vysypal svist jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Ále, v servisu při montáži nějak blbě uzemnili příplatkové audio, které pak chytalo frekvence ze vstřikovačů nebo altíku, takže při zapnutém rádiu to byla jízda jak v trolejbusu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 Dojezd u služební Fobie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 (upraveno) Dojezd u služební Fobie ..co tam je za motor? Upraveno 26. května 2012 uživatelem cretino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 1,4TDi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 To je pěkná blbost co ti to ukazuje. Jsem zvědav, kolik ujedeš v reálu. Těžko se dostaneš přes 1000 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 Velmi kvalitní názor...který nemá cenu ani komentovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 (upraveno) Ano, s fabií 1.4 tdi mám najeto 150000 km. Ono když tam narveš plnou až po okraj a stojíš na neutrál, tak to holt ukazuje kraviny. Ujeď 20 km po městě a podívej se znova. Nebo mi chceš tvrdit, že máš dlouhodobej průměr 3.3 litru? Upraveno 26. května 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 Horhe: nemáš pravdu.Jezdím s dlouhodobým průměrem 4,2 a hlavně dálky 70% trasa HK-Pardubice-Svitavy-Brno občas dálnice a minimum město.Nechápu čemu se divíš.Je pravda že tu naftu dokážu spálit i po 800 km na nádrž-dálnice a DE dálnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 Tak počítej se mnou:Plná nádrž včetně rezervy je 45 litrů.průměrná spotřeba 4,2 litrů 45/4,2*100=1071,42 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky