Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Potesila me navsteva butiku Omega. Hezky prostor, strasne moc hodinek. Videl jsem snad vsechno.

Nejvic me prekvapily keramicky bondovky. Tzv. buznatah uz neni tak napadny, veskerou pozornost strhne leskla keramicka luneta a keramicky cifernik. Jako celek to krasne ladi.

Opravdu prijemny zazitek, najit sedmicku v krabici, troje hodinky uz bych si odnasel...

Edit: a je tam opravdu vyjimecne vzdelany personal.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolega v práci na cigáru: "Pocem, co to máš za hodinky?" Já: (natáhnu zápěstí s Roládama). Kolega: "To jsou čínský ne?" Já: Ne. Kolega: "Koukám po hodinkách tak do desítky, po leteckejch, líbí se mi Steinhart, Archimede, Junkers nebo Zeppelin" Já: (5-ti minutové školení o pilotkách). Nakonec z toho byla emailová přestřelka a kolega pofrčí do chronoshopu si osahat Archimede a Steinhart.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník J. V. Pleva

Ále, v servisu při montáži nějak blbě uzemnili příplatkové audio, které pak chytalo frekvence ze vstřikovačů nebo altíku, takže při zapnutém rádiu to byla jízda jak v trolejbusu :-)

Odkaz ke komentáři

Ano, s fabií 1.4 tdi mám najeto 150000 km.

Ono když tam narveš plnou až po okraj a stojíš na neutrál, tak to holt ukazuje kraviny. Ujeď 20 km po městě a podívej se znova.

Nebo mi chceš tvrdit, že máš dlouhodobej průměr 3.3 litru?

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Horhe: nemáš pravdu.Jezdím s dlouhodobým průměrem 4,2 a hlavně dálky 70% trasa HK-Pardubice-Svitavy-Brno občas dálnice a minimum město.Nechápu čemu se divíš.Je pravda že tu naftu dokážu spálit i po 800 km na nádrž-dálnice a DE dálnice.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...