Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Potěšilo mě, že jsem se dneska na protější fairway na Líšnici potkal se starým známým chronomagorem :-) A kdyby neměl tak zaflákaný auto, tak bych vyfotil i jeho samolepku. :-)

EDIT: Paráda Maroshu. Tak hoď pak nějakou pěknou fotku do "Co máte právě na ruce" ;)

Upraveno uživatelem Locque
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potěšilo mě, že jsem se dneska na protější fairway na Líšnici potkal se starým známým chronomagorem :-) A kdyby neměl tak zaflákaný auto, tak bych vyfotil i jeho samolepku. :-)

EDIT: Paráda Maroshu. Tak hoď pak nějakou pěknou fotku do "Co máte právě na ruce" ;)

Provedu.

Odkaz ke komentáři

Nechci ti kazit radost, ale v diplomacii zacne dobre vydelavat tak 15 let po promoci. Mi nejbohatsi kamaradi delali matematicke metody v ekonomii, statistiku, plastiku, nebo prava. Na pekne hodinky si radsi nasetri sam.

Byl to ode mne samozřejmě vtip - jsem rád, že se dcera dostala na vícero škol a vzali ji hlavně na tuhle, kam chtěla nejvíc. Je mi i jasné, jak to myslel Dan, tak jsem si trochen nadsadil...
Odkaz ke komentáři

Potěšil mě sraz spolužáků z učňáku. Bohužel ve Šternberku, kdysi městě budíků už není proč se sejít a tak jsme sraz po cca čtvrtstoletí uskutečnili u spolužáka ve Znojmě. Sešlo se nás jen pár, na spoustu lidí se už po tolika letech nepodařilo sehnat kontakt, někteří se omluvili, někteří asi vymluvili, někdo měl opravdu vážný důvod proč nemohl a tak jsme se aspoň pozdravili po telefonu. Atmosféra byla skvělá, vínko taky chutnalo, dokonce jsme se po tolika letech poznali. Přibyly nějaký kila, šedivý vlasy, vrásky, nějaký vlasy ubyly, zuby taky :wheelchair: ale holky pořád vypadají skvěle. Jen ty účesy se od osmdesátých let změnily. A tak jsme debatovali, popíjeli, vzpomínali, dokonce i na internátní kultovní hnus, tvarohovou pomazánku zvanou lepidlo jsme si vzpomněli. Úplně živě se mi ta pachuť vybavila. Zkrátka bylo to fajn, doufám že se zas někdy sejdem a bude to dřív než za 25 let.

Odkaz ke komentáři

Zrovna jsem zakoupil v oficiálním prodeji UEFY 4 lístky na čtvrtfinále našich s Portugalci.

Byl to boj se systémem prodeje a klaplo to, což je super.

Nečekal jsem, že si užiju EURO ještě jednou.

No to je super. Akorát mi nějak nejdou počty. Pojedeš ty, já, Tombed ... a kdo je ten čtvrtý ? :unsure:

Odkaz ke komentáři

Návštěva Husqvarna shopu na Průmyslový v Praze. Takovej prodejní koncert, co předvedli dva prodavači na place, to jsem nežral leta (ani za hranicema ČR). Totálně jsem si to užil.

(fakt, že jsem odjel se dvěma novejma sekačkama, který jsem v principu nepotřeboval, je zbytečný zmiňovat; osejlovali mě naprosto dokonale)

Odkaz ke komentáři

Návštěva Husqvarna shopu na Průmyslový v Praze. Takovej prodejní koncert, co předvedli dva prodavači na place, to jsem nežral leta (ani za hranicema ČR). Totálně jsem si to užil.

(fakt, že jsem odjel se dvěma novejma sekačkama, který jsem v principu nepotřeboval, je zbytečný zmiňovat; osejlovali mě naprosto dokonale)

JE ŠKODA ,že sem nemohli napsat oni dva. Ty měli jistě o hodně větší radost než ty.:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...