Hasňa Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Ty blaho, parada jak cyp! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 (upraveno) Potěšilo mě, že jsem se dneska na protější fairway na Líšnici potkal se starým známým chronomagorem :-) A kdyby neměl tak zaflákaný auto, tak bych vyfotil i jeho samolepku. :-) EDIT: Paráda Maroshu. Tak hoď pak nějakou pěknou fotku do "Co máte právě na ruce" Upraveno 18. června 2012 uživatelem Locque Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Potěšilo mě, že jsem se dneska na protější fairway na Líšnici potkal se starým známým chronomagorem :-) A kdyby neměl tak zaflákaný auto, tak bych vyfotil i jeho samolepku. :-) EDIT: Paráda Maroshu. Tak hoď pak nějakou pěknou fotku do "Co máte právě na ruce" Provedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Dcera mi dnes volala, že ji vzali na diplomaci při VŠE v Praze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 To abys prodal POcka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 To abys prodal POcka Ještě je čas - až začne vydělávat, koupí mi něco lepšího... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Nechci ti kazit radost, ale v diplomacii zacne dobre vydelavat tak 15 let po promoci. Mi nejbohatsi kamaradi delali matematicke metody v ekonomii, statistiku, plastiku, nebo prava. Na pekne hodinky si radsi nasetri sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 ona mu hned v prváku diplomaticky vysvětlí, že peníze budou potřeba jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Nechci ti kazit radost, ale v diplomacii zacne dobre vydelavat tak 15 let po promoci. Mi nejbohatsi kamaradi delali matematicke metody v ekonomii, statistiku, plastiku, nebo prava. Na pekne hodinky si radsi nasetri sam. Byl to ode mne samozřejmě vtip - jsem rád, že se dcera dostala na vícero škol a vzali ji hlavně na tuhle, kam chtěla nejvíc. Je mi i jasné, jak to myslel Dan, tak jsem si trochen nadsadil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Ale ten napad s prodejem PO je dobrej, o tom zadna. Koupit si konecne vkusne hodinky muzes, I kdyz dcera vic spotrebuje, nez doda. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Potěšil mě sraz spolužáků z učňáku. Bohužel ve Šternberku, kdysi městě budíků už není proč se sejít a tak jsme sraz po cca čtvrtstoletí uskutečnili u spolužáka ve Znojmě. Sešlo se nás jen pár, na spoustu lidí se už po tolika letech nepodařilo sehnat kontakt, někteří se omluvili, někteří asi vymluvili, někdo měl opravdu vážný důvod proč nemohl a tak jsme se aspoň pozdravili po telefonu. Atmosféra byla skvělá, vínko taky chutnalo, dokonce jsme se po tolika letech poznali. Přibyly nějaký kila, šedivý vlasy, vrásky, nějaký vlasy ubyly, zuby taky ale holky pořád vypadají skvěle. Jen ty účesy se od osmdesátých let změnily. A tak jsme debatovali, popíjeli, vzpomínali, dokonce i na internátní kultovní hnus, tvarohovou pomazánku zvanou lepidlo jsme si vzpomněli. Úplně živě se mi ta pachuť vybavila. Zkrátka bylo to fajn, doufám že se zas někdy sejdem a bude to dřív než za 25 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 ..jsem potěšen výsledky histologie..negativní..:clap: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Zrovna jsem zakoupil v oficiálním prodeji UEFY 4 lístky na čtvrtfinále našich s Portugalci. Byl to boj se systémem prodeje a klaplo to, což je super. Nečekal jsem, že si užiju EURO ještě jednou. dobře ty... výlet do hlavního města, závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Zrovna jsem zakoupil v oficiálním prodeji UEFY 4 lístky na čtvrtfinále našich s Portugalci. Byl to boj se systémem prodeje a klaplo to, což je super. Nečekal jsem, že si užiju EURO ještě jednou. No to je super. Akorát mi nějak nejdou počty. Pojedeš ty, já, Tombed ... a kdo je ten čtvrtý ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 Návštěva Husqvarna shopu na Průmyslový v Praze. Takovej prodejní koncert, co předvedli dva prodavači na place, to jsem nežral leta (ani za hranicema ČR). Totálně jsem si to užil.(fakt, že jsem odjel se dvěma novejma sekačkama, který jsem v principu nepotřeboval, je zbytečný zmiňovat; osejlovali mě naprosto dokonale) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 Návštěva Husqvarna shopu na Průmyslový v Praze. Takovej prodejní koncert, co předvedli dva prodavači na place, to jsem nežral leta (ani za hranicema ČR). Totálně jsem si to užil. (fakt, že jsem odjel se dvěma novejma sekačkama, který jsem v principu nepotřeboval, je zbytečný zmiňovat; osejlovali mě naprosto dokonale) JE ŠKODA ,že sem nemohli napsat oni dva. Ty měli jistě o hodně větší radost než ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 Mě potěšilo, že už za pár hodin budu mít na ruce svůj první švýcarskej inhouse. Hola hej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 tys koupil ty AT? gratuluju, jsou to povedeny hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 Dobře jsi mě vyhmátl, díky:) Ještě ne, ale tak snad na tý dálnici nezabloudim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 Co je zase "AT" za zkratku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky