Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

už nejde zpětně editovat, no ale jak jsem zmiňoval, že mě tuhle o Štědrém dnu potěšil řízek, tak jsem si ho ostatně jako vždy vyfotil. Ale v avataru asi nechám ten loňský. Nebo je předloňský? Už nevím. Ale tenhle byl dobrý jako vždy.

post-523-005006800 1293810792.jpg

Odesláno

už nejde zpětně editovat, no ale jak jsem zmiňoval, že mě tuhle o Štědrém dnu potěšil řízek, tak jsem si ho ostatně jako vždy vyfotil. Ale v avataru asi nechám ten loňský. Nebo je předloňský? Už nevím. Ale tenhle byl dobrý jako vždy.

No to je chudák, vypadá jako ponožka a toho salátu je fakt málo sakra málo. Rok od roku se horšíš, příští vánoce můžete servírovat řízky na čajových podšálcích.

Odesláno

No to je chudák, vypadá jako ponožka a toho salátu je fakt málo sakra málo. Rok od roku se horšíš, příští vánoce můžete servírovat řízky na čajových podšálcích.

Třeba paní X-Bobová z kredence letos vytáhla větší talíře :)
Odesláno

min salatu-rizek taky mrnous,ale novy nadobi-takze vlasne gratulace......ja mel v poledne hokejik a vod sedmi mame zapas v nasi rybnikarsky lize (vetsina vyhozeny hokejky pro celkovou neschopnost)mel jsem naky vytuhly nohy,tak mi poradila mlada,ze si je mam natrit mastickou,co privezla segra z Ciny....vocuchal sem to-smrdi to jak stara vietnamska masticka na spanky,akorad je toho vetsi kybl....sliknu se a peclive si natiram lejtka,stehna,zadecek a vobcas strejchnu i sourek....po deseti minutach to zabralo..panove co vam budu povidat-meli jse nekdy vystrcenou p...l a kulky v zime za jizdy z vokynka u auta?Tak asi nejak tak se ted cejtim a navic to nejde smejt

Odesláno

Mě potěšilo to, že mi konečně po 17 dnech dorazila zavazadla, která někam zašili při sněhové "kalamitě" v Londýně. Budeme tak mít druhé Vánoce :)

Tak to znám, to potěší :-) Mě před osmi lety z JAR po měsíci" Už mělo pomalu dojít k vyplacení škody, když se před barákem objevila dodávka a ruksak mi s omluvou předali. A na něm cedulky asi z deseti státu, jó pěkně si ruksáček pocestoval.

Odesláno

Dnes k večeru jsem se stal účastníkem dopravní nehody. To mě samozřejmě nepotěšilo. Ale musím vyzdvihnout a pochválit profesionální a přitom vstřícný přístup PČR - pět minut po nahlášení nehody přijela hlídka z blízkého Ostrova, která zjistila situaci, provedla první nezbytné úkony a zajistila místo, později dorazila dopravka z KV, rychle a věcně zmapovali situaci, poradili nám s papíry a následným řešením škody, byli slušní, vstřícní, nikoho neprudili... Asi by to tak mělo normálně být, ale mě to překvapilo a potěšilo, protože jsem se s takovým přístupem od policie setkal poprvé. Konečně jsem viděl heslo "Pomáhat a chránit" v praxi, a to myslím zcela bez ironie.

Odesláno

Našel jsem dnes ve schránce nové číslo časopisu WATCH IT - zima 2010 č.03 :rolleyes:

Ja si ho po Tvem postu bezel koupit na stanek a jak puk jsem cucel na luminiscencni titulek a titulky nekolika clanku. Ten casak je vazne skvelej, je to neco, co tady chybelo. Jak WM tak H&S ukazujou z vesela kour :).
Odesláno

Z. : Mám stejnou zkušenost, všichni byli pohodoví a starostliví, jak hasiči, tak záchranka i PČR. Jedinej kdo prudil byl jeden z příbuzných účastníka nehody, který se také dostavil na místo - dokonce se chtěl prát s poškozeným.... Dopravní nehody vznikají často a těžko někoho vinit, nikdo to schválně (až na malé vyjímky) nedělá a většinou vzniknou tak že buď oba řidiči "nevidí" nebo "si myslí".

Odesláno

Ja si ho po Tvem postu bezel koupit na stanek a jak puk jsem cucel na luminiscencni titulek a titulky nekolika clanku. Ten casak je vazne skvelej, je to neco, co tady chybelo. Jak WM tak H&S ukazujou z vesela kour :).

Asi si ho taky zajdu koupit, kupuju jak WM (i když už velmi málo), tak HS a ten mám rád, přijde mi, že má alespoň jakž takž úroveň, ale WM to je hrůza všech hrůz, jen v minulém čísle jsem jim našel několik chyb, oni to po sobě snad ani nečtou, to je děs a to je pouze jedno z mnoha minus.

Takže díky za info, půjdu navštívit trafiku.

Odesláno

Dnes k večeru jsem se stal účastníkem dopravní nehody. To mě samozřejmě nepotěšilo. Ale musím vyzdvihnout a pochválit profesionální a přitom vstřícný přístup PČR - pět minut po nahlášení nehody přijela hlídka z blízkého Ostrova, která zjistila situaci, provedla první nezbytné úkony a zajistila místo, později dorazila dopravka z KV, rychle a věcně zmapovali situaci, poradili nám s papíry a následným řešením škody, byli slušní, vstřícní, nikoho neprudili... Asi by to tak mělo normálně být, ale mě to překvapilo a potěšilo, protože jsem se s takovým přístupem od policie setkal poprvé. Konečně jsem viděl heslo "Pomáhat a chránit" v praxi, a to myslím zcela bez ironie.

No vidíš, to já minulej čtvrtek v Liberci čekal 3 hodiny. Ale jinak musím velmi pochválit prap. Radka Vebra za jeho přístup. Profesionál, kterej opravdu pomáhá. Jinak lituju jeho, a všechny účastníky dopravních nehod způsobenejch pražskejma pižďuchama, co nevědí jak jezdit na sněhu.

Odesláno

Jinak lituju jeho, a všechny účastníky dopravních nehod způsobenejch pražskejma pižďuchama, co nevědí jak jezdit na sněhu.

No jo, my sme tady vsichni uplny dementi.

Odesláno

No jo, my sme tady vsichni uplny dementi.

No když to říkáš...

...ale já to tak nemyslel. Třeba já jsem čekal tři hodiny kvůli tomu, že blbeček s VW T4 to na rovince na parkovišti MUSEL roztáhnout aspoň na 40, a pak se divil, že když šlápnul na brzdy, tak to jelo jak sáně. Narval ženskou před sebou, ta se rozjela a narvala mi to do boku, kde jsem měl mimino. Proč to ten vůl dělal, když viděl že je na zemi zrcadlo? Další nehody, kvůli kterejm jsme tam čekali se odehrály na Ještědu, kde bourali další přivandrovalí lyžaři. Nechci nijak kategorizovat, že všichni pražáci neuměj jezdit, a všichni liberečáci ano, ale fakt je, že drtivou většinu nehod v kraji v zimním období způsobí Áčka, nebo možná ještě horší ESka..

Odesláno (upraveno)

No když to říkáš...

...ale já to tak nemyslel. Třeba já jsem čekal tři hodiny kvůli tomu, že blbeček s VW T4 to na rovince na parkovišti MUSEL roztáhnout aspoň na 40, a pak se divil, že když šlápnul na brzdy, tak to jelo jak sáně. Narval ženskou před sebou, ta se rozjela a narvala mi to do boku, kde jsem měl mimino. Proč to ten vůl dělal, když viděl že je na zemi zrcadlo? Další nehody, kvůli kterejm jsme tam čekali se odehrály na Ještědu, kde bourali další přivandrovalí lyžaři. Nechci nijak kategorizovat, že všichni pražáci neuměj jezdit, a všichni liberečáci ano, ale fakt je, že drtivou většinu nehod v kraji v zimním období způsobí Áčka, nebo možná ještě horší ESka..

Ty bejku. Nemáš mít náhodou pauzu ? :D

P.S. Jiné než Áčkové a eSkové reg. zn. jsem nikdy neměl (když si odmyslím zahraniční intermezzo), takže si budeme na příštím severským srazu asi povídat nejen o hodinkách. :angry:

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Nechci nijak kategorizovat, že všichni pražáci neuměj jezdit, a všichni liberečáci ano, ale fakt je, že drtivou většinu nehod v kraji v zimním období způsobí Áčka, nebo možná ještě horší ESka..

Máš oficiální statistiku? Jinak je to jenom plkání. Je oblíbený kopnout si do pražáků, vždycky to spojí celej zbytek národa :)
Odesláno

Ty bejku. Nemáš mít náhodou pauzu ? :D

P.S. Jiné než Áčkové a eSkové reg. zn. jsem nikdy neměl, takže si budeme na srazu asi povídat nejen o hodinkách. :angry:

To víš, člověk příjde vyřídit SZ, na chvíli se začte, zjistí že nic novýho, něco napíše, někdo se rozčílí a furt dokola..

Máš oficiální statistiku? Jinak je to jenom plkání. Je oblíbený kopnout si do pražáků, vždycky to spojí celej zbytek národa :)

Oficiální statistiku nemám, jenom to co mi říkali policajti.

No nic, nechci nikoho rozčilovat, tak zas čus.

Odesláno

To víš, člověk příjde vyřídit SZ, na chvíli se začte, zjistí že nic novýho, něco napíše, někdo se rozčílí a furt dokola..

Jo máš recht. O hodinkách nic, tak tu mlátíme prázdnou slámu čím dál tím častěji.

Tak se těším na sraz. ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...