Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Romane, líbí se mi Tvoje kérka. Je tak rafinovaná, nenápadná, né jako jiný, když si potetuje celé lejtko.

děkuju, mám šikovného kluka na kreslení. Je to :angel: kuk Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska mě potěšilo, že jsem ve svém HD2 úspěšně přeinstaloval WM 6.5 na Androida 4.0. Sice to trvalo 4 hodiny a v jednu chvíli se dalo zařízení použít maximálně jako svítilna, ale šlape to. A docela rychle!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tomáš Drahoňovský

Všechno nejlepší Tomáši:

http://www.super.cz/12684-nejfesnejsi-moderator-zprav-do-toho-prastil-za-manzelku-si-vzal-tuhle-krasnou-zrzku.html

Jen nějak jení vidět co to máš na ruce..

predpokladam, ze Junghans Mega, aby to sladil s tema teniskama.. Tome, Tome, zenit se v keckach :(

Tyvole, oblek a fialový plátěnky k tomu. Mno nic, ale příště Tome neexperimentuj:)

Vy jste fšeci takové konzervy... :D (jako já)

Edit: každopádně Tomáši gratuluji! není nad to, poučit se praxí :lol2:

Tomáši nenech si tím svobodným závistivcem, co se zmohl maximálně na rolády, zkazit náladu :-))

A jinak ano - podle tvaru to budou Junghansky :-) Tj. navíc je tam ten oblek - hodinky a boty jsou správně :-)

Omlouvam se za pozdni reakci, ale ja si to precetl az ted! Diky panove za prani! Jsou to opravdu Junghans Mega, koupil jsem si je specialne, aby byl na svatbe nejaky rozruch:) Stejne tak, jako conversky. A propos, nevesta mela ruzove, jen to na fotkach nebylo moc videt. Konzervativce samozrejme chapu, ale ja jsem obcas rad za pankace:) My s manzelkou oba...

Odkaz ke komentáři

Omlouvam se za pozdni reakci, ale ja si to precetl az ted! Diky panove za prani! Jsou to opravdu Junghans Mega, koupil jsem si je specialne, aby byl na svatbe nejaky rozruch:) Stejne tak, jako conversky. A propos, nevesta mela ruzove, jen to na fotkach nebylo moc videt. Konzervativce samozrejme chapu, ale ja jsem obcas rad za pankace:) My s manzelkou oba...

Tomáši, zvlášť na obrazovce vypadáš, jak pogujucí týpek. Jen to číro si tak nezčesávej, ale zvedni ho a geluj dál...:-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...