Návštěvník Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 (upraveno) Romane, líbí se mi Tvoje kérka. Je tak rafinovaná, nenápadná, né jako jiný, když si potetuje celé lejtko. děkuju, mám šikovného kluka na kreslení. Je to kuk Upraveno 26. června 2012 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 upřímně Romiku, takových dobrých 20 kil si tě na kole nedovedu představit... a jinak pěkná lejtka, žiletka, voskové pásky nebo depilační krém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Konečne od dnes dovolenka................................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stampee Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Koukam ze masna v Knezmoste je docela proflakla ja ji objevil nedavno a maji super skvarkovou pomazanku mimo jiné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Fedex a jeho tenis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Dneska mě potěšilo, že jsem ve svém HD2 úspěšně přeinstaloval WM 6.5 na Androida 4.0. Sice to trvalo 4 hodiny a v jednu chvíli se dalo zařízení použít maximálně jako svítilna, ale šlape to. A docela rychle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Dneska mě ve škole kam jsem potřeboval zajít potkal kluk tak 10-12 let a pochválil mi hodinky, to se mi teda ještě nestalo:) Asi ho zaujala oranžáda:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Dneska jsem vykousl na aukru zadni efekty i ze stojany k domacimu kinu harman/kardon ve stavu 1A za symbolickych 1800,-, takova nabidka se neodmita :-). (akorat mi z mobilu nejde vlozit obrazek sakra ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 novej Dallas. az do chvile, nez muj jmenovec promluvil, sem si rikal WTF? A pak prisla nirvana to je lepsi jak tantrickej sex, dyt ja cekal vic, jak patnact let. neco jako Rambo IV, doufam, ze to dalsima dilama nedokoni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Všechno nejlepší Tomáši: http://www.super.cz/12684-nejfesnejsi-moderator-zprav-do-toho-prastil-za-manzelku-si-vzal-tuhle-krasnou-zrzku.html Jen nějak jení vidět co to máš na ruce.. predpokladam, ze Junghans Mega, aby to sladil s tema teniskama.. Tome, Tome, zenit se v keckach Tyvole, oblek a fialový plátěnky k tomu. Mno nic, ale příště Tome neexperimentuj:) Vy jste fšeci takové konzervy... (jako já) Edit: každopádně Tomáši gratuluji! není nad to, poučit se praxí Tomáši nenech si tím svobodným závistivcem, co se zmohl maximálně na rolády, zkazit náladu :-)) A jinak ano - podle tvaru to budou Junghansky :-) Tj. navíc je tam ten oblek - hodinky a boty jsou správně :-) Omlouvam se za pozdni reakci, ale ja si to precetl az ted! Diky panove za prani! Jsou to opravdu Junghans Mega, koupil jsem si je specialne, aby byl na svatbe nejaky rozruch:) Stejne tak, jako conversky. A propos, nevesta mela ruzove, jen to na fotkach nebylo moc videt. Konzervativce samozrejme chapu, ale ja jsem obcas rad za pankace:) My s manzelkou oba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2012 Omlouvam se za pozdni reakci, ale ja si to precetl az ted! Diky panove za prani! Jsou to opravdu Junghans Mega, koupil jsem si je specialne, aby byl na svatbe nejaky rozruch:) Stejne tak, jako conversky. A propos, nevesta mela ruzove, jen to na fotkach nebylo moc videt. Konzervativce samozrejme chapu, ale ja jsem obcas rad za pankace:) My s manzelkou oba... Tomáši, zvlášť na obrazovce vypadáš, jak pogujucí týpek. Jen to číro si tak nezčesávej, ale zvedni ho a geluj dál...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2012 (upraveno) Potěšilo mě, že mám zpátky Thinkpad, takže můžu konečně zahodit Macbook Air. Upraveno 28. června 2012 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2012 pro Tomáše D.: no tak teda gratuluji. všimnul jsem si toho před pár dny, tak když už se gratuluje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2012 Lukáš Rosol a Itálie, která ukázala germánům jak se hraje fotbal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Fotbal mě taky potěšil. U toho druhýho gólu Balotelliho jsem se i juchnul jaká to byla akce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Potěšilo mě, že mám zpátky Thinkpad, takže můžu konečně zahodit Macbook Air. Mně by taková výměna přiměla spíš psát do vlákna "co mě totálně vytočilo do ruda" :-) Ale je fajn, že jsou lidi různý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Že jsem dnes udělal zkoušky na vyhlášku 50 . Byl jsem mimo obor 12 let a měl jsem dost hrachy......už nemusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Myslíš tuhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 jj, něco takového Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Potěšil mě prostý fakt, že je pátek relativně brzo, já právě ukončil 14dní "total chaos" režimu a teď píšu z Jičína, kde jsem snad poprvé v životě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky