Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 Že jsem se během dovolené stal spolumajitelem firmy, kde pracuju :-) Není to teda kdovíjaká hitparáda, ale lepší než najít na stole padáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 Gratuluji Plevo, firemní akcie místo bonusu, hmm... povídá se, že dva borci z ČEZu, ňákej Martin a ňákej Roman, na tom vydělali majlant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 To není místo bonusu. Ale v porovnání s těma dvěma (nebo i s mým šéfem) jsou to jen drobty. To je úplně jiné hřiště :-) Ale jak říkám - lepší než drátem do oka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 dobře ty! bonusy i akcie, jen se tuž a pilně přikupuj a třeba jednoho dne rozkolísáš misky vah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 To není místo bonusu. Ale v porovnání s těma dvěma (nebo i s mým šéfem) jsou to jen drobty. To je úplně jiné hřiště :-) Ale jak říkám - lepší než drátem do oka. Velká gratulace, pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 Že jsem se během dovolené stal spolumajitelem firmy, kde pracuju :-) Není to teda kdovíjaká hitparáda, ale lepší než najít na stole padáka. Gratulace - může mít z této skvělé zprávy radost i prostý lid...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 Hlavně ten. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 V tom případě jsem radostí bez sebe. Tak koukej prohnat balkánu pérka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 http://www.potravinynapranyri.cz/Search.aspx paráda - když si to rozfiltrujete podle marketů a druhu nebezpečí, tak je z toho docela dobrej horor -- he he Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Neposlouchej furt to radio ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Kalibr 6R15 v Seikách mi od něděle udělal +- 0s. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 http://www.potraviny....cz/Search.aspx paráda - když si to rozfiltrujete podle marketů a druhu nebezpečí, tak je z toho docela dobrej horor -- he he Díky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 (upraveno) Mě dnes potěšil zítřek, kdy černé koule vyjíždějí za kulturou do Capitolu, takže pozor Praho, widle se blíží... Ať žije Ajn Kessel Buntes roku s jeho hlavním Brusičem z východního šóru. Upraveno 10. července 2012 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2012 Potesil me zas a znovu system Brodit co mam v aute... Pokazdy s novym telefonem je nom koupim novej adapter na drzak a je po starostech. Fakt spica... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2012 Včera v posteli se mi zastejsklo po dobrodružství a napadlo mě třeba přejet z Thajska do Kambodže na zapůjčené motorce (Thajsko a Kambodža je můj dětský sen ) Není nad to mít dobré kamarády, po ranních telefonátech jsme 4, o víkendu bude schůze, udělá se plán a příští týden kupujeme letenky Tak to mě potěšilo moc" Jednomu volám, v telefonu rachot a říkám, kde seš vole a on že v Gruzii na enduru, říkám, napadlo mě Thajsko na motorkách, pojedeš? A on, na 100% yes a teď už neotravuj, musím řídit Pohoda" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2012 Včera v posteli se mi zastejsklo po dobrodružství a napadlo mě třeba přejet z Thajska do Kambodže na zapůjčené motorce (Thajsko a Kambodža je můj dětský sen. Není nad to mít dobré kamarády, po ranních telefonátech jsme 4, o víkendu bude schůze, udělá se plán a příští týden kupujeme letenky Tak to mě potěšilo moc" Jednomu volám, v telefonu rachot a říkám, kde seš vole a on že v Gruzii na enduru, říkám, napadlo mě Thajsko na motorkách, pojedeš? A on, na 100% yes a teď už neotravuj, musím řídit. Pohoda" dtto... ...a pak jsem se probudil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2012 dtto... ...a pak jsem se probudil. To bych dal do sekce, Co mě právě naštvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2012 Balíček od Horheho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 Ani ne tak mne, ale hlavně synka.....k svátku + za vízo dostal Sony PSP.....po týdnu se ovšem konzole rozbila, přestala načítat hry. Dnes sms zpráva z obchodu, že kus vyměněn za nový, že závada byla neopravitelná......tak jsem tam zašel, vyzvedl a , zítra, až synek přijede od babičky, bude opět "pařit".....do telefonu hulákal nadšením..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 Tříměsíční dcera a její smích, když jsem přišel domů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky