Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník J. V. Pleva

To není místo bonusu. Ale v porovnání s těma dvěma (nebo i s mým šéfem) jsou to jen drobty. To je úplně jiné hřiště :-) Ale jak říkám - lepší než drátem do oka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera v posteli se mi zastejsklo po dobrodružství a napadlo mě třeba přejet z Thajska do Kambodže na zapůjčené motorce (Thajsko a Kambodža je můj dětský sen :oneeyed02: )

Není nad to mít dobré kamarády, po ranních telefonátech jsme 4, o víkendu bude schůze, udělá se plán a příští týden kupujeme letenky :D Tak to mě potěšilo moc" Jednomu volám, v telefonu rachot a říkám, kde seš vole a on že v Gruzii na enduru, říkám, napadlo mě Thajsko na motorkách, pojedeš? A on, na 100% yes a teď už neotravuj, musím řídit :gora: Pohoda"

post-364-079272200 1341996874.jpg

Odkaz ke komentáři

Včera v posteli se mi zastejsklo po dobrodružství a napadlo mě třeba přejet z Thajska do Kambodže na zapůjčené motorce (Thajsko a Kambodža je můj dětský sen. Není nad to mít dobré kamarády, po ranních telefonátech jsme 4, o víkendu bude schůze, udělá se plán a příští týden kupujeme letenky :D Tak to mě potěšilo moc" Jednomu volám, v telefonu rachot a říkám, kde seš vole a on že v Gruzii na enduru, říkám, napadlo mě Thajsko na motorkách, pojedeš? A on, na 100% yes a teď už neotravuj, musím řídit. Pohoda"

dtto...

...a pak jsem se probudil.

Odkaz ke komentáři

Ani ne tak mne, ale hlavně synka.....k svátku + za vízo dostal Sony PSP.....po týdnu se ovšem konzole rozbila, přestala načítat hry. Dnes sms zpráva z obchodu, že kus vyměněn za nový, že závada byla neopravitelná......tak jsem tam zašel, vyzvedl a , zítra, až synek přijede od babičky, bude opět "pařit".....do telefonu hulákal nadšením..... :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...