sibirnaya Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 tak jeste zkus cafe era na zemedelske (http://www.eracafe.cz/) a avia cafe restaurant (http://www.aviacafe.cz/nase-kuchyne) ... nebo bistro franz (http://www.bistrofranz.cz/) cafe era je zoufaly, obsluha mdla a jidlo nic moc. avia je dobra a levna, o tom nemuze byt sporu. moje domovska restaurace je Don Miguel's, tam uz byl taky jeden brnenskej sraz.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 (upraveno) že jsem přežil dnešek na D 1 ....na Brno a zpět...co tam se dělo....... Upraveno 25. července 2012 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 že jsem přežil dnešek na D 1 ....na Brno a zpět...co tam se dělo....... Povídej, přeháněj! Jinak jsem rád, že jsi zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 cafe era je zoufaly, obsluha mdla a jidlo nic moc. avia je dobra a levna, o tom nemuze byt sporu. moje domovska restaurace je Don Miguel's, tam uz byl taky jeden brnenskej sraz.. Don Miguels je vybornej, krome srazu jsem tam jeste parkrat byl a pokazde basta. Avia je dobra, funkcionalismus i prostredim a neokazalosti, ceny mirne a jidlo vyborne. Era cafe mam osobne naopak taky rad, jednak se mi tam libi (trio Zemanka, Era, Avia je moje oblibene) a i jidlo mi chutnalo. Steaky delaji dobre u Billa, ale prostredi je spis syrove. Maji druhou hospodu v Komine a taky to neni spatny. A z dalsich mist ze srazu jsem si oblibil i Empire nahore v Rozkvetu, kuchyne taky bez pripominek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Já nikam nešel No...ráno, cestou do Brna ( Vyškova ) jedna kolona před bouračkou + jsem se taky málem vymlel, když jsem předjížděl kamion ( Litevec) , který bez blinkru, když jsem byl na jeho úrovni, najednou vjel do levého pruhu. Zahamoval jsem, neměl jsem moc prostoru dělat něco jiného, voda mne začala stahovat do hodin...no taktak jsem to vymanévroval. Cestou z Vyškova do Rosic dvě kolony, z toho ta druhá opět hnusná bouračka ( auto na boku, druhé na svodidlech ) a potom, z Rosic do Jihlavy jsem stál hoďku a půl v koloně.....jelo okolo mne pět sanitek, hasiči....asi něco ošklivého. Na firmě mi pak poudali, že prej olej na dálnici a nějaká bouračka. Tolik bezohlednosti, jako dnes, jsem ale fakt už dlouho neviděl.....chčije jako kráva, není vidět a přesto spousta lidí bez světel ( nebo jen na denní světla ), neuberou....150 Km a víc.....lepí se na zadek......myškujou..... Já vím, může mi tu někdo napsat, že já, jako agresivní člověk, mám co povídat.....na silnice jsem ale agresivní jen k těm, kteří si to zaslouží a nikdy ne v autě (tzn. když vylezu ).....nikdy bych se na nikoho nelepil, nevybržďoval....takovéhle manévry může vždy ( a z pravidla odnese ) odnést někdo nevinej..... Celkem nechápu, co lidi vede k takové jízdě. Že někdo předjíždí v koloně v odstavném pruhu, nebo si to zkracuje třeba přes pumpu, to mne nechává klidným. Že někdo blokuje sanitku, to už moc ne...... Rozhodně to neberte, prosím, jako pokus o vyvolání flame, každej máme svou hlavu a svůj pohled na věc. Ale když jsem to dnes sledoval...divím se, že někteří jezděj, jak jezděj. A ještě mají třeba v autě děti.....to mi hlava prostě nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 cafe era je zoufaly, obsluha mdla a jidlo nic moc. avia je dobra a levna, o tom nemuze byt sporu. moje domovska restaurace je Don Miguel's, tam uz byl taky jeden brnenskej sraz.. Era mě taky celkem zklamala, jinak já si ted oblíbil la bouche, ceny měníček v poměru k porci a hlavně kvalitě jsou nepřekonatelný s nejen obědy jsou stojí za to, + obsluha která nedělá chyby a vyhrazené parkování. Tolik bezohlednosti, jako dnes, jsem ale fakt už dlouho neviděl.....chčije jako kráva, není vidět a přesto spousta lidí bez světel ( nebo jen na denní světla ), neuberou....150 Km a víc.....lepí se na zadek......myškujou..... Já vím, může mi tu někdo napsat, že já, jako agresivní člověk, mám co povídat.....na silnice jsem ale agresivní jen k těm, kteří si to zaslouží a nikdy ne v autě (tzn. když vylezu ).....nikdy bych se na nikoho nelepil, nevybržďoval....takovéhle manévry může vždy ( a z pravidla odnese ) odnést někdo nevinej..... Celkem nechápu, co lidi vede k takové jízdě. Že někdo předjíždí v koloně v odstavném pruhu, nebo si to zkracuje třeba přes pumpu, to mne nechává klidným. Že někdo blokuje sanitku, to už moc ne...... Rozhodně to neberte, prosím, jako pokus o vyvolání flame, každej máme svou hlavu a svůj pohled na věc. Ale když jsem to dnes sledoval...divím se, že někteří jezděj, jak jezděj. A ještě mají třeba v autě děti.....to mi hlava prostě nebere. Evidentně jsem se dnes oba pohybovali po stejných silnicích, a samozřejmě blokování sanitek nebo vybrždování je prasečina největší. Ale jen na té dalnici jsem si říkal že to lepení a podjížění někdy začínám chápat.. On každý jede v levém pruhu i když v něm nemá co dělat, a někteří v těch 150km/h vidí a můžou tak jet a třeba i proto že investovali do dobrých gum atd. Já právě na Vyškov dnes celou dobu telefonoval (handsfree) a proto jsem jel celkem pomalu, max těch 130km/h a většinu cesty v pravém pruhu a i tak jsem s pár dalšími byl rychlejší než celý levý pruh protože v něm jel každý 120 a odmítali uhnout, takže ano ti piráti se tam propletli a jeli si vklidu bez používání brzd plynule dál. Narozdíl od levého pruhu kde byl co chvilku nějáký problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Však v poho.....jak píšu, nejde mi o flame....já taky nerozumím tomu, když někdo brzdí levej pruh. Ale to, co se tam dnes občas dělo, to mi prostě hlava nebrala. V největší průtrži jet metr od sebe.....kličkovat.....myškovat.....tomu prostě nerozumím. Však co víc nachvátáš, jestli jedeš 110, nebo 150 Km/h.....pár minut ???? Víc rozhodně ne. A v tom počasí.....mlhovku měl rozsvícenou málokdo, dost aut ( a i třeba autobusů ) nesvítilo vůbec...... A na Vyškov.....jak je za Brnem to stažení do protisměru ( až ke sjezdu na Vyškov, prvnímu ), do jednoho pruhu, tam na mne blikal, svítil dálkovejma a troubil nějakej DEBIL v Audině......kam jsem mu tam asi tak měl uhnout ???? Přede mnou kolona aut jedoucí maximálně 80 Km/h a tenhle BLB se mínil potento......to jsem taky nepochopil a doteď nechápu. To to jako chtěl takhle dělat s každým před sebou ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Já nikam nešel No...ráno, cestou do Brna ( Vyškova ) jedna kolona před bouračkou + jsem se taky málem vymlel, když jsem předjížděl kamion ( Litevec) , který bez blinkru, když jsem byl na jeho úrovni, najednou vjel do levého pruhu. Zahamoval jsem, neměl jsem moc prostoru dělat něco jiného, voda mne začala stahovat do hodin...no taktak jsem to vymanévroval. Cestou z Vyškova do Rosic dvě kolony, z toho ta druhá opět hnusná bouračka ( auto na boku, druhé na svodidlech ) a potom, z Rosic do Jihlavy jsem stál hoďku a půl v koloně.....jelo okolo mne pět sanitek, hasiči....asi něco ošklivého. Na firmě mi pak poudali, že prej olej na dálnici a nějaká bouračka. Tolik bezohlednosti, jako dnes, jsem ale fakt už dlouho neviděl.....chčije jako kráva, není vidět a přesto spousta lidí bez světel ( nebo jen na denní světla ), neuberou....150 Km a víc.....lepí se na zadek......myškujou..... Já vím, může mi tu někdo napsat, že já, jako agresivní člověk, mám co povídat.....na silnice jsem ale agresivní jen k těm, kteří si to zaslouží a nikdy ne v autě (tzn. když vylezu ).....nikdy bych se na nikoho nelepil, nevybržďoval....takovéhle manévry může vždy ( a z pravidla odnese ) odnést někdo nevinej..... Celkem nechápu, co lidi vede k takové jízdě. Že někdo předjíždí v koloně v odstavném pruhu, nebo si to zkracuje třeba přes pumpu, to mne nechává klidným. Že někdo blokuje sanitku, to už moc ne...... Rozhodně to neberte, prosím, jako pokus o vyvolání flame, každej máme svou hlavu a svůj pohled na věc. Ale když jsem to dnes sledoval...divím se, že někteří jezděj, jak jezděj. A ještě mají třeba v autě děti.....to mi hlava prostě nebere. já to slyšel v rádiu, bylo to ještě mnohem výživnější. Nebyl to totiž olej ale tuk a vnitřnosti z kafilérie, takže dobrá šmakuláda. Prý to klouzalo tak že tam hasiči skoro nemohli dojet. Zdá se že na tom makali skoro celý den. Bohužel zprávy v televizi jsem neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 no ještě lepší...asi půjdu někam zapálit svíčku Nějakýho humusu u krajnice jsem si všimnul....pár hromádek po cca 20-ti metrech......ale vzhledem k tomu, že jsem v té koloně byl hoďku a půl, tak už tam nic jiného nebylo. jen hasiči....kucí ušatí....s nima teď hodně spolupracuju a vím, že to nemaj lehký. Klóbrc dolů před prací, co dělaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Hlavně že jste zpátky chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 U nás se tomu říká soud. ja jsem to taky pochopil a taky mi to prislo vtipny soud by byla asi i o dost rychlejsi cesta :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Však v poho.....jak píšu, nejde mi o flame....já taky nerozumím tomu, když někdo brzdí levej pruh. Ale to, co se tam dnes občas dělo, to mi prostě hlava nebrala. V největší průtrži jet metr od sebe.....kličkovat.....myškovat.....tomu prostě nerozumím. Však co víc nachvátáš, jestli jedeš 110, nebo 150 Km/h.....pár minut ???? Víc rozhodně ne. A v tom počasí.....mlhovku měl rozsvícenou málokdo, dost aut ( a i třeba autobusů ) nesvítilo vůbec...... A na Vyškov.....jak je za Brnem to stažení do protisměru ( až ke sjezdu na Vyškov, prvnímu ), do jednoho pruhu, tam na mne blikal, svítil dálkovejma a troubil nějakej DEBIL v Audině......kam jsem mu tam asi tak měl uhnout ???? Přede mnou kolona aut jedoucí maximálně 80 Km/h a tenhle BLB se mínil potento......to jsem taky nepochopil a doteď nechápu. To to jako chtěl takhle dělat s každým před sebou ???? No to už jsem taky zažil, stál jsem v Brně v koloně a blikal na mě takhle frajer v golfu, když jsem vylezl tak jen pičoval skrz zavřené okýnko a nevím do ted o co mu šlo. Vzhledem k tomu že vážím 50kg i s postelí tak jsem usoudil že to byl hrdina:D A právě v těch zůženích at už u Vyškova nebo i co bylo na Prahu jsem to už pozoroval taky. Nechápu no. A k té D1 na Prahu tak prý to byl nějáký vylitý bordel z kafilerky. To musel být v tom dešti celkem masakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 ja jsem to taky pochopil a taky mi to prislo vtipny soud by byla asi i o dost rychlejsi cesta :D Mně to tvoje opsání přišlo takový vzletný, něco jako "kosmetička podlahových krytin". Tak teď ještě pohlídat, aby ta propustka nebyla jen jednosměrná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 (upraveno) je to sice reklama, ale ta banka je tam tak nepodstatná, že to to video nijak neruší, rozlil se po mě úžasný pocit, tak se to třeba bude líbit http://www.youtube.com/watch_popup?v=GBaHPND2QJg&feature=youtu.be A ještě jedno video, flinta na zabíjeni much, to mě fakt pobavilo:smile_anim: :smile_anim: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-oYl-Lm9a6U Upraveno 26. července 2012 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Tado, doufám, žes ji nepicnul, to bys mě n....l... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Nene, je živá Já mám zvěř rád a ona mne, jinak bych se tak blízko nikdy nedostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 cafe era je zoufaly, obsluha mdla a jidlo nic moc. avia je dobra a levna, o tom nemuze byt sporu. moje domovska restaurace je Don Miguel's, tam uz byl taky jeden brnenskej sraz.. era byla dobra ze zacatku, kdy na ten spolek dohlizel Goth (Kastelan), pak dohlizet prestal a bylo to zoufaly, pak to spolek zapichnul a Era je zase pod Gothem a zase je vynikajici. V Don Miquel sem snad nikdy ani nebyl, argentiskej steak me moc casto nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 (upraveno) do miguela bych na steak nesel, steak v brne bud bill, borgo nebo il mercato. ale maj tam dobry burrito, fajitas a vselike mexicke pochutiny.. a samozrejme tequilu edit: a dost dobre nechapu, kdyz se tak casto pohybujes po brne, jaktoze si neracil prenest sve ctene pozadi na lokalni sraz Upraveno 27. července 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 do miguela bych na steak nesel, steak v brne bud bill, borgo nebo il mercato. ale maj tam dobry burrito, fajitas a vselike mexicke pochutiny.. a samozrejme tequilu edit: a dost dobre nechapu, kdyz se tak casto pohybujes po brne, jaktoze si neracil prenest sve ctene pozadi na lokalni sraz pozadi ma ten problem, ze se musi kazdej vecer dostat autem jeste 25 km smer jih od Brna ...ale uz dlouho si rikam, ze tuhle chybu musim nekdy napravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky