long Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Tohle dnes a včeraTři měli více jak 9 kg a jeden osm a půl. Jo ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 to ze mas prachy jeste neznamena, ze mas vkus Tak tato věta mně dneska fakt potěšila... ...nic proti gasovi ani sibiřovi......ale tak nějak všeobecně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Potěšilo mě, že 280 fungl nových koníků v docela líbivém balení se dá koupit už za cenu pěti slušných horských kol http://www.autoforum.cz/bleskovky/opel-astra-opc-2012-v-cesku-za-pohadkovou-cenu-o-220-tisic-levneji-nez-v-nemecku/ Hlavně aby to zatáčelo, ale s tou cenovkou rozhodně zajímavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Tu bude zatacet I kdyz nechces. Pridas plyn a pojedes doleva. Torgue steer jak prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Tu bude zatacet I kdyz nechces. Pridas plyn a pojedes doleva. Torgue Torque steer jak prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Tu bude zatacet I kdyz nechces. Pridas plyn a pojedes doleva. Torgue steer jak prase. S tim se u takovyho auta pocita. Mel jsem Focus RS MkI, kterej tim byl proslulej, a zase tak hrozny to nebylo. Holt clovek aspon poradne drzel volant . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 (upraveno) Dal bych mu šanci... podle Topgearu to nebude takový děs běsA jelikož exteriér a interiér nového Focusu vypadá tak jak vypadá ... sám jsem překvapený, nikdy předtím bych na Opel OPC nepomyslel ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. srpna 2012 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oloušek Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Potěšil mne skvělý výlet na Borůvkobraní a koncert Richarda Krajča. Olie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 To co vidím je Seiko Samurai nebo blbě vidím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Nebyla ty jsi před operací můj spolužák Marek Duda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oloušek Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 To co vidím je Seiko Samurai nebo blbě vidím? Vidíš skvěle, dneska na ně bylo počasí i chuť. Olie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Ze jsem na diskotece a parket je plny slecen:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Ze jsem na diskotece a parket je plny slecen:-) Tak proc si hrajes s mobilem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Tak proc si hrajes s mobilem ? Jsem mel jeste malo vypito a taky jsem to chtel oznamit,kdyby chtel nekdo dojit:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Jsem mel jeste malo vypito a taky jsem to chtel oznamit,kdyby chtel nekdo dojit:-) Ty jsi se chtěl rozdělit? To je milé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Ty jsi se chtěl rozdělit? To je milé Samozrejme:-).akorat nevim jestli na zaklade te me zpravy,se to tam pak casem zacalo jaksi hemzit chlapama:-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Dnes jsem zkoušel nějáké novinky na cesty, tak jsem celý den běhal po lese" Potkal jsem asi deset hadic, nedávno je u nás vysazovali a mezi tím i tohoto celkem velkýho krasavce, asi zrovna něco papal, jelikož měl držku od krve A co mě potěšilo? No hlavně to, že mě žádnej nekousnul , protože, já se jich bojím jak čert kříže" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 (upraveno) Dnes jsem zkoušel nějáké novinky na cesty, tak jsem celý den běhal po lese" Potkal jsem asi deset hadic, nedávno je u nás vysazovali a mezi tím i tohoto celkem velkýho krasavce, asi zrovna něco papal, jelikož měl držku od krve A co mě potěšilo? No hlavně to, že mě žádnej nekousnul , protože, já se jich bojím jak čert kříže" Jé, hadice, paráda to já byl na dvorku a potkal akorát tak pavouka, jak si kadí na večeři.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. srpna 2012 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Jé, hadice, paráda to já byl jenom na dvorku a potkal pavouka, jak si kadí na večeři.. Ježiši kriste, to budou dneska zase sny Hadice a pavouci, to je moje velká slabina, aspoň ale vím proč, obojí už mě párkrát pokousalo" V životě bych jim neublížil, ale ať se radši drží dál ode mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Dnes jsem zkoušel nějáké novinky na cesty, tak jsem celý den běhal po lese" Potkal jsem asi deset hadic, nedávno je u nás vysazovali a mezi tím i tohoto celkem velkýho krasavce, asi zrovna něco papal, jelikož měl držku od krve A co mě potěšilo? No hlavně to, že mě žádnej nekousnul , protože, já se jich bojím jak čert kříže" Co je to zač?Není to zmiják? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky