Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Mě dnes potěšilo, že jsem začal sekat, mladá zvědavá, že jí to mám prej půjčit a tak se jí to zalíbilo, že posekala celou zahradu :smile_anim: Tak jsem si sednul s mladým, otevřel pívo po sedmidenním půstu, no a nastala těžká pohoda :guitar: Nemělo by to tak být? :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konečně jsem se odhodlal koupit fm transmitter,ať pořád nemusím tahat do auta CDčka a furt přepalovat,tak snad to bude fungovat!Pořád to vyjde 20x levněj,než autorádio na USB,navíc to lze využít i v práci,místo rádia:-)

Tak to jsem zahodil po měsíci, furt se mi tam cpaly různý stanice.No nebylo to ono a ještě k tomu malej displej :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

Mě dnes potěšilo, že jsem začal sekat, mladá zvědavá, že jí to mám prej půjčit a tak se jí to zalíbilo, že posekala celou zahradu :smile_anim: Tak jsem si sednul s mladým, otevřel pívo po sedmidenním půstu, no a nastala těžká pohoda :guitar: Nemělo by to tak být? :D

potřeboval bych jí půjčit na sobotu... :D

Odkaz ke komentáři

Tak to jsem zahodil po měsíci, furt se mi tam cpaly různý stanice.No nebylo to ono a ještě k tomu malej displej :crying_anim02:

Vzal jsem na zkousku za par kacek,at vim,co od toho ocekavat.taky dost zalezi i na pristroji,obzvlast velikost displeje je dle toho,co si koupis,ale pokud by se tam cpaly furt nejake stanice a rusilo to,tak to dopadne jak u tebe.ale myslim,ze to je i o dobre zvolene frekvenci,kdy okolo dane frekvence nic neni na blizku,ale nevim,uvidime jaka bude praxe.

Odkaz ke komentáři

Potěšilo mě, že jsem poprvé v životě sám měnil řemen a s pomocí vystěžejkovače, který jsem dostal jako dárek při nákupu řemene u jedné nejmenované firmy se mi to povedlo bez větších problémů :-)

A moc mě potěšil nový světlě hnědý RIOS 1931, který jsem tam zakoupil, který mým Steinům tak sluší :-)

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři

že jsem dnes nemusel do práce

že bylo krásně

že jsem se vydatně zrakvil na kole a přežil jsem to jak já tak i kolo

bike + voda + kyslík = relax

Upraveno uživatelem Duke650
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...