Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

mě potěšilo, že jsi si na mě vzpoměl /tedy doufam že to bylo na mě/

A na koho jinyho chlapiku, vzdyt jsme ve virtualni hospode nejcasteji:-} Jinak hosi, tady je to luxus, ranni plavani s delfiny, odpo blbnuti se 150 let starymi zelvami a vecer hektolitry piva a malibu, Zanzaibar je proste raj na zemi" Kdyby na me doma necekali moje lasky, tak tady zazadam o az?l" U nas si prej uz nedate ani vodku, jo? To je krach" Mejte se fajn"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A na koho jinyho chlapiku, vzdyt jsme ve virtualni hospode nejcasteji:-} Jinak hosi, tady je to luxus, ranni plavani s delfiny, odpo blbnuti se 150 let starymi zelvami a vecer hektolitry piva a malibu, Zanzaibar je proste raj na zemi" Kdyby na me doma necekali moje lasky, tak tady zazadam o az?l" U nas si prej uz nedate ani vodku, jo? To je krach" Mejte se fajn"

WoW! tak to zní jako ráj, užívej plnými doušky :)

Mě potěšilo, že když mám rýmečku a jsem předopovanej komerčními životabudiči, využil jsem toho i pro vybalování a našel v jedné z posledních krabic po stěhování obálku od Mistra. Druhé Vánoce...

post-3210-066981100 1348585450.jpg

Odkaz ke komentáři

Mě potěšilo, že když mám rýmečku a jsem předopovanej komerčními životabudiči, využil jsem toho i pro vybalování a našel v jedné z posledních krabic po stěhování obálku od Mistra. Druhé Vánoce...

Závidím a to normálně nedělám !

Odkaz ke komentáři

Našel jsi poklad??!!??

Ano, :)

Závidím a to normálně nedělám !

Kdybys věděl jak se těším, až pro ně najdu odpovídající místo ;)

Moje pravá ruka v bývalé práci byla jeho dlouholetou múzou, zážitky s ním jsou nepublikovatelné, nebo spíše jen slovy těžce vyjádřitelné..

Odkaz ke komentáři

Ano, :)

Moje pravá ruka v bývalé práci byla jeho dlouholetou múzou, zážitky s ním jsou nepublikovatelné, nebo spíše jen slovy těžce vyjádřitelné..

Za ten ručně nadepsaný dopis bych mu nějakou můzu také dohodil.

To je peklo, jelikož mám skoro nulovou šanci že by mi MISTR napsal. UF !

Odkaz ke komentáři

.... ty woe.... tichá závist....

Odkaz ke komentáři

A ja myslel ze je spis na silnejsi zensky.....

Odkaz ke komentáři

Ono mě to potěšilo vlastně už předevčírem a včera, ale ten pocit úlevy stále přetrvává, takže to sem můžu dát klidně i dnes. :)

Dokázal jsem se konečně rozhodnout a dal výpověď ve firmě, v které jsem byl v roce 1998 druhým (a zároveň prvním českým) zaměstnancem.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Ono mě to potěšilo vlastně už předevčírem a včera, ale ten pocit úlevy stále přetrvává, takže to sem můžu dát klidně i dnes. :)

Dokázal jsem se konečně rozhodnout a dal výpověď ve firmě, v které jsem byl v roce 1998 druhým (a zároveň prvním českým) zaměstnancem.

gratulace.. já se pokoušel o to samé.. i když se to nedotáhlo tak jsem si výrazně polepšil....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...