African Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 mě potěšilo, že jsi si na mě vzpoměl /tedy doufam že to bylo na mě/ A na koho jinyho chlapiku, vzdyt jsme ve virtualni hospode nejcasteji:-} Jinak hosi, tady je to luxus, ranni plavani s delfiny, odpo blbnuti se 150 let starymi zelvami a vecer hektolitry piva a malibu, Zanzaibar je proste raj na zemi" Kdyby na me doma necekali moje lasky, tak tady zazadam o az?l" U nas si prej uz nedate ani vodku, jo? To je krach" Mejte se fajn" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 A na koho jinyho chlapiku, vzdyt jsme ve virtualni hospode nejcasteji:-} Jinak hosi, tady je to luxus, ranni plavani s delfiny, odpo blbnuti se 150 let starymi zelvami a vecer hektolitry piva a malibu, Zanzaibar je proste raj na zemi" Kdyby na me doma necekali moje lasky, tak tady zazadam o az?l" U nas si prej uz nedate ani vodku, jo? To je krach" Mejte se fajn"WoW! tak to zní jako ráj, užívej plnými doušky Mě potěšilo, že když mám rýmečku a jsem předopovanej komerčními životabudiči, využil jsem toho i pro vybalování a našel v jedné z posledních krabic po stěhování obálku od Mistra. Druhé Vánoce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Mě potěšilo, že když mám rýmečku a jsem předopovanej komerčními životabudiči, využil jsem toho i pro vybalování a našel v jedné z posledních krabic po stěhování obálku od Mistra. Druhé Vánoce...Našel jsi poklad??!!?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 WoW! tak to zní jako ráj, užívej plnými doušky Mě potěšilo, že když mám rýmečku a jsem předopovanej komerčními životabudiči, využil jsem toho i pro vybalování a našel v jedné z posledních krabic po stěhování obálku od Mistra. Druhé Vánoce... Závidím a to normálně nedělám ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 Našel jsi poklad??!!??Ano, Závidím a to normálně nedělám !Kdybys věděl jak se těším, až pro ně najdu odpovídající místo Moje pravá ruka v bývalé práci byla jeho dlouholetou múzou, zážitky s ním jsou nepublikovatelné, nebo spíše jen slovy těžce vyjádřitelné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 Gougy valím bulvy. Mě dneska potěšila osobní návštěva mistra Zrna s předávkou řemenu a taky návštěva ve špitále u drahé polovičky. Je po operaci a vypadá lépe než před ní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 Ano, Kdybys věděl jak se těším, až pro ně najdu odpovídající místo Moje pravá ruka v bývalé práci byla jeho dlouholetou múzou, zážitky s ním jsou nepublikovatelné, nebo spíše jen slovy těžce vyjádřitelné.. Za ten ručně nadepsaný dopis bych mu nějakou můzu také dohodil.To je peklo, jelikož mám skoro nulovou šanci že by mi MISTR napsal. UF ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 WoW! tak to zní jako ráj, užívej plnými doušky Mě potěšilo, že když mám rýmečku a jsem předopovanej komerčními životabudiči, využil jsem toho i pro vybalování a našel v jedné z posledních krabic po stěhování obálku od Mistra. Druhé Vánoce... .... ty woe.... tichá závist.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 Kdybys věděl jak se těším, až pro ně najdu odpovídající místo Moje pravá ruka v bývalé práci byla jeho dlouholetou múzou, zážitky s ním jsou nepublikovatelné, nebo spíše jen slovy těžce vyjádřitelné.. A ja myslel ze je spis na silnejsi zensky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 A ja myslel ze je spis na silnejsi zensky..... :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 Takovej vážně hezkej článek a video.... Ač se mě to netýká tak mě to potěšilo až až. http://www.novinky.cz/koktejl/279824-silnicni-lupici-si-na-puste-ceste-pocihali-na-ridice-ale-tvrde-narazili.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čumil Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 Řádná dovolená ............................................mého šéfa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 Potěšil mě kamarád s prýma dárkem !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 Potěšil mě kamarád s prýma dárkem !!! No kamarád má príma vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 No kamarád má príma vkus To jsem rád, že to říkáš, já totiž tyto konkrétní Dominikány moc neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 velice příjemné setkání s p. Lubomírem Rysem zvaným též Čužák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 (upraveno) Ono mě to potěšilo vlastně už předevčírem a včera, ale ten pocit úlevy stále přetrvává, takže to sem můžu dát klidně i dnes. Dokázal jsem se konečně rozhodnout a dal výpověď ve firmě, v které jsem byl v roce 1998 druhým (a zároveň prvním českým) zaměstnancem. Upraveno 27. září 2012 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Ono mě to potěšilo vlastně už předevčírem a včera, ale ten pocit úlevy stále přetrvává, takže to sem můžu dát klidně i dnes. Dokázal jsem se konečně rozhodnout a dal výpověď ve firmě, v které jsem byl v roce 1998 druhým (a zároveň prvním českým) zaměstnancem. gratulace.. já se pokoušel o to samé.. i když se to nedotáhlo tak jsem si výrazně polepšil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Ve ctvrtek me velmi potesil, az dojal koncert FOKu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Dnes mě potěšil mikrosrázek a super pokec s členem Kdojinej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky