dissidentagressor Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Tak po včerejší návštěvě hospůdky jsem se ráno probudil a nebolí mě ani hlava ani žaludek a jsem ready Takže to snad dneska nějak přežiju a vydržím do večera na další návštěvu
mondeo2 Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 (upraveno) Dnešní návštěva u Bejrů Některé fotky by se měly zakázat. Upraveno 1. března 2013 uživatelem mondeo2
Gustaf Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Dnešní návštěva u Bejrů ty kráso...slintám.....to je na BAN
sureshot Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 ze som to o zastruhany chlp vsetko stihol, inak by som obohatil vlakno "co ma dnes nastvalo"
Honza.manta Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Dnešní návštěva u Bejrů Některé fotky by se měly zakázat. ty kráso...slintám.....to je na BAN Nahlásím to módům - to je na BAN minimálně do konce týdne, aby si příště rozmyslel nás takhle optickokulinářsky týrat! Teď mám právě zkažený zbytek víkendu a to jsem si myslel, že jsme kamarádi...
quest987 Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Dnešní návštěva u Bejrů no to me poser.. to je nadhera.
Jay Doll Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Nahlásím to módům - to je na BAN minimálně do konce týdne, aby si příště rozmyslel nás takhle optickokulinářsky týrat! Teď mám právě zkažený zbytek víkendu a to jsem si myslel, že jsme kamarádi... Taky jsem to nahlásil. Horhe takovýhle obázek patří do spoileru. Si představ, že člověk příjde z práce s tím, že vydrží ještě chvíli do večeře a pak vidí tuhle fotku. Takovej hlad jsem už dlouho nedostal. Zasloužíš fakt banána minimálně na tejden
Honza.manta Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Se stav, dame jelení klobasku:-)To se ti to nabízí, když přes víkend makám a pak už stejně nebude.
Horhe Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Hehe, vrátil jsem se z osvěžovny a jelení jsem sežral:-) Zbejvaj jenom čertovky, šunkový, taliány už jsem taky vdechnul, pak ty bůčky v různých úpravách:-)
kloubik Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Odesláno 2. března 2013 v pátek posláno, ve středu doručeno přes půl světa, poštovné bylo započtené už v cenové nabídce na hodinky a clo se mi nějak vyhnulo....sice jsem se dostal domů až dneska večer, ale o to víc jsem se těšil....uvidíme jak to bude vypadat uvnitř krabice, ale prozatímní dojem Higuchi služby na nejvyšší úrovni.
Gustaf Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Odesláno 2. března 2013 počasí...po 2 měsících konečně sluníčko. Tak jsem toho patřičně využil a začala nová sezona "Dřevo 2013"
marosh Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Odesláno 2. března 2013 Real-Barca:2-1 potěšil mě jen výsledek, hra nic moc.
Návštěvník Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Odesláno 2. března 2013 (upraveno) Úplně klidný den s děckama na horách. Ráno dlouhý spánek, potom lyže, dceři se dařilo na dětskývh závodech, po návratu z kopce jsem na hoďku usnul, pak zajel na farmu pro mlíko. Děti mají k večeři fondue, čumí na pohádku, já si otevřel chardonnay, mamka 80 kiláků daleko , všude bordel jak v tanku, těžká pohoda Upraveno 2. března 2013 uživatelem Roman I.
bandicoot Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Odesláno 2. března 2013 Fajn den, slunicko me nabiji a k tomu perfekt litani s kamarady a se vsema nasima detma ve Skydive Arene...
zhrado Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Odesláno 2. března 2013 dnešný 'spotting' vo Schwechate.. :-)
Rudykopalsson Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Odesláno 2. března 2013 slunce a prochna s kočárkem, ženou a psem...
bohus76 Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Odesláno 2. března 2013 Počasí bylo dnes fajn,vyhnal jsem prcky na malou vyjížďku na kole,alespoň budou lépe spát.
JHonza Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Odesláno 2. března 2013 Teda nejdřív naštvalo: u Kindla, kterého mi donesl Ježíšek, mi odešel displej a zelenej mimozemšťan mi odmítl reklamaci, že prej jsem ho mechanicky poškodil (rád bych věděl jak, nosil jsem ho zásadně v pouzdře a nikde s ním nemlátil). Ale dostal jsem tip, ať to zkusím přímo u Amazonu. Povedlo se, všechno jsem vyřídil přes chat a maily a už prý mám na cestě nového zdarma. Jediné, co jsem musel zaplatit, bylo poslání starého do USA a poštovné mi prý vrátí formou "promotion certificate". Tak už se těším a doufám, že to slovutná pošta nezvoře, protože jediná podmínka bezplatné výměny je, že jim poškozený přijde do 30 dnů.
Doporučené příspěvky