Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prvni vymena remenu svepomoci. Kazdy to mel jednou poprve. Ja dnes:)

Jojo taky si pamatuju, když jsem si poprvé vyměnil klíňák a rozvodový řemen na svym autě :) Umim si představit Tvou radost :)

Odesláno

Ze jsem prezil pomerne vaznou dopravni nehodu bez skrabance. Skoda na strojich 170 tisic a me se bude dneska blbe usinat, jak furt myslim na ten moment pred srazkou...

Taky už jsem vrakoval auto - vím jak ti asi je. Jsou to jenom plechy, podstatné le, že jste všichni v pohodě.

Odesláno

Jel jsem v šest ráno na hlavní silnici (Bělohorská, 4 pruhy, uprostřed tramvaj) kilometr od baráku, přehlídl semafor, a vletěl jsem na červenou do křižovatky, kde to do mě z protisměru vlevo odbočující auto napálilo cca v padesátce zboku (on čelně). Ta energie nárazu mě roztočila a jen zázrakem jsem netrefil žádný sloup, lidi nebo zeď. Venku - 6°C, takže brzdy byly v podstatě k ničemu. 

Odesláno (upraveno)

Nový Zéland od nás obdržel první várku zboží, která šla letecky a to k velké spokojenosti, už chystají další objednávku. Další důvod se o víkendu pěkně zmrskat :drunk:

post-364-0-84102600-1363334138_thumb.jpg

Upraveno uživatelem African
Odesláno

.. tak jsem stal pred vylohou.. mym objektem ke 'slintani' byly sky-dweller, ruzove zlato, cerny krokodyl... 33.ooo,- .. cumel jsem na ne, jedno my ja mi rikalo : vlez dovnitr, dej je na ruku.. sileny vzruseni... druhy ja, to racionalni : wole, hned poznaj, ze na ne nemas...

.. a pointa? .. potesilo me, ze jsem tam nakonec nevlezl...

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ja myslel, ze nejlevnejsi maji za 137.

EDIT: Aha, uz to vidim, do 26 let je to jeste levnejsi.

Odesláno

Kdyz mi na pokladne rekl cenu, tak jsem myslel, ze jedu nakladnim vagonem, ale fakt super. Po x letech vlakem a jsem rad ,ze zrovna Leo Expressem.

Odesláno

Uz je to dost dlouho, co mi bylo 26 :-). Je to jen nejaka zvyhodnena cena. Bez ohledu na vek.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...