African Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Tak u tebe uděláme chrono mejdan, co říkáš? Dnes odjizdi rodinka na chalupu a ja zustavam tri dny doma sam.Dam si hezkej oraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 za pár dní jedu sem na dovču ... koupat se, lézt po kopcích, opalovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 za pár dní jedu sem na dovču ... koupat se, lézt po kopcích, opalovat.. Něco vo tom vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Právě jsem se dozvěděl, že by zde měl v létě začít Ridley Scott natáčet film podle bestselleru "Dítě číslo 44". Knížka byla úžasně strhující. Uvidíme, jak si s tím tento slavný režisér poradí. V plánu byla industriální Ostrava, ale vypadá to na Kladno.Budou to místo Ostravy hlavně železárny Králuv Dvůr a už to začalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Výprava s Kelvinem Klajnem pokracuje, cyglisti šli pro pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Něco vo tom vím ImageUploadedByTapatalk1370004663.661318.jpgprej po medardovi prijde leto. tricitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Tak u tebe uděláme chrono mejdan, co říkáš? Dnes odjizdi rodinka na chalupu a ja zustavam tri dny doma sam.Dam si hezkej oraz. To vis ze jo a ty do me budes najizdet autem:-)Kdepak dneska zacina V Trutnove cirkus show,takze vyrazim do viru velkomesta http://www.cirkuff.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 tak s timhle se docela ztotoznuju.. parkrat jsem si ten porad v aute pustil a jen jsem zasnul, co vsechno se da dopoledne v radiu slyset.. http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=303620&sId=&mId= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 http://byznys.lidovky.cz/zamracene-cesko-je-pro-solarniky-katastrofou-bojujeme-o-preziti-tvrdi-1mj-/energetika.aspx?c=A130531_162542_energetika_mev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Dnes odjizdi rodinka na chalupu a ja zustavam tri dny doma sam.Dam si hezkej oraz.Co budeš dělat?Já bych tři dny seděl v obýváku bez hnutí a čuměl do zdi.To se mi ale asi nikdy nepodaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Ze jsem po par dnech zase doma a stihl jsem PPL z Chronoshopu jeste před víkendem. Kdybych měl čekat do pondělí s představou ze na mě čekají nekďe v depu, bylo by to peklo :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Ze jsem po par dnech zase doma a stihl jsem PPL z Chronoshopu jeste před víkendem. Kdybych měl čekat do pondělí s představou ze na mě čekají nekďe v depu, bylo by to peklo :-)) Podobné peklo jsem párkrát zažil a je to zralé na násilné vniknutí do depa .Užij si s hodinkama pěkný víkend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Co budeš dělat?Já bych tři dny seděl v obýváku bez hnutí a čuměl do zdi.To se mi ale asi nikdy nepodaří.Tohle mě potkat, tak 3 dny neuvidím obývák.. Takový večírek z pátku na pondělí... docela se mi stýská.. Ze jsem po par dnech zase doma a stihl jsem PPL z Chronoshopu jeste před víkendem. Kdybych měl čekat do pondělí s představou ze na mě čekají nekďe v depu, bylo by to peklo :-))Gratulace! já měl první generaci Tritonů a byly to výborné " nekonfekční" hodinky. dnes už by mi trochu vadila velikost, ale jinak super. Suprový je ciferník. Mě na hodinkách vadí plochý cifr a tenhle profilovaný je prostě mňamózní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Dnes posledna statnica za mnou. Uz len pivo a vybrat si nove hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Konečně jsem si našel po roce týden, který mám naplánovaný tak, že se budu vracet z hokny před 18:00 tak, že stihnu opakovanou procedurku v kryokabině. - 114 stupínků. Dneska jsem tam hopsnul první rundu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Taky mám po dnešku zkoušky za sebou... sice jenom z jednoho jazyka, který navíc už spoustu let plynně zvládám, ale i tak to bylo trochu vzrůšo, po letech si zase zahrát na školáka... nějak mi to nechybí. Teď budu ještě dva týdny napjatej, než přijdou výsledky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Dnes odjizdi rodinka na chalupu a ja zustavam tri dny doma sam.Dam si hezkej oraz. Co budeš dělat? Já bych tři dny seděl v obýváku bez hnutí a čuměl do zdi. To se mi ale asi nikdy nepodaří. Tak dneska budu urcite cumet do zdi,protoze jsem se vcera vozral jak cune. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Teď bych mohl psát i do protivlákna, ale dobrých zpráv je málo tak to zkusím vzít pozitivně, ze včerejška na dnešek se konal (a teď ještě koná) Brněnské vokruch vokolo štatlu aneb 100 km pochod kolem Brna za 24 hodin. Potěšilo mě, že jsem si to zkusil, ušel si 40 km, a hlavně že kamarádi se kterými jsem startoval pořád jdou, na druhou stranu mě trochu štve že jsem dal jen těch 40 km, pak už se prostě nešlo rozejít, těžké podmínky, hafo bahna v lesích, nohy ztuhly a konec...Digitální čas na hodinkách ukazuje kolik času mi zbývalo do vypršení limitu, analogový potom kdy jsem se doplazil domů a odbahnil vybavení. no nic za rok znova ! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 VIKToRKAAAA PLZEEEEN......slavim jako blázen :-) FCVP mistr ligy...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Tak dneska budu urcite cumet do zdi,protoze jsem se vcera vozral jak cune. Tak to jsem si včera myslel, že asi zhruba takle dopadneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky