Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

:cheers:    Sem to říkál, člověk s tvými zájmy by takovejhle magor nedokázal být"  Jinak mě dnes potěšilo, že brácha s manželkou jsou v ČR sotva dva týdny  a už mají oba  práci a to ona neumí ani slovo Česky. Když se chce, tak to jde :smile_anim:

Trefa kuci...chtěl jsem něco podobného dát ke svému příspěvku s číslem 666, ale ten jsem prokaučoval v nějaké bezvýznamné debatě. Ten ksicht je připraven maskérkou, děcka měly na Den dětí nějakou akci s rychlou záchrankou.

Ale ten telefon z dneška je svatá pravda!!!!

edit: překlep

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska dcera ztratila telefon, jak blbci jsme ho hledali kolem potoka, kde si hrály. Čekal jsem do tmy, že ho prozvoním a podle světla najdeme. Tak to ale nevyšlo, někdo ho našel úplně jinde a asi celé odpoledne vycinkával, když jsem večer volal, nejprve obsazeno a pak nedostupno....to by asi mělo být ve vláknu: Co mě dnes naštvalo, ale co mě potěšilo, že chytla facku, druhou od nábytku a ani necekla...

Hned jsem čul recesi, pobavilo ale hned se zastyděl jen u té představy :blush02:

Upraveno uživatelem PNS
Odkaz ke komentáři

díra ve vnitřním stehně, doktor tam strčil všechny prsty (kromě palce), kupodivu to nekrvácelo, takže byla vidět tepna, tuková vrstvička a další věci..

haha, něco podobného se mi stalo taky. Asi v osmi letech jsem při lezení na plot podklouzl a roztrhl si ruku v celé šíři - v místě loktu, ale "nahoře". Taky bylo všechno krásně vidět, ale krev žádná. Zbledlí kamarádi mě odvedli domů. S mámou to málem švihlo, táta měl taky co dělat :) Šili mi to docela dlouho a výsledkem je jizva ve tvaru loga Nike, takže alespoň můžu říkat, že mám sponzora :) Do 15 let věku jsem byl na šití tak 10x, přičemž s ještě asi dvěma dalšími případy jsem tam ani nešel. Pak už jen tři nebo čtyři (kdo si to má pamatovat :) ) otřesy mozku a od té doby klid. Musím zaťukat.

Odkaz ke komentáři

Já bohužel šel od konce, takže jsem hned hledal bílé fleky kolem rány :D ale jestli bych to poznal to si teda říct netroufám. Ale pár ran jsem už maskoval (taky boláky na zombii ale to se odlupuje).

Mě potěšila jednodílná montáž na puškohled a dorazila King Cobra s kovovým zapínáním...je to teda macek, tak 25mm na šířku :) Vyrovnává to monstery na khaki strapu na druhé ruce.

il_fullxfull.427058502_i3li.jpg

Odkaz ke komentáři

Včera jsem smontoval nový počítač, procesory procesorují, paměť paměťuje, disky diskují, vrtule se točí a svítí modře. Nainstaloval jsem Windows 8 a jsem v dupě. Zatím to běží, ještě jsem nepřišel na to, jak je vypnout. :)

Jaké za to mohly být hodinky.

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři

Že jsem si dal některé Troly do ingor listu a nyní vidím , že jsem udělal moooooooc dobře, když  sami sobě lžlou  a hádají se nejen ve vlákně " kdo čím jezdí " s normálním  členy a nikdo jim jejich bludy nevymluví. Jen škoda že se mi ty jejich kecy zobrazují v citovaných příspěvcích.

Odkaz ke komentáři

Neskutečné a udělalo mi to radost , koukal jsem na celý pořad včera v televizi kdy tam byla ta kudrnatá holčička, doktoři, sestry i rodiče. :-) Super !!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...