lib Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Coze? Jestli je to pravda, jsi hovado! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 A pak jsi si ji pěkně našteloval a vyfotil na Chronomag ? To si děláš pr... Stále to beru jako humor, nějákej Halloween nebo ták, co chlapíku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Pevně věřím, že je to recese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Prosím řekni že je to vtip, kterej sem kvůli svý blbosti nepochopil. Neříkali jsme si fórum gentlemanů?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 ufff, opravdu se mi ulevilo. Dostal si mě bod pro tebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Sem to říkál, člověk s tvými zájmy by takovejhle magor nedokázal být" Jinak mě dnes potěšilo, že brácha s manželkou jsou v ČR sotva dva týdny a už mají oba práci a to ona neumí ani slovo Česky. Když se chce, tak to jde Trefa kuci...chtěl jsem něco podobného dát ke svému příspěvku s číslem 666, ale ten jsem prokaučoval v nějaké bezvýznamné debatě. Ten ksicht je připraven maskérkou, děcka měly na Den dětí nějakou akci s rychlou záchrankou.Ale ten telefon z dneška je svatá pravda!!!!edit: překlep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 já teda nejsem doktor, ale taková tržná rána by snad bez šití nepřestala krvácet ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Tak to jo :lolo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 tvl to by měli zakazovat dostal jsi mě ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 (upraveno) Dneska dcera ztratila telefon, jak blbci jsme ho hledali kolem potoka, kde si hrály. Čekal jsem do tmy, že ho prozvoním a podle světla najdeme. Tak to ale nevyšlo, někdo ho našel úplně jinde a asi celé odpoledne vycinkával, když jsem večer volal, nejprve obsazeno a pak nedostupno....to by asi mělo být ve vláknu: Co mě dnes naštvalo, ale co mě potěšilo, že chytla facku, druhou od nábytku a ani necekla...Hned jsem čul recesi, pobavilo ale hned se zastyděl jen u té představy Upraveno 13. června 2013 uživatelem PNS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 díra ve vnitřním stehně, doktor tam strčil všechny prsty (kromě palce), kupodivu to nekrvácelo, takže byla vidět tepna, tuková vrstvička a další věci..haha, něco podobného se mi stalo taky. Asi v osmi letech jsem při lezení na plot podklouzl a roztrhl si ruku v celé šíři - v místě loktu, ale "nahoře". Taky bylo všechno krásně vidět, ale krev žádná. Zbledlí kamarádi mě odvedli domů. S mámou to málem švihlo, táta měl taky co dělat Šili mi to docela dlouho a výsledkem je jizva ve tvaru loga Nike, takže alespoň můžu říkat, že mám sponzora Do 15 let věku jsem byl na šití tak 10x, přičemž s ještě asi dvěma dalšími případy jsem tam ani nešel. Pak už jen tři nebo čtyři (kdo si to má pamatovat ) otřesy mozku a od té doby klid. Musím zaťukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Nevěřil jsem, Bedjassone, nevěřil ani chvilku Dobrej make-up. Joe Lemonade, gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Já bohužel šel od konce, takže jsem hned hledal bílé fleky kolem rány ale jestli bych to poznal to si teda říct netroufám. Ale pár ran jsem už maskoval (taky boláky na zombii ale to se odlupuje). Mě potěšila jednodílná montáž na puškohled a dorazila King Cobra s kovovým zapínáním...je to teda macek, tak 25mm na šířku Vyrovnává to monstery na khaki strapu na druhé ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Člověk tu chvilku není a pak jen čumí.Skoro jak na Apríla...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 (upraveno) Včera jsem smontoval nový počítač, procesory procesorují, paměť paměťuje, disky diskují, vrtule se točí a svítí modře. Nainstaloval jsem Windows 8 a jsem v dupě. Zatím to běží, ještě jsem nepřišel na to, jak je vypnout. Jaké za to mohly být hodinky. Upraveno 14. června 2013 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Že jsem si dal některé Troly do ingor listu a nyní vidím , že jsem udělal moooooooc dobře, když sami sobě lžlou a hádají se nejen ve vlákně " kdo čím jezdí " s normálním členy a nikdo jim jejich bludy nevymluví. Jen škoda že se mi ty jejich kecy zobrazují v citovaných příspěvcích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 http://www.novinky.cz/domaci/304833-mam-mamu-rekla-devitileta-kacenka-probuzena-po-roce-z-komatu.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Neskutečné a udělalo mi to radost , koukal jsem na celý pořad včera v televizi kdy tam byla ta kudrnatá holčička, doktoři, sestry i rodiče. :-) Super !!!http://www.novinky.cz/domaci/304833-mam-mamu-rekla-devitileta-kacenka-probuzena-po-roce-z-komatu.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 (upraveno) Chci zpět do čistého prostředí sportu, prohlásil Šlégr a složil mandát škoda že není fotbalista, to bych se smál až do večera Upraveno 14. června 2013 uživatelem funf5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Chci zpět do čistého prostředí sportu, prohlásil Šlégr a složil mandát škoda že není fotbalista, to bych se smál až do večera ...chudinka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky