straspol Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Odesláno 28. června 2013 Uzemnila mě moje dcera- je na gymplu v sek u ndě a přitáhla vysvědčení jen s jedničkama a dvojkama. Na to že v pololetí padly i trojky, je frajerka a bojovnice a má můj obdiv. A propos- jaký tablet byste doporučili pro čtrnáctiletou slečnu?
gougy Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Odesláno 28. června 2013 (upraveno) Uzemnila mě moje dcera- je na gymplu v sek u ndě a přitáhla vysvědčení jen s jedničkama a dvojkama. Na to že v pololetí padly i trojky, je frajerka a bojovnice a má můj obdiv. A propos- jaký tablet byste doporučili pro čtrnáctiletou slečnu?ten, co si vybere ona sama - jiné nefungují Edit: a samozřejmě gratulace k výkonu! (a nezapomínejme, dost vlivu na výsledek ve škole mají rodiče, co si pořídíš za hodinky na léto za odměnu ) Upraveno 28. června 2013 uživatelem gougy
straspol Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Odesláno 28. června 2013 (upraveno) ten, co si vybere ona sama - jiné nefungují Edit: a samozřejmě gratulace k výkonu! (a nezapomínejme, dost vlivu na výsledek ve škole mají rodiče, co si pořídíš za hodinky na léto za odměnu )No doufal jsem že Aeskulapy, ale jak se chlapi loudají, jsem trochu znechucenej... až zdehonestovanej...no uvidíme, třeba se to povede... Upraveno 28. června 2013 uživatelem straspol
Lion Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Odesláno 28. června 2013 Uzemnila mě moje dcera- je na gymplu v sek u ndě a přitáhla vysvědčení jen s jedničkama a dvojkama. Na to že v pololetí padly i trojky, je frajerka a bojovnice a má můj obdiv. A propos- jaký tablet byste doporučili pro čtrnáctiletou slečnu? jak píše gougy... jinak ideálně jít si to někam osahat, ujasnit si velikost (7" či 10") a OS... android -- nexus 7, nebo s klavesnici asus transformers nebo jabko
vanderB. Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 tak devalvace vzdělání je faktem, včera jsem i já odstátnicoval a dneska se mi zdálo, že jsem na Masaryčce viděl na kolejích položený nějaký vintážní hodinky, v tom se ke mně přitočil nějakej chronomagor a ptá se řka: "To jsou Glashütte?" Tak jsem sestoupil do kolejiště a byly to jen Poljoty :-/
straspol Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 tak devalvace vzdělání je faktem, včera jsem i já odstátnicoval a dneska se mi zdálo, že jsem na Masaryčce viděl na kolejích položený nějaký vintážní hodinky, v tom se ke mně přitočil nějakej chronomagor a ptá se řka: "To jsou Glashütte?" Tak jsem sestoupil do kolejiště a byly to jen Poljoty :-/ ...a najednou přijel vlak, Ty jsi se s hrůzou probudil a měl jsi ruku v nočníku....?
Peter78 Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 zipac, coby darek k svatku do pritelkyne.. moc peknej kousek
Radimk Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 Uzemnila mě moje dcera- je na gymplu v sek u ndě a přitáhla vysvědčení jen s jedničkama a dvojkama. Na to že v pololetí padly i trojky, je frajerka a bojovnice a má můj obdiv. A propos- jaký tablet byste doporučili pro čtrnáctiletou slečnu?Tak my máme za sebou se.x.tu a objevila se nám tam na vízu první dvojka! Do teď měla vždycky samé, a poprvé jedna dvojka. na tak náročnou školu... klobouk dolů, nevím po kom ty gény má
El Nano Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 (upraveno) nešlo nefandit Valemu (Bedjassone ), a Marc dojel druhej, takže paráda. A Chorche je borec, že to zvládl odjet s předevčírem operovanou a šešroubovanou klíční kostí uplně jsem u toho zapoměl, že Alonso bude startovat až desátej zítra...fuuu...tak teď jsem se naštval pro změnu Upraveno 29. června 2013 uživatelem El Nano
Z. Paul Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 Setkání s kolegou chronomagorem dokonce byl tak hodný a půjčil mi na pár dní Seika Monstra abych si je "osahal". Tímto mu ještě jednou děkuji. Budu se o ně starat jak nejlíp dovedu.
PNS Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 Setkání s kolegou chronomagorem dokonce byl tak hodný a půjčil mi na pár dní Seika Monstra abych si je "osahal". Tímto mu ještě jednou děkuji. Budu se o ně starat jak nejlíp dovedu. A ze mě je teď slaměný vdovec, to budou dlouhý čtyři dny
F.B. Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 Hasňa, a jeho skvelý príspevok. Chlape, smekám. ...a fakt je to dnes pre mňa najviac, dnes sa moc nedarilo. No Michal (tuším sa tak volá :-) to zachránil F.
flivver Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 Hasňa, a jeho skvelý príspevok. Chlape, smekám. ...a fakt je to dnes pre mňa najviac, dnes sa moc nedarilo. No Michal (tuším sa tak volá :-) to zachránil F. Tak veru, prínosný príspevok. Prinútil ma prečítať si definíciu elity a sociálnej inteligencie.
F.B. Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 (upraveno) Tak veru, prínosný príspevok. Prinútil ma prečítať si definíciu elity a sociálnej inteligencie.Počkaj, teraz neviem, tak sa spýtam - sarkazmus? To snáď nie... EDIT: To určite nebol sarkazmus...prepáč a na zdravie F. Upraveno 30. června 2013 uživatelem F.B.
flivver Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 Počkaj, teraz neviem, tak sa spýtam - sarkazmus? To snáď nie... F. Práve si ma prinútil pre istotu si prečítať definíciu sarkazmu, keďže aj predtým som zistil, že si pod pojmami elita a sociálna inteligencia predstavujem niečo iné. Ja a sarkazmus? To určite nie...
Wanderer Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 Výborně strávené odpoledne s tátou na střelnici...
Doporučené příspěvky