Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uzemnila mě moje dcera- je na gymplu v sek u ndě a přitáhla vysvědčení jen s jedničkama a dvojkama. Na to že v pololetí padly i trojky, je frajerka a bojovnice a má můj obdiv. A propos- jaký tablet byste doporučili pro čtrnáctiletou slečnu?

Odesláno (upraveno)

Uzemnila mě moje dcera- je na gymplu v sek u ndě a přitáhla vysvědčení jen s jedničkama a dvojkama. Na to že v pololetí padly i trojky, je frajerka a bojovnice a má můj obdiv. A propos- jaký tablet byste doporučili pro čtrnáctiletou slečnu?

ten, co si vybere ona sama - jiné nefungují ;)

Edit: a samozřejmě gratulace k výkonu! (a nezapomínejme, dost vlivu na výsledek ve škole mají rodiče, co si pořídíš za hodinky na léto za odměnu  :lol2: )

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno (upraveno)

ten, co si vybere ona sama - jiné nefungují ;)

Edit: a samozřejmě gratulace k výkonu! (a nezapomínejme, dost vlivu na výsledek ve škole mají rodiče, co si pořídíš za hodinky na léto za odměnu   :lol2: )

No doufal jsem že Aeskulapy, ale jak se chlapi loudají, jsem trochu znechucenej... až zdehonestovanej...no uvidíme, třeba se to povede...

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

jak píše gougy... jinak ideálně jít si to někam osahat, ujasnit si velikost (7" či 10") a OS... android -- nexus 7, nebo s klavesnici asus transformers nebo jabko

Odesláno

tak devalvace vzdělání je faktem, včera jsem i já odstátnicoval

a dneska se mi zdálo, že jsem na Masaryčce viděl na kolejích položený nějaký vintážní hodinky, v tom se ke mně přitočil nějakej chronomagor a ptá se řka: "To jsou Glashütte?" Tak jsem sestoupil do kolejiště a byly to jen Poljoty :-/ 

Odesláno

tak devalvace vzdělání je faktem, včera jsem i já odstátnicoval

a dneska se mi zdálo, že jsem na Masaryčce viděl na kolejích položený nějaký vintážní hodinky, v tom se ke mně přitočil nějakej chronomagor a ptá se řka: "To jsou Glashütte?" Tak jsem sestoupil do kolejiště a byly to jen Poljoty :-/ 

...a najednou přijel vlak, Ty jsi se s hrůzou probudil a měl jsi ruku v nočníku....?

Odesláno

Tak my máme za sebou se.x.tu a objevila se nám tam na vízu první dvojka! Do teď měla vždycky samé, a poprvé jedna dvojka.

na tak náročnou školu... klobouk dolů, nevím po kom ty gény má

Odesláno (upraveno)

nešlo nefandit Valemu (Bedjassone :D ), a Marc dojel druhej, takže paráda. A Chorche je borec, že to zvládl odjet s předevčírem operovanou a šešroubovanou klíční kostí :cheers:

uplně jsem u toho zapoměl, že Alonso bude startovat až desátej zítra...fuuu...tak teď jsem se naštval pro změnu

Upraveno uživatelem El Nano
Odesláno

Setkání s kolegou chronomagorem :) dokonce byl tak hodný a půjčil mi na pár dní Seika Monstra abych si je "osahal". Tímto mu ještě jednou děkuji. Budu se o ně starat jak nejlíp dovedu. :)

post-26133-0-21857500-1372530590_thumb.jpg

Odesláno

Setkání s kolegou chronomagorem :) dokonce byl tak hodný a půjčil mi na pár dní Seika Monstra abych si je "osahal". Tímto mu ještě jednou děkuji. Budu se o ně starat jak nejlíp dovedu. :)

A ze mě je teď slaměný vdovec, to budou dlouhý čtyři dny :D

Odesláno

Hasňa, a jeho skvelý príspevok. Chlape, smekám.  :cheers:

...a fakt je to dnes pre mňa najviac, dnes sa moc nedarilo. No Michal (tuším sa tak volá :-) to zachránil  :newyear:

F.

Odesláno

Hasňa, a jeho skvelý príspevok. Chlape, smekám.  :cheers:

...a fakt je to dnes pre mňa najviac, dnes sa moc nedarilo. No Michal (tuším sa tak volá :-) to zachránil  :newyear:

F.

Tak veru, prínosný príspevok. Prinútil ma prečítať si definíciu elity a sociálnej inteligencie.

Odesláno (upraveno)

Tak veru, prínosný príspevok. Prinútil ma prečítať si definíciu elity a sociálnej inteligencie.

Počkaj, teraz neviem, tak sa spýtam - sarkazmus? To snáď nie...

EDIT: To určite nebol sarkazmus...prepáč  :notworthy: a na zdravie  :cheers:

F.

Upraveno uživatelem F.B.
Odesláno

Počkaj, teraz neviem, tak sa spýtam - sarkazmus? To snáď nie...

F.

Práve si ma prinútil pre istotu si prečítať definíciu sarkazmu, keďže aj predtým som zistil, že si pod pojmami elita a sociálna inteligencia predstavujem niečo iné. Ja a sarkazmus? To určite nie...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...