Návštěvník Tada Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Kibi: nema Na tech 17m co se v Ol. musi strilet by nebylo beztak precteni... Muj zanshin je momentalne v haji, pac jsem dlouho nespal a zacina si to na me vybirat dan, alespon ze jsem nad policisty kteri semnou jedou ve vlaku vyhral v soutezi "kdo to ma vetsi" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Ona rikala, ze si clovek musi pomoct vztekem, tak jsem ji jasne a nazorne ukazal, ze vyhrava ten, kdo zustane v klidu Jojo, tady na foru jasne plati, ze na velikosti zalezi, hlavne na prazskych srazech, kde se musime tvarit jako reditele zemekoule abychom neztratili tvar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 kibi, my zasveceni to vime a ti, ktere tim chces provokovat asi stejne uz reagovat nebudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Jak pomerne? Kdyz ti pisou i z japonska tak uz si velmi, pomerne je to jen po cinu Mr. Kibi-san Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 (upraveno) predavacka musela cumiet... Naše sekretářka šla do nějakého hypermarketu pro rohlíky a mlíko,vpřostřed stálo nějaké naleštěné auto snad Hyundai u něj výmluvný pán a tak ho koupila Upraveno 2. března 2011 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Tohle jsou neopakovatelne zivotni momenty. Uplne me to vzalo u srdicka 8 měsíční dcera se za mnou chtěla dostat na gauč. Opřela se rukama, klekla na kolýnka a pak se postavila. Na gauč samozřejmě ještě nevylezla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Dnes jsem prohledal sedačku a žádné Rolexy po strýčkovi jsem bohužel nenašel, nicméně mě stejně těší, že je určitě další skvělý den přede mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 ja nejsem reditel zemekoule, nevadi? ale je fakt, ze jsem pomerne znamy fotograf hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 2. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 tak pod takym drobnohladom by som sa nemohol sustredit mna tesi pretrvavajuce pekne a slnecne pocasie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Vary! Sedm kousku dostali sesivky. Krasa. A pak - dneska bylo venku fakt nadherne. Naštěstí to nakonec dopadlo dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 pane lolohh , zalezte radsi zpatky do vresu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Jdu na to druhý fórum, tam jsou na sebe určitě hodnější. A snad tam nefanděj nikomu v hnusnym zelenym dresu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Tam uz jsem taky. Je to tam skvjely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Kibi: nema Na tech 17m co se v Ol. musi strilet by nebylo beztak precteni... Muj zanshin je momentalne v haji, pac jsem dlouho nespal a zacina si to na me vybirat dan, alespon ze jsem nad policisty kteri semnou jedou ve vlaku vyhral v soutezi "kdo to ma vetsi" a co aspon nejake neosobni pojmenovani? hajzl, drban...? vyhra... asi dobra priprava tady z fora? nekdy se mi zda, ze se tady uz skoro na nic jineho ani nehraje...? v nádheře pozdní kvetou chryzantémy zperlené šedou rosou natrhám čistotu vaši nasát, chryzantémy sám k číšce vína s vámi usedám a slunce klesá, voli táhnou domů motýl si sed na číšky okraji já ztratil svět hry, neklidu a shonu a našel život, v kterém nehrají méně zanšinu a více kinhinu přeju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Dnešní noci,v teplém obětí plném lásky,se mi nad ránem zdál překrásný sen.Snesl se ke mě anděl,přisedl na pelest a hovořil ke mě takto:Daníku,rychle vyskoč z pelíšku a utíííkej si spustit CHRONOMAG.Náš nebeský vedoucí Fotolabu,známý především pod pseudonymem ADOSO-VYDAHO (Syn Nejvyššího) po dlouhých letech,zveřejnil svou vrcholnou fotografii.......no letim k počítači jak blbej,zakopnu vo psa,vysypu si popelník a konečně koukam na rozzářenou obrazovku.Na titulní straně Chronomagu je v tučném rámečku publikována tato fotografie.Srdce se mi sevřelo a ve spáncích mi bušila zběsile krev.Ano,vydechl jsem.Tedˇ se léta dřiny zuročila.Po několika nádherných okamžicích,se však začal obrázek ztrácet(pohotově jsem ho pro vás pánové,zachytil fukcí Výstřižek-Uložit tento soubor?-Ano).Když se muj tep začal vracet k normálu,rozkliknul jsem-Zobraz nové přispěvky a v tu chvílku hrozilo mé zhroucení.Nejen,že Syn Nejvyššiho neodešel,ale naopak byl v pul sedmy ráno, rozlezlej ve všech vláknech jak fši na Urajině..................vzbudil jsem se celej propocenej.Spustil jsem rozklepaná kolena z postele a pomalu se šoural do kuchyně,uvařit si pekelnýho turka.V hale ležel na zemi rosypanej popelník a nakoplej pes na mne neduvěřivě civěl zpod radiátoru......tak nevím,byl to sen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 fazer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Ja sem taky nemohl spat. A koukam jak blazen co Fazer dokazal napsat az dlouhej prispevek.. to je asi rekord. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 potesil me prekrasnej kapesni disk, co mi ted prisel - 3/4 terka s odolnosti podle armadnich specifikaci... Ten mám doma(0,5 tera) od listopadu a opravdu potěší, že když ho zapojuju, tak kašlu na zacházení - i když házet o skálu s ním nehodlám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky