Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

mas pocit, ze se do tady navazim? je rozdil davat linky na cizi recenze nebo psat vlastni a strkat to jinam. samozrejme, ze to nevadi, jen mi to prijde skoda. jako kyby romulada, dknespl, misha atd. psali svoje vyborny clanky mimo forum. proste bych v tom pak nevidel smysl. to muzeme kazdy kdo tu je, davat nove prirustky na svoje stranky, blogy, FB. a uz mlcim a jdu si to precist

s tym navazanim som nemyslel konkretne teba. ja reagujem skor na prispevky vo vlakne s linkom na samotnu receziu (historiu). a celkovo mam v poslednom case zvlastny pocit z nalady na fore. ale mozno to je len mnou moje vnimanie...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super článek. Uprimne jsem necekal, ze jsi takove recenze schopen. Fakt dobrá práce - mam rad i ty historicke kontexty, apod. A nechci rejpat, ale je skoda, zes ten clanek nenapsal tady. Prestoze mas pravo napsat si kde chces a co chces a to ja respektuju, trochu si myslim, zes hodne informaci nasál a nacerpal tady a ta recenze by se tu skvele vyjímala. Dokonce bych rekl, ze je to clanek na titulku jak vyšitej. Ale dost chvály, abych to zas nepřehnal Posted Image

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Tak tady jsem nasával takové nepotvrzené zkazky, které se občas objevily v souvislosti s hodinkami použitými při letech do vesmíru, abych je potvrdil a získal další materiály, musel jsem se vydat a americká fóra a tam začít zjišťovat, protože jsou přecejenom hrdí na svou domácí značku, tak jsem tam objevil člověka, který se právě historií Accutron Astronaut zabývá a on se semnou podělil o své vědění :) Tohle je jen takový úvod pro skutečnou recenzi hodinek Accutron Astronaut, která přijde, tam se bude rozebírat nošení, přesnost a takové ty věci :)

EDIT: vlákno k článku jsem založil v sekci Americké hodinky - KLIK

Ať jim to tady moc neplevelíme... Těší mě, že má článek kladný ohlas :)

Upraveno uživatelem Tada
Odkaz ke komentáři

Publikace mého prvního článku o hodinkách :) http://info.photowatches.eu/2011/03/bulova-accutron-astronaut-a-dobyvani-vesmiru/

Konečně jsem se dokopal napsat to, co jsem nosil v hlavě už týdny :)

Vybavila se mi knížka vod Tooleho ....žeby Spolčení hlupcůPosted Image

Odkaz ke komentáři

dnes me potesila takova drobnost, jako je rozhovor se sefkou a informace, ze se mnou pocitaji i po skonceni kontraktu, coz je za dva tydny. casy jsou tezke a ve sfere neziskove cinnosti, socialnich sluzeb atd. je to dot o hudu, aspon tady. navic jsem jako "project manager" nebyl nejlevnejsi ;) mam fakt radost.

Odkaz ke komentáři

Včera mě potěšil šéfík, když přišel a řekl: "Vem si pero a pojď se mnou." A nebyla to výpověď, ale naopak "povýšení" (tenhle termín nesnáším, ale jinak to říct nejde).

A dnes mě potěšilo, že po 8 reklamacích nám konečně vyměnili kování a kliky na francouzských dveřích na zahradu, takže mi už tamtudy netáhne (v týdnu udělají zbytek oken a už to snad bude komplet).

Odkaz ke komentáři

dnes me potesila takova drobnost, jako je rozhovor se sefkou a informace, ze se mnou pocitaji i po skonceni kontraktu, coz je za dva tydny. casy jsou tezke a ve sfere neziskove cinnosti, socialnich sluzeb atd. je to dot o hudu, aspon tady. navic jsem jako "project manager" nebyl nejlevnejsi ;) mam fakt radost.

Dva týdny před koncem? To je dost na knop, ale hlavně, že to dobře dopadlo. Gratuluji.

Odkaz ke komentáři

Na ČT dávali mé oblíbné Samotáře, které jsem si pustil a jen tak po očku sledoval CHL Bayern - Inter v noťasu. Ač nefandím ani jednomu týmu, tak Samotáře jsem postupem času spíš jen poslouchal a více jsem se zaměřil na fotbal. To byla nádhera!

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři

Dva týdny před koncem? To je dost na knop, ale hlavně, že to dobře dopadlo. Gratuluji.

diky. no tak ja jsem si veril, takze jsem si s tim nejak hlavu nelamal. navic jsem si rikal, ze na tehle konkretni praci zas tak netrvam, tak bych si celkem bez nejakych vnitrnich vycitek nasel jinej job. ale rodina je ted vic v klidu. ;)
Odkaz ke komentáři

Viděl jsem jen druhou polovinu třetí třetiny a prodloužení. Nefandil jsem nikomu a tak se jen koukal. Nutno říct, že Liberec hrál jako včera Bayern. Když už se rozhodli hodně a pasivně bránit pět minut před koncem, tak bylo jasné, že dopadně stejně jako včera BM. Slávie vyrovnala zcela zaslouženě. Prodloužení bylo takové hodně specifické, ale takové to bývá.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...