Toams Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Luxusne vozitko ako to funguje v aute? skladacka a palice vratis do bagu v kufri?
m.n. Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 To by pak imho takový vozík absolutně ztrácel smysl, já v tom vidím hlavně výhodu, že nemusím tahat bag i vozík, ale mám to all-in-one. Tipuju, že se akorát sklopí nebo demontujou kolečka.
Jeremy Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Přesně tak, vycvaknu rukojeť a osu s kolečkama a šup do kufru.A díky tomu těžišti dole (asi) to jezdí fakt samo..
mondeo2 Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Je to jak píšeš Objevil jsem to úplně náhodou, pouštěl jsem si na youtube lezecké video z cca 90. let a hudba u toho byla fajn (MK - What it is), tak jsem si pustil dalších pár a super Užívám si to jak to jen jde No a už jsi objevil Dire Straits ? http://cs.wikipedia.org/wiki/Dire_Straits https://www.youtube.com/watch?v=dd3btVhwr48
siwi Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 (upraveno) No a už jsi objevil Dire Straits ? To by rozhodně měl. Skvělá kapela, na které jsem vyrůstal. Upraveno 10. dubna 2014 uživatelem siwi
Daemonultimate Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 (upraveno) To by rozhodně měl. Skvělá kapela, na které jsem vyrůstal.+1,dodneška mě rajcuje,jak mezi těma kreslenejma panákama ta kočka natahuje punčochy,skvělá klasika. Upraveno 10. dubna 2014 uživatelem Daemonultimate
Z. Paul Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Kluci vy mi dáváte děkuju za tip To by rozhodně měl. Skvělá kapela, na které jsem vyrůstal. +1,dodneška mě rajcuje,jak mezi těma kreslenejma panákama ta kočka natahuje punčochy,skvělá klasika.
Daemonultimate Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 tak tu máš Ty vago,už to frčí.
siwi Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 (upraveno) +1,dodneška mě rajcuje,jak mezi těma kreslenejma panákama ta kočka natahuje punčochy,skvělá klasika. No, tak to je samo klasika. Celá ta deska je pecka. Dodnes si ji nosím s sebou v telefonu. Upraveno 10. dubna 2014 uživatelem siwi
Daemonultimate Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 (upraveno) Sakra se mi zvedá nálada.Ještě,že Siwi remcal ve vlákně Co mě naštvalo,hned jsem na Siwiho koukl sem a hle,úplně jiná nálada. Upraveno 10. dubna 2014 uživatelem Daemonultimate
siwi Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Sakra se mi zvedá nálada.Ještě,že Siwi remcal ve vlákně Co mě naštvalo,hned jsem na Siwiho koukl sem a hle,úplně jiná nálada. Jo, tam jsem remcal, protože jsem se musel prokousat několikastránovou debatou na téma, na kterém se zdejší osazenstvo už z principu své rozdílnosti nikdy nemůže shodnout. Ale tady, to je jiná!!! Dobrá muzika mi spraví náladu vždycky
Daemonultimate Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Jo, tam jsem remcal,................... Ano,díky za remcání,které mě přivedlo sem.
KFL Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Shodou okolnosti si posledni tri tydny v aute opakuju Dire Straits - On The Night, posledni zivak pred rozpustenim bandu. Calling Elvis, Heavy Fuel a samozrejme nezbytny dalsi pecky. Furt me to bavi i po letech. Knopfler pak hodne sklouznul k baladam a folku, na muj vkus uz jsou posledni kusy moc pomaly a unaveny, ale furt ho mam rad. Naposled jsem na nem byl v O2 v 2010, kde tupa ochranka chtela hnat zenu v 8. mesici pres RTG ram .
Filip.J Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Dnešní osmnáctka s přeháňkami a dokonce kroupami..To tam za těmi golfovými holemi kouká rukojeť katany? Co se týká hudby, čerstvě jsem "objevil" Toma Waitse. Vím o něm už od dětství, ale tenkrát mě nezaujal, až teď - asi jsem do něj musel dozrát. Teď, jak sjíždím alba z různých období jeho tvorby, přijde mi, že on zraje jak víno - autorsky i hlasově. No a jinak mě těší, že Marka Knopflera i Dire Straits znám a že vím, kdo původně složil Where The Streets Have No Name, dávám si je jednou za čas... zase si připadám starej
siwi Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 (upraveno) Shodou okolnosti si posledni tri tydny v aute opakuju Dire Straits - On The Night, posledni zivak pred rozpustenim bandu. Calling Elvis, Heavy Fuel a samozrejme nezbytny dalsi pecky. Furt me to bavi i po letech. Knopfler pak hodne sklouznul k baladam a folku, na muj vkus uz jsou posledni kusy moc pomaly a unaveny, ale furt ho mam rad. Naposled jsem na nem byl v O2 v 2010, kde tupa ochranka chtela hnat zenu v 8. mesici pres RTG ram . Pokud jde o Dire Straits, za absolutní vrchol jejich tvorby považuju alba Brothers In Arms a Love Over Gold. Ty znám naprosto z paměti. Pak ještě On Every Street. Dál už se Knopflerova tvorba ubírala mimo můj vkus. Upraveno 10. dubna 2014 uživatelem siwi
mondeo2 Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Starej nejsme nikdo, jen ta hudba nějak stárne.................
Daemonultimate Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Naposled jsem na nem byl v O2 v 2010, kde tupa ochranka chtela hnat zenu v 8. mesici pres RTG ram .Jak to přetahování dopadlo?
Daemonultimate Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 (upraveno) Starej nejsme nikdo, jen ta hudba nějak stárne.................Hudba,děti............. a ženy!!! Upraveno 10. dubna 2014 uživatelem Daemonultimate
Daemonultimate Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 (upraveno) tak tu máš Paráda,od klídku přes největší vypalovačky až do vytracena.Takovej koncert bych si dal líbit.Dík. Upraveno 10. dubna 2014 uživatelem Daemonultimate
Doporučené příspěvky