Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To by pak imho takový vozík absolutně ztrácel smysl, já v tom vidím hlavně výhodu, že nemusím tahat bag i vozík, ale mám to all-in-one. Tipuju, že se akorát sklopí nebo demontujou kolečka.

Odesláno

Je to jak píšeš :)

Objevil jsem to úplně náhodou, pouštěl jsem si na youtube lezecké video z cca 90. let a hudba u toho byla fajn (MK - What it is), tak jsem si pustil dalších pár a super :) Užívám si to jak to jen jde :)

No a už jsi objevil Dire Straits ?   http://cs.wikipedia.org/wiki/Dire_Straits

https://www.youtube.com/watch?v=dd3btVhwr48

Odesláno (upraveno)

No a už jsi objevil Dire Straits ?   

To by rozhodně měl. Skvělá kapela, na které jsem vyrůstal.

Upraveno uživatelem siwi
Odesláno (upraveno)

+1,dodneška mě rajcuje,jak mezi těma kreslenejma panákama ta kočka natahuje punčochy,skvělá klasika.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Kluci vy mi dáváte :D děkuju za tip ;)

+1,dodneška mě rajcuje,jak mezi těma kreslenejma panákama ta kočka natahuje punčochy,skvělá klasika.

Odesláno (upraveno)

No, tak to je samo klasika. Celá ta deska je pecka. Dodnes si ji nosím s sebou v telefonu.

Upraveno uživatelem siwi
Odesláno

Sakra se mi zvedá nálada.Ještě,že Siwi remcal ve vlákně Co mě naštvalo,hned jsem na Siwiho koukl sem a hle,úplně jiná nálada.

Jo, tam jsem remcal, protože jsem se musel prokousat několikastránovou debatou na téma, na kterém se zdejší osazenstvo už z principu své rozdílnosti nikdy nemůže shodnout. Ale tady, to je jiná!!! Dobrá muzika mi spraví náladu vždycky  :clap:

Odesláno

Shodou okolnosti si posledni tri tydny v aute opakuju Dire Straits - On The Night, posledni zivak pred rozpustenim bandu. Calling Elvis, Heavy Fuel a samozrejme nezbytny dalsi pecky. Furt me to bavi i po letech.

Knopfler pak hodne sklouznul k baladam a folku, na muj vkus uz jsou posledni kusy moc pomaly a unaveny, ale furt ho mam rad. Naposled jsem na nem byl v O2 v 2010, kde tupa ochranka chtela hnat zenu v 8. mesici pres RTG ram :).

Odesláno

Dnešní osmnáctka s přeháňkami a dokonce kroupami..

To tam za těmi golfovými holemi kouká rukojeť katany?  :shuriken:

Co se týká hudby, čerstvě jsem "objevil" Toma Waitse. Vím o něm už od dětství, ale tenkrát mě nezaujal, až teď - asi jsem do něj musel dozrát. Teď, jak sjíždím alba z různých období jeho tvorby, přijde mi, že on zraje jak víno - autorsky i hlasově. No a jinak mě těší, že Marka Knopflera i Dire Straits znám a že vím, kdo původně složil Where The Streets Have No Name, dávám si je jednou za čas... zase si připadám starej  :wheelchair:

Odesláno (upraveno)

Shodou okolnosti si posledni tri tydny v aute opakuju Dire Straits - On The Night, posledni zivak pred rozpustenim bandu. Calling Elvis, Heavy Fuel a samozrejme nezbytny dalsi pecky. Furt me to bavi i po letech.

Knopfler pak hodne sklouznul k baladam a folku, na muj vkus uz jsou posledni kusy moc pomaly a unaveny, ale furt ho mam rad. Naposled jsem na nem byl v O2 v 2010, kde tupa ochranka chtela hnat zenu v 8. mesici pres RTG ram :).

Pokud jde o Dire Straits, za absolutní vrchol jejich tvorby považuju alba Brothers In Arms a Love Over Gold. Ty znám naprosto z paměti. Pak ještě On Every Street. Dál už se Knopflerova tvorba ubírala mimo můj vkus. 

Upraveno uživatelem siwi
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...