quaero Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2011 Že dneska konečně vyhodili mého psychopatického šéfa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2011 JSEM Z NEMOCNICE DOMA!!! Sice budu často chodit na převazy, další vyšetření a zřejmě mě ani nemine(neminou) další operace, ale jsem šťastný, že už neležím v tom deprimujícím nemocničním prostředí. Chci poděkovat všem členům Chronomagu, kteří se za mnou vypravili, kteří mi posílali různé zásilky pro potěchu, kteří nabízeli všemožnou pomoc a kteří mne přes SZ podporovali. A nakonec chci poděkovat Chronomagu, že vůbec je, že sem přispíváte a že jsem se celé ty dva měsíce měl při zapínání notebooku na co těšit... Skvělý, tohle je konečně zpráva co mě potěšila. A ne nějaký žabomyší spory o hownně. Ríšo super ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2011 JSEM Z NEMOCNICE DOMA!!! Sice budu často chodit na převazy, další vyšetření a zřejmě mě ani nemine(neminou) další operace, ale jsem šťastný, že už neležím v tom deprimujícím nemocničním prostředí. Chci poděkovat všem členům Chronomagu, kteří se za mnou vypravili, kteří mi posílali různé zásilky pro potěchu, kteří nabízeli všemožnou pomoc a kteří mne přes SZ podporovali. A nakonec chci poděkovat Chronomagu, že vůbec je, že sem přispíváte a že jsem se celé ty dva měsíce měl při zapínání notebooku na co těšit... tak to je dobra sprava,len tak dalej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2011 JSEM Z NEMOCNICE DOMA!!! ... huraaaa! Tak tahni a srustej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 ty wole,uš se do toho pust......kam na ty fory chodíš? Dycky sem si myslel,že vrchol humoru vás asiatu,je písnička KONĚ MOJE HYJOOO Veľký guru z ruských Karlových Varou prehovoril.... Amen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Potesilo ma vcerajsie tankovanie, ani nie tak tankovanie, na benzinke som nechal 70 Eur , ale to ze mi priemerna spotreba vysla na 7,5 l/100km, co ja na 1.8 benzin pekna spotreba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 (upraveno) Mě potěšilo, že to v Japonsku pořád ještě nebouchlo a vlastně mě to těší každej den. No a naštvalo mě to, že se mi dnes zdálo o tom, že jsem si u proslulého hodináře Hanák Brno koupil potápky Rado, dal jsem fotky do místní chlubírny a vy jste se mi vysmáli, že je to fake. Já už z těch hodinek fakt blbnu Upraveno 21. března 2011 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Dnes jsem v jedné cykloprodejně narazil na tuto nádhernou retro bundu a úplně mně dostala, tak jsem ji kopil i když nevím jestli v tom někdy někam vylezu, ale mám z ní ohromnou radost Tak to je PARÁDA, gratuluji k úlovku, už jsem ji ukázal drahé polovičce a ta se schovívavým pohledem jen pochopila, že ji asi budu chtít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Tak to je PARÁDA, gratuluji k úlovku, už jsem ji ukázal drahé polovičce a ta se schovívavým pohledem jen pochopila, že ji asi budu chtít... Tak to máme úplně stejně .........a vím, že v ní chodit budu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Tak to máme úplně stejně .........a vím, že v ní chodit budu. to chci vidět, neměl by jsi spíš propagovat jistý národní podnik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Jeho logo si našiju na druhou stranu , možná. A možná v ní pojedu už 1. ať mi můžeš závidět.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Jeho logo si našiju na druhou stranu , možná. A možná v ní pojedu už 1. ať mi můžeš závidět.... kdybych já věděl, kde skončili mé trencle z ruské vlajky ukradené z našeho baráku po prohraném hokeji s rusákama... mohlo to být príma retro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 bunda je super, jen na ni nemám figuru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Ha, ricous venku z ústavu smrti - good! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 No a naštvalo mě to, že se mi dnes zdálo o tom, že jsem si u proslulého hodináře Hanák Brno koupil potápky Rado, dal jsem fotky do místní chlubírny a vy jste se mi vysmáli, že je to fake. Já už z těch hodinek fakt blbnu To už je slušná diagnóza čoveče. Takový noční můry ti nezávadím. Mně se zatím zdají o hodinkách jenom erotický sny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 bunda je super, jen na ni nemám figuru Ak by si nahodou chcel tricko, mozes sa pozriet sem: http://www.cool-shop.sk/narodne-tricka/23-tricko-cssr-panske.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Mně se zatím zdají o hodinkách jenom erotický sny Něco na způsob Pulp Fiction a přechovávání hodinek velikosti Panerai Mare Nostrum v ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Paul Newman alias Snow ve své asi nejlepší roli Frajer Luke včera na Prima cool. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 (upraveno) Přepis z dnešního tisku-Primky jako dar "Účasti Alberta Tomby si samozřejmě velmi vážíme, proto jsme mu, jako výraz našich díků, věnovali exkluzivní dar. Věříme, že nádherné hodinky se stanou milou připomínkou chvil strávených v České republice," říká Michaela Maláčová, která slavného lyžaře ulovila pro letošní porotcování v České Miss. Hodinky byly vyrobeny na počest Jana Amose Komenského. V modelu je vůbec poprvé strojek s královskou hodinářskou komplikací, tzv. létajícím tourbillonem. Strojek se skládá z více než 150 součástí, některé z nich jsou dobře viditelné pouze pod mikroskopem. Kromě času ukazuje i fáze Měsíce a měděný číselník je navíc ozdoben reliéfním povrchem s indexy, do nichž je vsazeno 12 diamantů Upraveno 22. března 2011 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Ha, ricous venku z ústavu smrti - good! Ricous je sice venku,ale nevim,nevim jestli si vo moc polepšil.Vod tý doby co je doma to vidim,že má navíc zakázanej i internet..........jinak ta bunda je super.Seděl sem před třema rokama jak pytel v Jersey v hospodě a přišel černoch v tomhle.Nikdy sem tu bundu nesehnal a divim se,že ted ji našel gugl nekde v asii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky