Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

JSEM Z NEMOCNICE DOMA!!!

Sice budu často chodit na převazy, další vyšetření a zřejmě mě ani nemine(neminou) další operace, ale jsem šťastný, že už neležím v tom deprimujícím nemocničním prostředí.

Chci poděkovat všem členům Chronomagu, kteří se za mnou vypravili, kteří mi posílali různé zásilky pro potěchu, kteří nabízeli všemožnou pomoc a kteří mne přes SZ podporovali.

A nakonec chci poděkovat Chronomagu, že vůbec je, že sem přispíváte a že jsem se celé ty dva měsíce měl při zapínání notebooku na co těšit...

Skvělý, tohle je konečně zpráva co mě potěšila. A ne nějaký žabomyší spory o hownně. Ríšo super !
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JSEM Z NEMOCNICE DOMA!!!

Sice budu často chodit na převazy, další vyšetření a zřejmě mě ani nemine(neminou) další operace, ale jsem šťastný, že už neležím v tom deprimujícím nemocničním prostředí.

Chci poděkovat všem členům Chronomagu, kteří se za mnou vypravili, kteří mi posílali různé zásilky pro potěchu, kteří nabízeli všemožnou pomoc a kteří mne přes SZ podporovali.

A nakonec chci poděkovat Chronomagu, že vůbec je, že sem přispíváte a že jsem se celé ty dva měsíce měl při zapínání notebooku na co těšit...

tak to je dobra sprava,len tak dalej...

Odkaz ke komentáři

Mě potěšilo, že to v Japonsku pořád ještě nebouchlo a vlastně mě to těší každej den.

No a naštvalo mě to, že se mi dnes zdálo o tom, že jsem si u proslulého hodináře Hanák Brno koupil potápky Rado, dal jsem fotky do místní chlubírny a vy jste se mi vysmáli, že je to fake. Já už z těch hodinek fakt blbnu :(

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři

Dnes jsem v jedné cykloprodejně narazil na tuto nádhernou retro bundu a úplně mně dostala, tak jsem ji kopil i když nevím jestli v tom někdy někam vylezu, ale mám z ní ohromnou radost :smile_anim:

Tak to je PARÁDA, gratuluji k úlovku, už jsem ji ukázal drahé polovičce a ta se schovívavým pohledem jen pochopila, že ji asi budu chtít...
Odkaz ke komentáři

No a naštvalo mě to, že se mi dnes zdálo o tom, že jsem si u proslulého hodináře Hanák Brno koupil potápky Rado, dal jsem fotky do místní chlubírny a vy jste se mi vysmáli, že je to fake. Já už z těch hodinek fakt blbnu :(

To už je slušná diagnóza čoveče. Takový noční můry ti nezávadím. Mně se zatím zdají o hodinkách jenom erotický sny :D
Odkaz ke komentáři

Přepis z dnešního tisku-Primky jako dar

"Účasti Alberta Tomby si samozřejmě velmi vážíme, proto jsme mu, jako výraz našich díků, věnovali exkluzivní dar. Věříme, že nádherné hodinky se stanou milou připomínkou chvil strávených v České republice," říká Michaela Maláčová, která slavného lyžaře ulovila pro letošní porotcování v České Miss.

Hodinky byly vyrobeny na počest Jana Amose Komenského. V modelu je vůbec poprvé strojek s královskou hodinářskou komplikací, tzv. létajícím tourbillonem. Strojek se skládá z více než 150 součástí, některé z nich jsou dobře viditelné pouze pod mikroskopem. Kromě času ukazuje i fáze Měsíce a měděný číselník je navíc ozdoben reliéfním povrchem s indexy, do nichž je vsazeno 12 diamantů

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Ha, ricous venku z ústavu smrti - good!

Ricous je sice venku,ale nevim,nevim jestli si vo moc polepšil.Vod tý doby co je doma to vidim,že má navíc zakázanej i internet..........jinak ta bunda je super.Seděl sem před třema rokama jak pytel v Jersey v hospodě a přišel černoch v tomhle.Nikdy sem tu bundu nesehnal a divim se,že ted ji našel gugl nekde v asii.

post-4087-052584100 1300787765.jpg

post-4087-071519100 1300787779.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...