Návštěvník vwtyp11 Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Ševci !!!Jj Flyers Zlín lepcejsi než omeleta
Návštěvník Kamil Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Dnes mne potěšila manželka dárkem k zítřejšímu svátku. Ponožky bez páru - 6ks, každá jiná a přitom volně kombinovatelné... Přesně to, co člověk potřebuje, když mu občas pračka "sežere" ponožku Kde je koupila? Taky by se mi libily.
JaRooN Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Kde je koupila? Taky by se mi libily. Objednavala je z ZOOTu.
Daemonultimate Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 To je paráda,nemusí přemejšlet která ke který patří.Chytrá pozornost.
Návštěvník Kamil Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Objednavala je z ZOOTu. Diky za tip, ja pujdu tady do tech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JaRooN Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Diky za tip, ja pujdu tady do tech.Ty jsou hodne odvazne Ale proc ne, tak at slouzi.
Návštěvník Kamil Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Tys vzal ten džob v Humbertu?Ty jsou hodne odvazne Ale proc ne, tak at slouzi. Udelal jsem revizi ponozek, mam nejake sportovni, z normalnich ctvery bile, troje hnede, dvoje bezove a asi 30 paru cernych, vetsinou jeste novych, je toho pulka s bambusem nebo s aloe nebo se stribrem. Tak si snad muzu koupit neco extra. Nebo uz detinsim?
JaRooN Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Udelal jsem revizi ponozek, mam nejake sportovni, z normalnich ctvery bile, troje hnede, dvoje bezove a asi 30 paru cernych, vetsinou jeste novych, je toho pulka s bambusem nebo s aloe nebo se stribrem. Tak si snad muzu koupit neco extra. Nebo uz detinsim?Ne ne, v pohode. Mam to hodne podobne. Taky mam 70% stridmych, klasickych barev a cca 30% uletu, ktere nosim cim dal radeji. Nebo uz detinstim snad taky???
panedge Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Objednavala je z ZOOTu. Diky za tip, ja pujdu tady do tech. Nosim podobny fusekle,ale noha se v tom poti teda pekelne.Asi v tom neni moc bavlny.
JaRooN Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Nosim podobny fusekle,ale noha se v tom poti teda pekelne.Asi v tom neni moc bavlny.JJ, taky tak. Neni to na bezne celodenni noseni. Spis to jen obcas vytahnout do "dobre" spolecnosti, kde se clovek muze pochlubit. Treba na ChronoSraz
Návštěvník Kamil Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Nosim podobny fusekle,ale noha se v tom poti teda pekelne.Asi v tom neni moc bavlny. Ja mam skvelou zkusenost s ponozkami se stribrem. Sice se mi nohy nepoti, ale prijemne se nosi a opravdu to funguje. Komu jsem je doporucil, ten si je nemuze vynachvalit.
panedge Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Kamile me se prave nohy nepotej vubec,jen v tehlech modernich fuseklich tak nevim
Návštěvník swanieck Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Jordin Tootoo (Detroit red Wings je borec, velmi pěkné gesto, hokejka za dva litry fuč, ale ta radost....k nezaplacení!!!!!! Takový hodně upřímný a nepředstíraný výbuch radosti.....hned je dnes na světě krásněji.
nickolas Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 ...že mi manželka chce kopit tyto hodinky. Bud rad, taky ti muze poridit totok:
mondeo2 Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Jordin Tootoo (Detroit red Wings je borec, velmi pěkné gesto, hokejka za dva litry fuč, ale ta radost....k nezaplacení!!!!!! Takový hodně upřímný a nepředstíraný výbuch radosti.....hned je dnes na světě krásněji.nemá chybu,..........
quest987 Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Česká hokejová repre 18 postup do finále na MS . Skvělý výkon dvě třetiny pak napětí a zda to zvládnou dotáhnout a povedlo se.
nAscA Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 A v prodlouzeni i pres vylouceni super vykon.
Doporučené příspěvky