Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

V neděli ráno, v ten správný den po svatbě ho u kafička rozříznu

gdy to máte ? ... už tendle tejden ?

Odesláno

siwi-no nevím jestli mládež,je nám všem 38 a zlatá už vůbec ne :D

Na věku nezáleží  :D Užij si koncert.

Odesláno

Těší mě předpověď počasí. Od soboty mám týden dovolenou a vypadá to, že bude léto.

Potom, co jsem byl koncem května na kolech v Třeboni, a bylo 5°C a nepřetržitě ....o, to vypadá optimisticky.

jojo,taky mam tyden dovci v tatrach a vypada to na povedeny tyden v krasnem prostredi se super pocasim

Odesláno

gdy to máte ? ... už tendle tejden ?

V sobotu, právě popíjíme na místě činu Plzničku a dolaďujeme poslední detaily :-) Kdypak vy?

Návštěvník YPO
Odesláno

V sobotu, právě popíjíme na místě činu Plzničku a dolaďujeme poslední detaily :-) Kdypak vy?

dvacátýho .... to už budeš rozvedenej :)

Odesláno

Jen jestli ten alkoholickej mejdan s názvem svatba přežiješ ve zdraví abys pak měl chuť na dorta.        :cheers:

JInak samo přeji hodně štěstí na společné cestě..........ále vždyť víš.    :D

Odesláno

To Ypo: You never know, každopádně to máš taky za pár, tak nemachruj :-) už jsi měl rozlučku? Ja den po párty, v 11:00-1,2promile, v 16:00-0,8, ve 21:00-0,3 a to jsem neměl ani kapku chlastu, takže u mě rozlučka jako hodně slušná,no :-) nepamatuji si ale nic'

To Mondeo2: Hrozně se toho bojím, abych se neožral, hrozně..chci abych si něco s toho dne pamatoval, jinak díky moc za přání :-)

Odesláno

Mě teda už včera potěšilo, že mi přišla pozvánka na každoroční akci v USA, takže ani letos nevynechám :).

Aspoň se podívám na Indy boots od Aldens a do shopu s RW :D.

Odesláno (upraveno)

Včera ležim na gauči před odpolední projížďkou na kole a vzpoměl jsem si, že mi ve sklepě leží už asi deset let tohle  

post-12895-0-70762700-1402068861_thumb.jpg

tak jsem to vzal do práce vyčistil a zprovoznil a příští týden to bude mít premiéru na kolegově oslavě padesátin.

Hraje to jak z praku, úplně jsem na tu mašinku zapoměl.

foto drze čórlé z netu.

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Dnes byl dobry den. Snad jsem konecne sehnal pozemek na dum v dobre lokalite za dobrou cenu a dost veliky, presne jak chtel...

A ta pizza v mexicke restauraci byla taky dobra ;)

A Palava ze Slovenska je uz tradicne vyborna, tak Na zdravi!

Odesláno

potěšilo, že za chvíli vyrážím s drahou do Prahy :D  Na tom není nic zvláštního, jsem tam každý týden, ale po delší době zase jako TURISTA  a to miluju :)

Odesláno

Díky moc kluci, spal jsem fajne, dva dny nepil, cítím se dobře, tak snad..... Přeji krásný den, já právě vyrážím do akce, poslední tři hodinky svobodný kluk, ajaj

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...